Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Napjaink

35 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fura helyzetben vannak a volt szocialista országok, így Magyarország is. Egyszer csak a nyakunkba szakadt a piacgazdaság és ezáltal kimaradt az a tanulási folyamat, ami Nyugat-Európában és Amerikában végigkísérte a kapitalizmus fejlődését. Ezt sok helyen olvasni és meg is van az…..
Napjaink Vadászat! - Nem szeretem! 2007.10.25 17:12:16
Korábbi vadászattal kapcsolatos bejegyzésem annak apropóján íródott, hogy nem sokkal előtte rámfogta a fegyvert egy vadász. Talán nem véletlenül írtam, akkor számukra igen negatív bejegyzést!Mostanában meglepődve tapasztaltam, hogy egyre több háborgó vadász jelenik…..
Napjaink 2007.12.03 17:50:51
No pont ezt mondom én is!

Tegyék ki azokat a táblákat, vagy tájékoztassanak arról, hogy most épp nem mehetek be az erdőbe (és melyik részére)! Próbáltam többször telefonon is utánajárni, hogy pontosan mikor lehet és nem lehet arra menni, amerre a legtöbb gondom volt ebből, de semmit nem sikerült kinyomoznom. (Kivéve az általánosságokat, de konkrét időpontokat nem, még dátum szerint sem.)

Szinte mindig turistaúton megyek!!! (Ezt légyszives fogadd már el!) Észrevenném, ha lennének táblák és nyilván másnap nem mennék be ugyanoda a szomszéd (jelzetlen) úton sem, ha épp aznap lenne az a kivételes hóbortom, hogy letérek a jelzésről.

Ahhoz mit szólsz, hogy nincsenek ilyen tájékoztató táblák? Egyszer láttam ilyet, de az már vagy 1 éves figyelmeztetés volt.

November-január? Most azt mondod 2 további hónapon át ne menjek erdőbe? Ez baromság!

Már megbocsájts, de igen sokan szeretnek éjszaka is az erdőben járni. Ilyenkor télen korán sötétedik és az aki dolgozik csak ilyenkor ér rá. Gyönyörű tud lenni egy havas erdei éjszakai séta holdfénynél, de járnak ki kutyát sétáltatni, kocogni és biciklizni is az emberek.
Nem olyan sokan, mint nappal, de azért ezek az emberek nem hülyék. Ne hasonlítsd már őket az út közepére fekvő idiótával.

