Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OnduldBaar (törölt)

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három helyszínre figyel Olaszország, Bolognára és Rómára negyed-negyed szemmel, a maradék másféllel Firenzére, ahol a Milan és a Fiorentina az automatikus BL-kvalifikációért csap össze. A kiesés elleni harc bombafavoritja a Bologna, melynek akár egy pont is elég lehet otthon a…..
OnduldBaar (törölt) 2009.06.02 04:45:19
@s4tch:

és akkor már csak Moggi hiányozna, meg a titkos telefonjai és megint bajnok lehetne a Juve
Ahogy a farizeusok is mondották anno Pilátusnak: szögezzük le gyorsan az elején. Óriási döntő volt ez, na. Nem tudunk nem vonni párhuzamot az 1994-es és a mostani döntő között, akkor pont a Barcát gondolták topfavoritnak, és lett macska-egér játék, nagy meglepetésre pont…..
OnduldBaar (törölt) 2009.05.29 06:28:28
@rizla:

1 megérett a meggy

2. ott a smiley, csipkebokorvessző
OnduldBaar (törölt) 2009.05.29 22:37:06
@jazs:

Övrebo ?
játékvezetői stílus ?

90 percnyi korrigálás, rossz döntések ,befolyásolás ,még rosszabb döntések, szándékos tévedések hol egyik,hol másik oldalra

a Chelsea jött ki belőle világosan rosszabbul


amúgy érdemes visszaemlékezni a Barca-ra pl. 2005-ből, mikor a meccs után Eto nyilatkozott:

Az angolok 20 perc alatt 3-0-ra vezettek, ám Ronaldinho még az első félidőben két gólt szerzett. Végül ez is kevés volt a katalánoknak, ugyanis a második félidőben Terry továbbfejelte a Chelsea-t.

A lefújás után a klasszis futballt értelmetlen utójáték váltotta föl. – Az egész Chelsea, az edzőjükkel együtt, úgy ahogy van, undorító. A sok pénzzel, a sok játékossal együtt ez minden, csak nem futball – panaszolta Samuel Eto’o. A mérkőzés játékvezetőjét is megvádolta.

"Collina a legjobb bíró? Szerintem a legrosszabb. Végig a Chelsea-t segítette. Nem adott tizenegyest, amikor engem buktattak, majd Terry fejes gólja előtt nem vette észre, hogy akadályozzák a kapusunkat.
A Barca edzője, Frank Rijkaard a biztonsági emberekkel dulakodott."


de a végén még itt is kiderül,hogy Ovrebo a Chelsea-t segítette:D

amúgy az Uefa-nal nem tudom mi kellene a videóbíróhoz még

minden világeseményen(EB-VB) szinte minden BL meccsen kb. az elődöntőktől vagy van 1-2 botrányos meccs,vagy 1-2 botrányos ítélet,ami befolyásolja a meccset
Az orosz, a holland, a török és a brazil bajnokságról értekezik következő vendégszerzőnk, Kele János, aki már egy hete elküldte a posztját, de a BL-döntős hype miatt csak most kerül ki. Utólag is bocs, jó mulatást hozzá mindenkinek. A szokásoktól eltérően a Nou San Trafford…..
Az, hogy a két legjobb csapat játssza a döntőt ma este, még nem jelenti azt, hogy jó meccset is látunk, de legalább leegyszerűsíti a helyzetet, ami a várakozásokat illeti. A legszebb, és a leghatékonyabb focit játszó társaság fináléjának színvonalát az dönti el, melyikük…..
Nou San Trafford Mocskos Barcelona! 2009.05.26 14:10:00
(A hagyományokhoz hűen idén is összegyűjtöttük a holnapi döntő előtt az egyes csapatok ellen szóló érveket, mindezt persze tudományos alapossággal végeztük.) Tapsikolhat a sok metroszexuális futballkontár, minket nem téveszt meg, hiszen jól tudjuk, ők azok, akik…..
OnduldBaar (törölt) 2009.05.26 22:02:20
@20LEGEND:

