Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reményki

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha ez a Zoltán által küldött és köszönettel fogadott fotó valódi, akkor a Fardi-Újbest derbi felirat megalkotója tökösebb gyerek, mint John McClane és Borat együtt. Aki egyszerre képes belegázolni a két legagresszívebb fociszurkolói táborba, az tud élni. Rövid ideig, de addig…..
Itt van nekünk Menczer Erzsébet, fideszes képviselő, Óbuda reménysugara. Menczer a Kulturális és sajtóbizottság tagja, az ő neve alatt került megszavazásra a médiatörvény módosítása, ami érinti a folyamatban lévő Médiatanács-Klubrádió meccset, bár Karácsony Gergő szerint…..
Varánusz Fidesz: kéne egy tömeg! 2012.01.10 10:57:58
Nem jó ma Fideszesnek lenni Magyarországon. Orbán Viktor teljesítménye szégyenteles, a gazdasági elkúrás mértéke meghaladja a Gyurcsány kormányét, a demokrácia deficittől úgy megfagyott körülöttünk a levegő, hogy lassan az utcákat is fűteni kell, mert beköszönt a…..
Biciklis-aktivisták másztak be a budapesti városháza parkolójába a kerítésen keresztül, tiltakozva az ellen, hogy Budapest szívében nem park, hanem városházi park(oló) van, na meg hogy a tegnapi Critical Mass előtt jól felhívják magukra a figyelmet. Jól van, megszokhattuk már a…..
Amióta Magyarország csatlakozott az Európai Unióhoz, tart a vita, hogy használhatja e Szlovákia a „Tokaji” nevet. A kötélhúzás nem most fog eldőlni, de második alkalommal ürültek ki a tokajis üvegek az Európai Parlamentben 2010. március 17-én, az EP képviselői…..
reményki 2010.03.18 12:53:29
reményki 2010.03.18 14:13:28
@Labancz: ezt kérdeztem tulajdonképpen én is. Úgy tűnik nekem, az utóbbi 2-3- évben újra azok a borászok jelentkeznek, akik szerint nem tokajnak kell a világ ízlését kiszolgálni, hanem a világnak kell megtanulni szeretni az ó furmintot (félédesen)
Azok a rendszerek mindig sok galibát okoznak, amik a készítőik szerint hibátlanok. Sokszorosan igaz ez, ha a rendszer a fogyasztók megbüntetésére, méghozzá igen durva megbüntetésére lett kitalálva. Ilyen például az autópálymatrica-ellenőrző rendszer, ahol szinte felesleges…..
Az Oxford Egyetem kutatói olyan kutatást folytattak, amiben arra voltak kíváncsiak, melyik az a 10 kifejezés, amiből teljesen elegük van a briteknek. Nos a 10-es listára olyan kifejezések fértek fel, mint "at the end of the day" és "fairly unique", tehát a nap végén…..
reményki 2008.11.07 18:31:16
A Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő Zrt. 0% béremelést tervez 2009-re, és ezt javasolja a MÁV-nak, az MFB-nek, az ÁAK-nak, a Magyar Közút Kht.-nak, az MVM-nek, a postának és a Szerencsejáték Zrt.-nek is.„A magyar társadalom számára állítunk elő értéket, de ezt az értéket…..
reményki 2008.10.28 15:55:13

index.hu/gazdasag/magyar/mnv080924/
(Nyilvános az állami cégek vezetőinek bére) a befagyasztás előtt...