Gondolom vadász vagy, hogy ennyire egysíkúan látod a dolgokat és mindenben a saját igazad látod. Az együttműködési szándék benned sincs meg, mint a legtöbb vadászban.
Ha én el tudom fogadni, hogy amikor nektek fontos alkalmazkodom, akkor nektek is el kellene fogadni, hogy
- magunktól nem fogjuk kitalálni hova nem mehetünk,
- éjszakára, hónapokra, hegységekre vonatkozó "tiltásnál" sokkal pontosabb korlátozásokra van szükség,
- ALKALMAZKODNOTOK nektek is kell!
Munkába menet a dugóban araszolva rádiót szoktam hallgatni. Néha rátévedek a Sláger rádióra is, de most megfogadtam, hogy soha többé nem teszem. Épp elég, hogy a munkahelyen a kollégák azt hallgatják.Ül a stúdióban ugyanis két seggfej, név szerint Bochkor Gábor és Boros…..
Napjaink Nem csak a foci létezik 2007.11.22 10:51:54
Nézegetem a blog.hu címlapját és a kiemelt bejegyzések között azt látom, hogy az egyik blokk egyetlen címkéje a sport szó.Alatta pedig nem látok mást, mint labdarúgó bejegyzések linkjeit. Mintha a magyar foci jelentené a magyar sportot. Na ne nevettessük már ki magunkat.…..
Ha egyeseknek baja támad munkaadójával, vagy a kormánnyal, akkor hogy jut eszébe minket, egyszerű állampolgárokat büntetni?Ez a gondolat merült fel bennem a mostanában szaporodó sztrájkokat tapasztalva és annak hatásait elszenvedve. A dologban még nem is ez a legszörnyűbb, hanem…..
Kb. két hete tart a vihar Kovács Ágnes körül. Azt hiszem mindenki számára ismert a tény, hogy Kovács Ági doppingvétséget követett el. Ez még nem azt jelenti, hogy doppingolt volna, hanem csak annyit, hogy a megfelelő mennyiségű minta leadása nélkül távozott a vizsgálat…..
Szeretjük a hazánkat, szeretjük sikeres sportolóinkat, ami nagyon jó dolog. Az azonban már nem feltétlenül, ha túlértékeljük őket, vagy úgy gondoljuk nem vonatkoznak rájuk a szabályok.Kovács Ági esete a túl kevés szolgáltatott vizeletmintával és az aláírt papírokkal sajnos…..
Na elmennek ám a .....Aki nem nem ismerné az eseményeket annak itt a hivatalos közlemény tömöritve:"Nem adott elég mintát egy múltheti ellenőrzésen Kovács Ágnes (26) olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó – közölte a Magyar Antidopping Csoport Kft. (MACS). Kovács…..
Nap mint nap látni az út szélén lerobbant autókat és elgondolkoztató, hogy bizonyos típusú autókból sokkal több rohad le.Arra gondoltam, hogy ide mindenki hozzászólásban beírhatná, hogy milyen márkájú autót látott lerobbanva, amit a bejegyzésben én rendszeresen frissítenék,…..
Nem láttam a Török-Magyar meccset. Nem érdekelt.Ma viszont minden hírportálon ott virít az eredmény és a csaló bíró története. No ez már valami! Mindenki azt harsogja, hogy már megint elindultunk felfele, már megint jó úton haladunk és már megint mások tesznek keresztbe a…..
Kisebb fajta vihart kavart Hannibál bejegyzése, miben képekkel illusztrálva próbálta bemutatni, ahogy a 20.-i ünnepségről elvonuló Jetski csapat egy a Dunán kajakozó párt háborgat. Persze ez az ő véleménye volt, amit el lehet fogadni, vagy más megközelítésből vizsgálni, mint…..
Internetes munkát kínálnak hirdetésekben a WellBiz által bepalizott balekok, akik ebből várják meggazdagodásukat. Érdekességképp sokan rákattintanak a hirdetéseikre, hiszen semmibe sem kerül. Egy semmitmondó honlapon aztán már adataikat kérik. Aki ezen sem akad fenn, azt hamar…..
(aug. 20, vízi parádé a Dunán)Tegnap a (nem túl csendes) Római parton sétáltunk.Jetski, motorcsónak, kisebb-nagyobb hajók (majdnempucérnénis is:), Arról most nem sírnék, hogy régen ugye túrakajak, kenu, csónakház...Hanem amikor egyszerre vagy húsz jetski közeledett, felkaptam a…..
WellBiz-es bejegyzésem tiltakozást váltott ki pár "balek" körében, így most foglalkozok egy kicsit a Multi-level marketing hátterével.Legtöbbünk már biztos találkozott vele, mert megpróbálta egyik kedves ismerőse rábeszélni a belépésre valahova. A módszerek…..
Mikor megszületik egy politikai döntés, akkor ritkán lehet vele teljes mértékben egyetérteni, vagy elutasítani azt.Nemrég azonban nagy örömömre szolgált, hogy komolyan felmerült a dohányzás kitiltása a Magyar vendéglátóhelyekről. Ezt teljes mértékben támogatni tudom és…..
Napjaink Fekete és fehér birkák 2007.06.23 12:53:00
A politika olyan terület, ami könnyen befolyásolja az ember értékrendjét. Ha az általunk támogatott politikai oldal vet fel valamit, akkor azt általában jó ötletnek tartjuk, de a másik oldal vetette volna fel ugyanazt akkor simán rámondanánk, hogy hülyeség. Természetesen…..
Szép csendben a mai napon egy újabb Magyar hódította meg a föld legmagasabb pontját a Mount Everestet. Jelinkó Attila sikeresen felért a csúcsra és már úton van lefelé, épségben és biztonságban. Nem semmi teljesítmény, csak gratulálni lehet hozzá! Az ember azt gondolná, hogy ez…..
bugrisblog Hamisít az Index! 2007.05.10 22:45:00
Az Index többek között a következő képpel illusztrálta a május 9-én este a pesti rakparton rendezett "Békelánc"-ról készült tudósítását.A kép hatalmas felháborodást váltott ki, joggal, miután kiderült, hogy manipulált felvételről van szó. Szerencsére…..
Elmesélem, hogy zsezsgek. Forradalmat szervezek az önkormányzat ellen, mert a köztisztaságért felelős szerv náluk szarik rá, hogy az előttünk fekvő parkot gondozza és elvadult és fertőzött a homokozó és balesetveszélyes a csúszda és hát mégis milyen ez már, itt kisgyerekek…..
Az e-mail szerzője készségesen válaszolt neki küldött levelemre és tájékoztatott, hogy különböző TV műsoroknak és Internetes oldalakat is felkeresett az ügyben, így alighanem lesz folytatása az ügynek.A Pallasz Hotel egyetlen fellelhető e-mail címéről nem érkezett válasz,…..
Egy levél terjed a neten, melyet most változtatás nélkül közlök, majd a végén kommentálom is.Leírok nektek egy történetet, ami átéléséhez talán nem szükséges a naivság. Kérlek minél több embernek adjátok tovább, hogy másokat ne tudjanak megkárosítani a lenti cég…..
Azthiszem mindenki szeret néha egy kicsit játszani, ha más nem is de a pasziánsz, vagy a madzsong mindig kéznél van, utóbbi az interneten. Ezek az egyszerű játékok sokaknak jelentenek kikapcsolódást, rövid szüneteket. Egyszerűek, ám mégis nagyszerűek, sőt még le is kötik az…..
Napjaink A boldogság nyomában 2007.03.26 14:22:00
Nem igazán erre számítottam, mikor elhatároztam, hogy megnézem a Boldogság nyomában című filmet. Nem olvastam a filmről semmit, csak az előzetesét láttam, amiből én valamiért arra következtettem, hogy vígjáték lesz. Hát nem éppen vígjáték, de azért nekem tetszett,…..
Emberek! Elgondolkoztatok már azon, hogy hova vezet az, hogy "Mocskos MSZP", "Hülye Fidesz", "Gyurcsány takarodj", "Viktor dögölj meg"...? Egyre inkább szétszakad országunk, mégpedig pont azért, mert belevisszük érzelmeinket a…..
Diákként rengeteget utaztam vonattal, elsősorban a fővárosba, de mindig is utáltam. Többnyire személyvonattal, néha gyorsvonattal utaztam, mert az IC pótjegy mindennapi használatban megfizethetetlenül drágának tűnt, főleg, hogy összesen 60km megtételéről van szó. Persze ezek…..