annyira,hogy nincs benne kitaláció

pure reality:)
Ha lenne olyan rovatunk, hogy A hét nyálcsorgató idiótája, most nagy lenne a tülekedés, ám a hamburgi szurkolók még a szoros mezőnyből is kiemelkednek fél testhosszal, mögöttük az Atya, a Fiú és a Szentlélek tempózik, míg a dobogó legalsó fokán Jürgen Klinsmann szeli a…..
OnduldBaar (törölt) 2009.05.23 17:00:56
@avenger13:
De a wolfsburgtól akkor is szégyen 20 perc alatt 3at kapni


hát volt kitől ellesni ezt


Wolfsburg - Bayern
5 : 1
(1:1, 4:0)
44. Gentner Christian
63. Džeko Edim
66. Džeko Edim
74. Edinaldo Grafite Libano B.
77. Edinaldo Grafite Libano B.


33 perc alatt 5-öt kapni dicsőség?:)))

egy werdert jobban megviselhet egy elbukott uefa-kupa döntő, ami a közelmúlt és a közeli jövő legnagyobb sikere lehetett volna nekik, mint a Bayern-t az,hogy arra készülnek,hogy lefosott bokával játszanak majd a Barca ellen

mégis mind a 2 megkapta az adagját a Wolfsburg-tól, szóval itt nem a werderben kell keresni a hibát, hanem a sok Bayern égésben,amiből volt épp elég, és még így is csak éppen nem nyernek bajnokságot,amit viszont a Wolfsburg tökéletesen megérdemel
OnduldBaar (törölt) 2009.05.23 17:08:45
@Mr HoW: arról beszéltek,hogy 20 perc alatt szégyen 3-4-et kapni

volt kitől tanulni ellenben
Létrejött a talán leginkább várt BL döntő, melyen elsősorban nem is a Barcelona és a Manchester United, hanem a futball két legmeghatározóbb fejlődési irányának csúcsképviselője játszik majd. All-around atléták a labdaszerelmesek ellen. A két – bizonyos szempontból…..
OnduldBaar (törölt) 2009.05.07 22:27:47
@csak a tények kedvéért:

ehhez kiegészítés:

"Because of the circumstances after the match, Uefa has asked us not to comment to the press," Ovrebo told Aftenposten.

When asked if he knew when he could speak about the match, Ovrebo said: "No, I don't know."

az Uefa majd megmondja azt is, hogy mikor beszélhet Ovrebo, meg azt is,hogy mégis mit hazudjon

ez kicsit olyan mint Fjördfeldt döntése az EB-s a hollandok góljánál az olaszok ellen,hogy utólag az Uefa összecikkcakkozta hogy a döntés szabályos volt és Fjördfeldt nagyon jó vezette azt a meccset

OnduldBaar (törölt) 2009.05.08 21:21:02
Arsene Wenger rendszerével együtt megbukott. Nem azért, mert csapata kiesett a szinte tökéletesen játszó Man United ellen, vagy mert csak egy tizenegyesgólra futotta ellenük az Emirates-ben. Azért zsákutca ez az egész koncepció - ha van egyáltalán koncepció - mert egy küzdésre,…..
Egy normális pénteken, déli tizenkettőkor, az ember a hétvégéért üvölt. Most mégis mindenki a monitorra fog meredni, főnöke legnagyobb gyönyörűségére akinek rálátni a monitorjára, az megcummta. Az UEFA ekkor tartja az európai kupák negyeddöntőinek, illetve…..
Sajátnevelésű Inter-játékos, bruhaha! Ráadásul nem ám a Cagliariban tűnik fel, hanem Chivut és Maxwellt kiszorítva mindjárt a nagycsapatban találja magát egy milánói derbin, meg egy BL-nyolcaddöntőn. És a legdurvább: tőrőlmetszett talján a legóhajú srác, úgyhogy végképp…..
Olaszországban valami nem stimmel. Márciusra már csak egyetlen csapatuk áll a nemzetközi sorozatokban, mégpedig az Udinese az Uefa kupában. A BL-ben Andrea Dossena, Guiseppe Rossi, Luca Toni és Massimo Oddo, na meg Roberto Rosetti képviseli a továbbiakban Itáliát, tehát a 6+5-ös…..
OnduldBaar (törölt) 2009.03.12 23:39:37

akik az angol csapatokat szidják, abból a szempontból, hogy bezzeg az az olasz és spanyol válogatott milyen szuper, azok mit vettek be?

klubfutball vs. válogatott ?

