Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pandamacy (törölt)

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor szombat este Medveczky Ilona ismét feltűnt a Szombat esti láz című, egyébként egész nézhető esztrádműsor zsűrijében (ami tökéletes példája annak, hogyan NEM kell elcseszni egy bevált formátumot) azonnal sejtettük, hogy nincs az az isten, hogy megússzuk az estét…..
Nagy ötlet volt beküldeni a műdzsungelbe Fekete Pákót. Mondjuk nem is volt más kéznél, Benkő Dánielt már nem lehetett, ő már lengette eleget a brét ebben a műsorban, Kiszel Tünde nem vállalná, Anettka meg már nem a régi, úgyhogy maradt Pákó. Egész héten ígérték…..
Pandamacy (törölt) 2008.11.02 08:03:17
A pénz miatt - legyen elég ennyi mára, képet sem teszek be, mert a vízilabdás fiúk majdnem ikszeltek az ausztrálok ellen. Pörögjetek a Szigeten, de nem hiszem el, hogy senki nem ismerkedett, szedett fel valakit, és csak bambán vonultok a világzenei színpadról az MR2-re, mint mi…..
Ha lenne a képzeletbeli ZS panteonnak egy trónterme annak a közepén biztos Chuck Norris ülne. Eljött hát az idő , hogy tisztelegjünk a ZS világ egyik legnagyobb sztárjának. Hősünk a közvélekedéssel ellentétben nem a roswelli ufók DNS-ből jött létre amit kereszteztek egy…..
A baleseteket 8 százalékban biciklisek és szintén 8 százalékban gyalogosok okozzák (62 százalék személyautó, 9 százalék tehergépjármű), mondta a Népszavának Bencze József országos rendőrfőkapitány. Ez a 8 százalék évente 750 balesetet jelent, ezért a rendőrség akciót…..
Az America's Next Top Model követező évadának nagy csavarát (szerintünk) kissén korán ellőtték azzal, hogy nyilvánosságra hozták: az egyik jelentkező korábban fiú volt, csak most már meggondolta magát, és inkább Adriana Lima oldalán akar női alsóneműt bemutatni. Mi nem…..
Pandamacy (törölt) 2008.08.14 12:35:29
A Mars cég kénytelen volt levetetni a brit tévék műsoráról Snickers nevű termékük egyik reklámfilmjét, mert meleg jogvédő csoportok heves tiltakozásba kezdtek a gyalogló csávónak beszóló Mr. T láttán. Az egykori tévés bálvány Get some nuts! beszólásának több…..
Klipkritika - Desperado: Kerek az életA magát találóan Depsperadónak (sp.: kétségbeesett) nevező formáció már legalább egy évtizede jelenik meg újabb és újabb igénytelenségekkel a pop-piacon. Már az együttes neve nagyon ötletes. Látszik mögötte a nagyívű művészi…..
Budapest Egy szebb jövőért 2008.07.07 18:48:00
Ha jól figyeltem, a szombati meleg büszkeség (méltóság) menete után a következő szempontok jelentek meg. - Ne vonulhassanak fel a melegek! - Az Andrássy úton ne vonulhassanak fel a melegek! - Tollboás, dildós, félmeztelen, meleg partiarcok ne vonulhassanak fel! - Bárki felvonulhat, de…..
Van egy csapat, amely jó pár éve minden szabadidejét arra áldozza, hogy az Illatos útról kimentse és rendbehozza, majd örökbe adja azokat a kutyákat, akikre pillanatnyi rossz állapotuk miatt altatás várna. Vannak nagy sikerek, és szomorú történetek is.Évekig magánemberként…..
w Seggel előre 2008.06.19 05:00:00
Mikor végre eljutott az Orbán Viktor agyáig, hogy a szélsőjobb rossz társaság, egyszer csak megmondták a híveknek, hogy mostantól ne árpádsávozzanak Fidesz-gyűlésen. Aztán kiszivárgott két pofon terve. Az összekacsintás vádja el is halkult. Igaz, vesztett a népszerűségéből…..
