Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÁVH néző

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bodoky Dezsavü 2008.09.26 18:10:00
Hirtelen felindulásból elkövetett jegyzet titkosszolgálati vonalon. Itten lehet kommentelni jól...
ÁVH néző 2008.09.27 10:15:42
Olyan cuki, ahogyan itt rágjuk a sz@rt, üde mámoros ajakkal, miközben vérvörös színt fest az égre a hajnal.
Ahelyett, hogy emberek ezrei gyűjtenék az aláírásokat az egész országban arról, hogy : ELÉG VOLT! A százmilliárdok ellopásából, abból, hogy többszázezer "állami" munkahelyet a politikai hatalom a saját szórakozására tart. Egy olyan szegény országban, mint az USA, egy ilyen lehallgatási törvénytelenség - mint amit Szilvásy naponta tucatjával művel, "megvalósít" - tizede is elég volt, hogy az USA elnökét vád alá készüljenek helyezni. Mire inkább lemondott. De mi gazdagok vagyunk. Megengedhetjük magunknak ezt az őrületet. Ugyebár...
Hóbelevanc Autós Nagy Testvér 2008.09.26 11:00:00
Végre valami olyan intézkedés sorozat, ami az autós társadalom nagyobb részében talán nem vált ki ellenérzéseket. Miközben az objektív felelősség és zéró tolerancia alkalmazásával kapcsolatban még mindig az alkotmányos és jogi aggályok tisztázásánál tartunk, a Nemzeti…..
ÁVH néző 2008.09.26 12:52:00
Itt is igaz, így alant bemásolom, amit egy másik blogba írtam 20 perce. Csak éppen a „rendőrséget”, magyarán ÁVH-t bíráló megjegyzésemet követően rögtön lekerült az index címlapjáról a blog! Hát nem érdekes? Szóval persze, hogy a közlekedés biztonságának növelése is csak akkor megy a szerv részéről, ha éppen az állampolgárok cseszegetésével lehet eredményt elérni. Az még megy a legendás ávó-elődöktől tanultak szerint is. De hogy mindennapos, következetes munkával kiszűrjék az autópályáinkon a követési távolságot be nem tartó potenciális gyilkosokat, az már nem megy. Az sok meló! Ahhoz nem elég kirakni az út szélére egy traffipaxot, vagy szondás-kocsit, amikor kedvük tartja, és csöngetni a kasszát.
És a blog, meg a szövegem, ami után lekapták az indexről:

Már megbocsáss, de remélem, nem gondolod komolyan, hogy bármi jót vársz egy olyan "rendőrségtől", amelyik a nép agyonverésére létrehozott kommunista terrorbanda egyenes leszármazottja! Igazi rendőrség, valódi demokráciában magától értetődően ad szolgálatot és védelmet a nép számára, és nem ám egy diktátor iránt. Szerinted van ezeknek bármi fogalmuk arról, hogyan kell azt csinálni? Majd amikor végre létrejön egy igazi, demokráciához méltó rendőrség, és a nép elzavarta ezeket, ahogyan 1990-ben kellett volna, akkor lesz értelme a kérdéseidnek.
hasznaltteszt.blog.hu/2008/09/26/totalis_impotencia
Autótesztelő Totális impotencia 2008.09.26 07:51:00
Lassan évfordulót ünneplünk, ugyanis egy éve lesz már annak a balesetnek, ahol szeretett első autónk totálkáros lett. Ebből az évfordulóból kifolyólag születik ez a poszt, melynek célja a magyar rendőrség és biróság totális impotenciája, nemtörődömsége. Ne rohanjunk…..