1-1 csúcsformában lévő klubcsapat úgy vágja szájon a legjobb spanyol és olasz válogatottat, hogy beleremeg...

semmi köze a klubfutball erőviszonyainak a válogatott erőviszonyokhoz képest, főleg nem úgy, hogy hogy X válogatott miatt az X bajnokság erős
a 92-es dán bajnokság is huh de erős volt...,
nem beszélve a 2002-es brazilról...

4 angol csapat a legjobb 8-ban, volt amelyik mákkal,de nem érdemtelenül jutott tovább, és volt 3 sima párharc(MU,Pool,Chelsea)

ez a 3 a fő esélyes, sztem és mellettük persze a Barcelona, annyi kitétel mellett, hogy a Barca támadásban lehet hogy trükkösebb és hatékonyabb , de védekezésben sokkal rosszabb átlagosan,mint a fenti 3 angol csapat...

ugye a Barca a bajnokságban is kapja a 2-3 gólokat középcsapatoktól néha, a Lyon is bevert nekik 3-at, csak itt még válaszoltak 4-5 rúgott góllal, meg az Almeriak-k ellen is

a MU,Pool-nak aligha rúgnak 4-5 gólokat, de ha Puyol meg Valdes így játszik,ahogy mostanában Sylvinho+Marquez-el egyetemben, akkor ki lesznek tömve, ahogy a Madrid...

ennek ellenére egy jó védekezéssel a Barca megnyerheti a BL-t, de remélem legalább 2 angol csapatot kell ehhez még legyőzniük, és nem egy kamusorsolás útján jutnak döntőbe...

pl. ha ki mernek hozni egy Barca-Porto párosítást,ami az elődöntőben a Villareal-Bayern győztesével játszik,akkor megba...ák ám a ...

remélem a 4 angol külön lesz teljesen, erre sincs sok esély persze:)

a 4 angol, 0 olasz, 2 spanyol meg egyértelmű, hogy mit jelent az európai futball szemszögéből, pláne úgy, hogy az angolok olasz és spanyol topcsapatokat vertek ki,akik egyesével mind nagyobb erőt képviseltek(volna később),mint a továbbjutó Bayern, Villareal,Porto...

Sporting,Lyon szintű szégyenfoltok meg a Európa legjobb 16 csapatába jutottak, a rajtuk továbbjutó két csapat megérdemelné egymást a köv. körben:D, bár asszem nem parádézna egyiksem akkor már:)

én egy ilyet szeretnék:

MU-Barca
Pool-Villareal
Arsenal-Porto
Chelsea-Bayern

na és innen ha a Barca nyerne, akkor le kell borulni előttük, mert még 3 angolt kéne legyőzniük, akkor Messi aranylabdája is borítékolható LENNE:)
Reméljük, a játékosokat jobban érdekli ez a játéknap, mint minket, mert különben cudar nagy bealvások lesznek itt fél 10 magasságában. Csak úgy tűnik, mintha slendriánkodnánk a héten, egyébként.   1.    Juande Ramos mazochista, semmi kétség.…..
Volt itt minden, mint a viszáki búcsúban. Potyagólok futószalagon, jogtalan kiállítás, kihagyott tizenegyes, ünnepi találatok, újonc bombagólja. A Villa visszarántotta a földre Wenger csapatát, akik hat napig megint a világ tetején érezték magukat. Redknapp elszenvedte első…..
Előző nap összefoglaló, most pedig beharangozó, az imádott hétközi forduló, amely felborítja a futballszurkoló életét. Az ember megnyugszik előre, hogy nincs BL, végre olvashat egy jó könyvet, feltehet egy James Brown lemezt, vagy megnézheti a House-t, de nem, a kedves FA-nek…..
Rendhagyó olasz összefoglaló következik, egy egyáltalán nem rendhagyó forduló után. Győztek a jobb csapatok a rosszabbak ellen, a rosszabb csapatok némelyikénél már válságos a helyzet, az erőviszonyoknak tökéletesen megfelel az Inter első, sőt, az Udinese második helye is. A…..
OnduldBaar (törölt) 2008.10.20 14:12:15
Roma Inter 0-4
1. Ez a reális különbség a két csapat között?
az adott meccsen, adott körülmények között igen

