Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dide_

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kegyetlen napokon vagyunk túl és még kegyetlenebbek jönnek! Hamarosan hideg lesz és schalke, de egyelőre megteszi egy sporting. A Videoton hengerelt az Európa Ligában, aztán a Vidi-Fradin a Jászapáti középhátvédje, Dr. Agóner szakért a tévében, most meg megyünk az észtekhez és…..
A Nyugati 8. fordulójában búcsúztatjuk a bon mot hazai atyaúristenjét, Horváth Ferencet, aki egy IX. kerület-Vecsés-Szigetszentmiklós-Bohócliga útvonalon keresztül érkezett meg Kecskemétre. A szentmiklósiak Szamosi megbízott vezetőedzősége mellett 3-1-re verték a BKV-t, majd…..
Keleten csürhék és suttyók jönnek-mennek, horzsol a Mezőkövesd a tabella elején, míg itt nyugaton a Puskás Akadémia teszi ugyanezt. Múlt hét végén odáig fajultak a dolgok, hogy egy kedves kis péntek délután a Duna TV műsorra tűzte a Misleny - Tatabányát. Először…..
Persze természetes, hogy mindenki a válogatott meccsekre készül lélekben, a látens állam elleni idegenbeli győzelemre és a hazai ikszre,  de közben komoly tudatlanságra vall, ha nem vagy tisztában azzal. hogy Sowunmi máris rugdossa a gólokat, Molnár Zoli fiatal bukszákkal…..
Eltelt még egy hét és Bognár Gyuri bácsi nem bír a seggén maradni, felkelt a bajai kispadról és a mezey úton eljutott Csákvárra, hogy onnan (szinte biztosra vehető) hamarosan a Bohócba köszönjön be. Persze azért, hogy kiszorítsuk az imperialista, nyugati edzőket a mi focink…..
Ilyenkor, amikor az órákat már visszaállítottuk a normális téli időszámításra, amikor a sálakat már nem csak a szurkolói önazonosság, hanem a réteges öltözködés miatt is a nyakunkba csavarjuk, amikor a stadion büféjében a vizezett sör helyett már inkább egy forralt bort…..
Napóleon francia császár, miután Mezey doktor edzőképző tanfolyamán elsajátította a legmodernebb hadrendeket, egész Európát térdre kényszerítette, figyelmét pedig lassan Oroszország felé fordítja. Moszkva háborúra készül, de miközben Kutuzov herceg kétségbeesetten…..
JESTER barátunk lógó orral sétált haza a 148-as buszról leszállva a wekerlei megállóból. SZTK élményről hazafele ballagni sose jó. Prosztatavizsgálat után se, MK mérkőzés után se, főleg ha az utóbbin egy másodosztályú csapat egy láthatóan mozgászavaros csóka góljával…..
Ismét elmúlt egy hét. A nyűgös kezdésre jött egy közepes kedd, egy melós szerda, de nincs vész, itt a várva várt csütörtök, és ha csütörtök, akkor tippjáték, mert a szelvény mindenek felett! Kivételesen a beharangozó nagy részét most nem mi írtuk, hanem csak úgy,…..
Réges rég valahol egy messzi-messzi galaxisban … A birodalom sötét évei után az új köztársaság korszaka köszöntött be. Az új rend elérkezésekor elkezdődött egy szerethető csapat megszületése,A béke napjaiban már nem volt szükség többé az ősi rend védelmezőire,…..
Az időjárás szeszélyei folytán a nyár utolsó hete egyben a legmelegebb hétnek bizonyul, de kedvenceinket a rekkenő hőség sem tántoríthatja el szakmájuk magas szintű művelésétől. Miután kupacsapataink már kipihenték a fáradalmaikat, a válogatottban pedig elvétve jut szóhoz…..
 Már nem azok az idők járnak a fejünk felett, gondolta K. Dezső. Persze ekkor nem valami romantikus dologra gondolt, valami fura képzett társításra, nem. K. Dezső az apja kezében látott Szalon sörökre gondolt, Horn Gyula válltámaszos koronájára, a még kívánatos Mariah…..