2. Tényleg vége a Roma idényének (főleg ugye a hétkőzi londoni túra lelki terhével)?

októbert írunk csak,és bár tavaly jobbak voltak sokkal,mint idén lesznek, de a 4.-7. hely között lesznek, harcban a BL-ért(a bajnokság hajrájában)

3. Ki szorítja meg az Intert? Mármint a táblázaton. Meg egyébként.

senki, toronymagasan bajnokok lesznek, 10 vagy 15-20 pontot is ráverhetnek a végére a 2. helyezettnek, de ha a BL-ben is eljutnak a komolyabb szintekig,akkor a bajnokikon már lazára vehetik
a Chievo otthon azért megszorítja majd, de Ibra valahogy bever 2-t a végén majd:)

4. Mourinho okosabb, mint Spalletti?

feltétlenül, de nem a 0-4 miatt

5. Mit ér az Inter Ibrahimovic nélkül?

mint MU Ronaldo nélkül, Real Nistelrooy nélkül, Liverpool Gerrard nélkül, Barca Messi nélkül, szóval kulcsfigura
(sőt Ibra még a rossz formájában is képes néha gólokat verni)

Fiorentina-Reggina 3-0
1. Gondolta volna valaki tavaly Gilardinóról, hogy mostani 20 perc alatt vágott duplájával már tíznél fog tartani idén októberre? (nem ér hazudni)

én biztos voltam benne, várható volt, annyi elpuskázott Milan lehetőség után már:D
ami közös nála a Parma-s és a Fiorentina-s szakaszban, hogy vezéregyéniség, alapember és a csapat döntő többsége még nem sikeresebb játékos mint ő...
Milan-ban pont fordítva volt, talán túl nagy terhet tettek a vállára és feleannyi bizalmat (nem csak játéklehetőségre gondolok),amennyit kellett volna...

2. Mutu hogy viseli az új helyzetet Firenzében?

beleszokik, vagy megszökik, sőt droghoz nyúl megint, bár nincs ennyire drámai helyzet azért...
Bokros teendőink miatt egy hét kimaradt, de most újra jelentkezünk heti egykettőikszünkkel. Speciális sorunk lesz, hiszen csupa-csupa válogatott mérközés, rengeteg, szinte megtippelhetetlen kimenetellel. Természetesen, mi most is megkíséreljük prezentálni Nektek a tutit, de múlt…..
OnduldBaar (törölt) 2008.10.10 14:53:35
pár infó, boccs kicsit hosszú lesz,mert én is fogok tölteni pár oszlopot, de a biztonság kedvéért feladtam egy 6-os lottót is, hogyha nem jön a totó...
:)

1. nálunk nem játszhat Gera és Babos sem, így vélhetően Fülöp véd, Gera nagy hiány, és kisebb sérülése van Husztinak és Bodnárnak is, de talán játszhatnak, ettől függetlenül ha képesek lennénk kicsit hasonló játékot hozni,mint Svédo. ellen, és legelől lenne valaki ,aki bevágja simán nyerhetünk
de nem Málta szintű csapat Albánia sem, szóval kétesély 1X ez nálam, a vereséget nem nagyon hiszem

2. elég jó kis meccs, portugálok otthon leégtek a dánok ellen,jó lenne nekik legalább 1 pont a svédek ellen, ami még meg is lehet bőven, de azért számításba kell kell venni a sérülteket:

svédeknél: Larsson, Mellberg,Wilhelmsson, A. Svensson, Linderoth,Edman mind sérült, és mind fontos tagja a válogatottnak...(néha mind a 6 kezdő)

portugáloknál: Simao Sabrosa, Deco,Maniche(?) és Carvalho sérült, de azt gondolom ők könnyebben pótolják a hiányzókat, mert Carvalho helyett a Pepe-Meira belső védelem, Sabrosa helyett Quaresma, vagy inkább Nani, legfeljebb a középpálya közepén lesz kis gond...

így a sérülteket beszámítva ez nálam X2, főleg hogy a legutóbbi fordulóban sima 3 pontot bukott el a portugál csapat...

3. Svájc egyénileg jobb, képzettebb játékosokból áll, de csapatként néha nagyon le tudnak blokkolni, mondjuk a lettek sem valami nagy csapat, inkább 1-es, de 1X

4. hát bármi lehet valóban, de a lengyelek sokkal jobbak a selejtezőszakaszban sztem ,mint a csehek, aztán az EB-n megmutatták mit ér a szuper selejtezőeredmény...
észak-írek otthon tartottak 1 pontot legutóbb a csehek ellen, lengyelek meg otthon nem verték meg Szlovéniát, szóvl nekem ez a meccs X gyanús, de akkor már 1X

5. a csoport másik komolyabb meccse, érdekes lesz ti fix 1-re veszitek, én nem tenném, Healy korábban valóban képes volt egyedül meccseket eldönteni, van jó pár PL középcsapatos játékosa,Szlovéniának viszont jobban jött ki az első két meccs,otthon legyűrték Szlovákiát, logikusan 1X lenne a jó, de hátz meglepetés nélkül nincs totó, ez nálam X2 :)

6. ezt nem nagyon ragozom, nálam fix 2-es, ha kibabrálnak velem a spanyolok,akkor menjenek a francba, az észt kapus(Poom) és egy meghatározó védőjük is sérült, spanyoloknál is van 1-2 kisebb hiányzó, de nem lehet gond...
fix 2-es

7. hát jó kis derbi ez is, én is keresgéltem a fixek között, és úgy gondoltam, hogy ez a meccs nagyon fontos a törököknek, mert a spanyol továbbjutás fix ebből a csoportból, de a 2. helyre pályázik a belga, a bosnyák és a török csapat is..., mert az örményeket és az észteket körbe kellene vernie mindenkinek, de hazai pályán a fő riválisokat(törököknek a bosnyák és belga) verni kéne,amit a török csapat elcseszett hiszen otthon 1-1 lett a török-belga
na de rengeteg sérült, vagy kétséges játékos a törököknél, Tuncay,Nihat,Hamit Altintop stb., bosnyákok meg csak 1-0-ra kaptak ki a spanyolok ellen idegenben...
fogalmam nincs, hogy ez mi lesz , elsőre fix 1-re gondoltam,aztán már az X2-re, most még az 1-2 is benne van, még eldöntöm...

8. ukrán-horvát meccs, itt megérzés alapján döntök inkább, ukrán csapat 6 pontos két könnyebb meccs után, horvátok jól kikaptak az angolok ellen, ettől függetlenül elérhetnek meglepetést, ha egyáltalán a horvát győzelem meglepetés, de én ezt most 1X-re vettem

9. román-francia, ilyenek miatt nem könnyű a totó, de kicsit jobbasn megnézve a dolgokat, ez majdnem fix 2-es, ehelyett biztos ,ami biztos X2, ez a román csapat széthullóban van elvileg, sok konfliktus a kapitány és a keret között, pár meghatározó játékos sérült, előző fordulóban, román-litván meccs 0-3 lett, igaz volt osztrák-francia 3-1 is, de most visszatérhet Ribery és Vieira is talán, és mellesleg Henry, Benzema,Ben Arfa elől, én sztem itt a franciák megtalálják önmagukat, de X2

10. szerb-litván, hát litvánok 2-ből kettőt nyertek méghozzá osztrákokat és a románokat verték, Szerbiának meg nagyon kell a győzelem, és hát a keret alapján ez meg is lehet, de a litvánok harmadszorra nem képesek meglepetésre ezért az 1 és az 1X között gondolkodom...