Még mielőtt bárminemű félreértés lenne belőle, nem, még nem kapott el minket (vagy engem?) a gépszíj, így véletlenül sem célzunk semmi olyasmire, hogy a Honvéd netán már bajnoknak tekinthető (bár egyelőre cím nélkül - innen a cím), pusztán azért, mert egyes csapatok…..
Múlt szombaton kisorsolták a 2014-es labdarúgó-világbajnokság selejtező-csoportjait, ismertté váltak, hogy mely riválisok ellen bőghetnek le fitogtathatják képességeiket aranylábúink. A sorsolásról adott közvetítés kapcsán már megismerhettük állandó szakértőnk, Vegyi…..
Itt a nyár, és bár már a vége felé közelít, azért tart még a fesztiválszezon. Miközben a ’biztos törzsolvasógárdájának tagjai hűs krimók mélyén vagy épp baráti körben kvaterkázva (vagy neadj’Isten, titokban a melóhelyen a monitor előtt…) törik fejüket…..
A héten már a második fordulót rendezik szeretett ligánkban, és ilyenkor azért már nálunk is minden csapat számára elkezdődik a szezon. Rossz hír az edzőknek, hogy az előrejelzések szerint a nagy melegre nem lehet majd hivatkozni. A várható zápor zivatar a szurkolók szabadidős…..
Oran… Észak-Afrika festői városa, a kavargó forgatag, a lármás sikátorok városa. Mindez azonban most messziről hallatszott, az erőd fehér fala elnyelte a zsivajt, és súlyos csöndként feszült a tikkasztó forróság az udvar felett. A kantinban a szokott népség múlatta az…..
Ha 2030 táján az akkori sportsajtó Jakab Józsefe visszatekint majd a Bohócliga most záruló szezonjára, alighanem az első bálozók idényeként fogja majd emlegetni aktuális, magasröptű eszmefuttatásában. Vadonatúj királyt választottak futballfalván (Videoton), új nevet…..
Néhány órával ezelőtt Sóstó felett 70 év után végre felragyogott a fény. Túllépve a meteorológiai csodán azt talán az olvasók többsége is elismeri, hogy a hőn áhított bajnoki cím teljesen megérdemelten került Székesfehérvárra, így a bajnokság legfontosabb kérdése két…..
Két hatalmas esemény volt betárazva hétvégére, ebből egy összejött, ráadásul úgy, hogy annak bekövetkezte megnehezítette a másikét. Vegyük sorra. A Szolnok 63 év után először kénytelen búcsúzni az első osztálytól, miután hazai pályán - és meglepő külsőségek…..
Akár történelmi is lehet az előttünk álló hétvége, a Videoton megszerezheti története első bajnoki címét, a szolnoki Mókus örs pedig matematikai értelemben jó eséllyel lezárja az enbéegyes kirándulást. Nem panaszkodhatunk mostanában a bajnokság eseménytelenségére, az…..
A hétvégén „Itt van Május elseje!”, a munka ünnepén így igazán stílszerű lesz, ha az átlagnál türelmetlenebb szurker virslivel a kézben sörizű hangon megtöri a lelátó csendjét: „Dolgozzatok!”. A vasárnap egyben anyák napja is, ebből az alkalomból a…..
Húsvéthétfőn locsolóhangulatban értetlenkedünk a szerdai forduló felett. A tippeket kommentbe várjuk, a pirostojást és a pálinkát pedig minden mennyiségbe’!          Kapu elé falat ás Most is majd a Haladás Kiszűri a hibákat Megveri a…..
24. fordulójához érkezett a Bohócliga. Beharangozóink rendhagyó sorát folytatjuk a jelen poszttal, az elmúlt hetek képregények világába, illetve Fekvőcsatárra tett kirándulásait követően ezúttal a hazai sportmédia kerül a fókuszba, kissé előreutazva az időben a találkozók…..
Poros főutca valahol az Alföld közepén. Lajos, az Elővárosi Vasutas korábbi NB2-es játékosa komótosan tolja egykor zöldre pingált kerékpárját, úton a falu egyetlen igazi becsületsüllyeszője, a Rizikó presszó felé. A nyergen mélyebb kényelmi szempontokat figyelembe véve…..