11. bolgár-olasz meccs, nem sokat gondolkodtam ezen = X2

12.Hollandia-Izland, na ezen sem , ez meg fix 1-es, még akkor is, ha pár dolog ezellen szól, van der Sar-nar visszajött visszavonulása után 2 meccs erejéig, mert Stekelenburg lesérült, Sneijder,Robben és Van Persie sérült elvileg, Nistelrooy asszem visszavonult még az EB után(ha nem tévedek nagyot:D),szóval van pár vaskos tény az ellen , hogy sima hazai győzelem, de ez akkor sem lehet más...
1

13.skót-norvég, hát sok jót nem jósolok a norvég csapatnak, ez 1X -re simán jó

13+1. németek nyernek, bár a finnek ellen kicsit megbotlottak, de most az oroszokat hazavágják, annak ellenére, hogy van pár komolyabb hiányzó, viszont az orosz liga elvileg kifárasztotta az oroszokat, a bajnokság végéhez közelednek, és egy nagy hajrával a Kazan-t el lehet még kapni, de a 2.-3. helyért is versenyzik még 4-5 csapat, nagyjából ezekből kerül ki a válogatott 60-80%-a kb., Pavlyuchenko is sérült asszem...
nálam ez most ezen a héten 1-es

Nou San Trafford A katalán gödör 2008.10.01 22:00:00
Nem pusztán a rossz ítéletek miatt negatív a spanyol bírók renoméja. Még a tetemes mennyiségű tévedéssel sem lenne különösen nagy baj. Az igazi probléma a következetlenséggel van. Túlságosan tisztelnek játékosokat és csapatokat, ellensúlyozni próbálnak bunkónak vélt…..
OnduldBaar (törölt) 2008.10.02 10:33:52
Henk ten Cate -ról senki nem ír, pedig nélküle aligha nyer a Barca BL-t, együtt Rijkaard-al alkottak elég jó párost, nem lennék meglepődne, ha kiderülne, hogy Frank volt a főnök, de Henk irányított:)

elvégre a Chelsea-t is bejuttatta a Bl-döntőbe, sőt a bajnokságot is majdnem megnyerte velük, vagy van aki szerint Avram Grant kiváló képességei hoztak 2 ezüstöt a Chelsea-nek(majdnem két aranyat) ?

szóval volt/van egy edzői válság, mind taktikailag, amin lehetett volna változtatni 2006 után, mind morálisan, mert a csapategység sem teljes, a motiváció olyan 0 és 50 között mozgott 100-as skálán véletlenszerűen, és 1-2-3 játékosnak, főleg a húzóembereknek a kedve is elment a focitól, vagy inkább mással foglalkoztak szivesebben, nem a focival (Ronaldinho, Eto és Deco, akik még bomlasztották is a csapatot ugye)

tavaly a bajnokságban ,amikor még lehetett volna hajrázni a Real-al, sőt a Real és arcpirító pontokat vesztett fix meccseken, a Barca rákontrázva még égőbb meccseket játszott
(ebből a szempontból az idei Real erősebb, a Barca-n még nem látom, hogy képes lesz mondjuk Xavi és Messi 1-2 hónapos távollétében hozni a meccseket sorba)

tavaly BL-elődöntőbe csak elverekedték magukat de mondjuk ott bármelyik angol csapat ellen kiestek volna sztem

az új Barcelona, a Guardiola-féle hát itt még kevés meccset játszott a Barca, sztem korai azt mondani, hogy gödörben vannak és nem látszik a kiút, az edzőváltás nagyon kellett, hogy Guordiola legyen-e az, az más kérdés, én nem őt válaszottam volna, de még leírni is kevés az idő őt, mert lehet a végén bajnok és BL-győztes lesz, ha megfelelően motiválja a csapatot és a játékosok is elfogadják, mondjuk ilyen szempontokból egy sokkal tapasztaltabb edzőt hoztam volna, akinek van BL-tapasztalata is

Laporta-ra is érdemes kitérni, megváltóként érkezett, meg is váltotta a Barca-t, felértek a csúcsra, aztán Laporta-nak meg (Ronaldinho-nak is) fejébe szállt a dicsőség, és nem nagyon foglalkoztak azzal, hogy mi lesz jövőre

az idei átigazolásaik is furán sikerültek, nem sok pénzt kaptak Ronaldinho-ért és Deco-ért, és akik érkeztek, azok meg 10-ed annyira sem tűnnek úgy, mint akik tudnak olyan teljesítményt nyújtani, mint Deco vagy Ronaldinho fénykorában(ami elég magas mérce persze, de sikert csak akkor ért el a Barca)

Henry maga a rejtély, pedig az angol PL-ből érkezők itt tudják ontani a gólokat, pl. RVN a MU-ból jött és itt is lövi a gólokat, igaz nagyobb bizalommal kezdett, mint Henry, de ott van az Angliában botlábú Forlán, idejött és a legjobb góllövő lett:)

Henry-nak bizalom kell, neki is van ez a kisebb válság, hogy az Arsenal csillaga volt, az elsőszámú játékos, a közönség kedvence, az ikon, itt a Barca-ban meg egy klasszis, akinél a többiek már nyertek olyat is amit ő ne, ráadásul ott van Eto, aki talán elsőszámú támadó, Henry meg vagy játszik mellette, mögötte vagy nem, meg új taktika, amibe neki kell alkalmazkodni, és nem a Wenger-féle helyzet,amikor ő volt a biztos pont, és a többieket osztották el ő hozzá képest

összességében sok gondja volt/van a Barca-nak a Bl-győzelmük óta, de idén gödörben azért még nincsenek, mert a Real-nak is lehet rossz szériája, a Barca is magára találhat, és 5-6 fordulón belül már 5 ponttal megy a Barca, ami az elején ugyanúgy nem jelent még semmit

BL-ben pedig ha nehezen is de 2 meccsből 6 pont, ez fontos, hogy amikor nem játszanak jól, vagy nincsenek formában, vagy hátrányban vannak , de akkor is nyernek meccseket, ráadásul BL-ben jó kezdenek...

ettől függetlenül a Real-ban sokkal több van,mint ami tavaly kijött belőlük, sokkal jobbnak tartom a Real-t ezért, bár ott is vannak gondok, főleg a keretben, de kevesebbet fognak hibázni, több fix meccset hőznak be ,mint tavaly, ezért lesznek sztewm bajnokok, és a Bl-ben is odaérhetnek a végére, bár az szerencse- , sérülés- és formafüggő, sokkal jobban, mint a bajnokság
Így kezdtük szombat délelőtt: "hétvégén pedig újra a bajnokságé a főszerep, ahol a liverpooli városi rangadón kívül, inkább langyos meccsekre van kilátás". Jól mellé trafáltunk. Nem meglepő, hogy ezen a hétvégén sikerült először megszorongatni minket a…..
OnduldBaar (törölt) 2008.09.30 13:42:48
amennyiben a MU behúzza az elmaradt Fulham elleni hazai meccsét, és hát be fogja húzni, akkor csak 3 ponttal vannak lemaradva az elsőtől, és még elég messze vannak a csúcsformájuktól, mert majd jönni fog ilyen "zsinórban 6-8 meccset nyerő széria"

a Chelsea-nek is fontos, hogy most hogyan tud helytállni kb. a köv. 5 fordulóban, mert Deco,Cole,Essien nem lesz,Carvalho se talán, Drogba még nem jött rá, hogy idén hogy kell jól focizni, Kalou is addig lesz jó,amíg érzi a bizalmat és a MU ellen látszott, hogy egy gyenge MU is majdnem meglepte őket...

Arsenal bravúros veresége nem semmi, erre próbált rámenni szezon elejn, a nyilatkozataiban is Wenger, hogy idén végre ne legyenek olyan meccsek,ahol teljesen szétszakad a film, és fontos 3 pontok úsznak el...

nagyon furcsa ez a fiatalosítás (Denilson,Ramsey,Bendtner), jó ötlet, szép ötlet, nagyon szép lenne, ha mind beválna, és alapember lehetne, de valamin mindig elakad a gépezet, idén is elfog, az eredménytelenség meg csak tovább gyűrűzik

Zola West Ham-je tényleg meglepő, pedig a nyári játékosmozgásból sem jöttek ki annyira jól, igaz csalóka kicsit a tény, hogy a papíron legerősebb 7-8 csapattal még nem is játszottak, de a köv. két meccsüket nagyon megnyerhetnék, hisz Bolton otthon, majd Hull idegenben

Aston Villa tényleg szépen szedegeti a pontokat, jól felkészültek a szezonra, de a végéfelé még a top 6-ból is kerülhetnek, elmúlt években képesek voltak,olyan színtelen gyenge játékkal előrukkolni , hogy csak na , főleg tavasszal...

Paul Ince Blackburn-je még nem rossz, csak gyenge az alapkeret egy jó helyzezéshez a végén, egyelőre idegenben jobbak, mint otthon, hétvégén a MU-t fogadják, kiváncsi vagyok, és most már nincs ott a MU örök mumusa Brad Friedel

kicsit szerencsés aki most fut össze a Tottenham vagy Newcastle gárdájával, mint mondjuk aki 2-3 hét múlva , hisz nagyon gyík formában kezdtek, bárki átmehet rajtuk, egyelőre...

Hull pedig 6 meccsből 3 győzelem, ez önmagáért beszél, ráadásul idegenben az Arsenalt elkapni, akárhogy is nagy fegyvertény

a Stoke-ban pedig már látom a tökutolsó csapatot, csak idő kérdése:)
Természetesen a Derby della Madonnina foglal majd el jelentős helyet a hétvégi beharangozóban, de aki azt a rettenetes hibát fontolgatja elkövetni, hogy a vasárnap esti programmal letudja a hétvégi forduló olaszfoci adagját, az lemarad például a Sampdoria-Juventus meccsről, ahol…..
OnduldBaar (törölt) 2008.09.28 07:21:01
Zhirkov sztem balszélső, hátvéd és középpályás,aki megy előre sokszor és nagyon jól ha kell, de védekezésben is remek

de hogy világklasszis jobbszélső ?:)

max. akkor, ha Scholes a legjobb kapus:)

amúgy ez a világklasszis megítélés elég necces, ki világklasszis mikortól pontosan, na meg meddig, 1-2 jó év elég-e ehhez stb.

sztem a top játékosok között vannak akik képesek X szezont világklasszis formában végigfutballozni, vannak olyanok is aki világklasszis szezon után, olyan bénák, mint egy rongy

pl. C. Ronaldo világklasszis, mert olyat játszott tavaly, és úgy, ami nem emberi, és jöttek mellé az eredmények is

amikor meg adják a díjakat 1-2-től eltekintve teljesen vitatható, pl. idén a BL sorsolásnál a legjobb kapus ,legjobb védő, legjobb középpályás díját mind Chelsea játékos kapta, alakulhatott volna teljesen másképp is


a Mourinho vs. Ranieri viták nagyon jók, humorosak már-már, Mourinho egy tapló nyilván, de Ranieri is észrevehetné , hogy Mourinho szakmailag jó pár szinttel feljebb van nála

kevés esélyt látok arra, hogy Mourinho ne legyen bajnok az Inter-el idén, keretben és fejben is jobban ott vannak, mint az Ancelotti vezette Milan, vagy a Ranieri edzette Juve, sztem az utóbbi két csapatnál egy edzőváltás többet hozott volna a konyhára, Ancelotti már nagyon rossz árnyéka egykori önmagának, Ranieri Lippihez képest(korábbi Juve sikeredző) meg gyenge utánzat

a Roma ,Lazio, Fiorentina trió meg aligha fogja megszorongatni az Inter-t, a Roma-nak tavaly egy eszméletlen szezon kellett ehhez, idén már reálisabb helyen fognak végezni...

Juve-t várom a 2. helyre, a Milan pedig jövőre edzőt vált, és a keretet is átszabják,, mert idén például a kapusposzton is akkora a szemfényvesztés náluk, hogy nem igaz, R10-ről nem is beszélve, Pirlo+Gattuso hajlamosak elfelejteni jól futballozni, Kaka-nak vagy megy, vagy szürke,ráadásul mintha a motiváltság is hiányozna néha, nem csoda, mert már mindent megnyert a keret nagy része, többször is...

tavalyi vesszőfutásuk meglehetősen kiábrándító volt, ez az Uefa-kupa rossz viccként hangzik, de jó példa a sztárkluboknak, hogy nem elég sztárnak lenni, teljesíteni is kell...

Inter pedig edzőposzton óriásit javult, Mancini is tudott valamit, de annyit sem ér sztem, mint Prandelli mondjuk, nemhogy Mourinho...

ráadásul Quaresma+Mancini is érkezett pl., a BL-ben is ott vannak a fő esélyesek között, idén ki is jöhet nekik a lépés tavasszal, most már nem lehet úgy leírni őket, hogy úgyis kiesnek