120 ezer forint pénzbírságra ítélte a bíróság az utolsó önfeljelentő kendermagost. A nemzetközi hírű alkotmányhekket több mint 3 éve, 2005 tavaszán indította a Kendermag Egyesület három tagja, azzal hogy besétáltak a Teve utcába, azzal hogy kábítószert fogyasztottak. A…..
Az alábbi levél kapcsán a Zugügyvédnek egy tegnapi cikk jutott az eszébe, amely azt fejtegette, hogy Magyarországon nincsen tényleges fogyasztói érdekvédelem a pénzintézetekkel szemben.   Tisztelt Zugügyvéd!   Elkeseredésemben és mélységes csalódottságomban…..
Kezd elveszni ebben a kiváló magyar adózási rendszerben? Kérje az adóhivatal állásfoglalását és törölje ki vele azt, amit ilyenkor illik. Bizony akármilyen hihetetlen, de vannak még ebben az országban olyan emberek, akik megpróbálják komolyan venni a törvényeket és a…..
autózz! Kifogyott a benzinem! 2008.06.11 10:14:00
Ahhoz már a nagyvárosban élők hozzászokhattak, hogy forgalmasabb kereszteződésekben szinte mindig van egy kéregető, kezében egy gyűrött Fedél nélküllel, ha esetleg a ruházata és ápoltsági szintje alapján nem jönnénk rá, hogy miért járkál az autók közt műanyag pohárral a…..
Pandamacy (törölt) 2008.06.11 13:10:39
Mandiner blog Tomcat világa 2008.05.10 17:01:00
 A szerkesztőségi pálinkafesztiválozás előtt tegnap eltekertem a pesti alsó rakpart felé, hogy megnézzem, milyen a közönség és a hangulat az eheti antifa összejövetelen. A Lánchíd alatt átérve fekete öltönyös urak adták tudtomra, hogy innen senki nem közelítheti meg a…..
Nem szeretnénk túlragozni. Vettünk már pár különleges dolgot a Tescóban, de ez az izé idáig elkerülte a figyelmünket. Most épp akciósan 79 forintért kapható a "Rémisztő szemgolyó" néven árult termék, ami a hatnyelvű tájékoztató magyar része szerint legalább…..
Ebben a részben folytatódik a „hú de lennék Danny” vonal, mivel elviszi pihenni Mary-t, aki vizesen fog futni a tengerparton. Mike és Ed hatalmas nyomozásba kezd kamugyanús módszereket bevetve, és a világ legboldogabb neo hippi zenekarát is látjuk. „Hogyan is…..
Pandamacy (törölt) 2008.03.08 08:28:55
Aki valaha is készített már hómpédzset, az bizonyára találkozott már a jelenséggel, amikor a Google kibassza eltávolítja az oldalát keresőjéből, mert ilyenolyan módszerekkel igyekezett javítani helyezését. Minthogy a Homár még nem foglalkozott vele és elég általános…..
Becsszóra most már csak negyedévente lesz ilyen sztori, de úgy tűnik, hogy a UPC és egyéb szolgáltatók sem akarják egykönnyen feladni a hűségnyilatkozattal szopatást. Persze kismillió módon lehet a fizető ügyfél arcába tojni, de a legszebb mégis az, amikor 6 éve rendben tejelő…..
A tavalyi, többnapos céges összetartás közben röppent ki Uj főszerkesztő száján a címben is idézett pompás mondat. Éppen abban a fázisban zsibbadtam, amikor az ember az oxigénhiányból kifolyólag márképtelen az absztrakcióra, és mindent szó szerint vesz. A jobb alsó sarokban…..
Pandamacy (törölt) 2008.02.06 19:58:56
A Homár már hallott olyanról, amikor a rendőrség egy néhány hónappal korábban befizetett bírságot próbált börtönnel fenyegtve újra behajtani (fogalmuk sincs, mi van), de ez azért viccesebb. Helgához ugyanis reggel 5-kor csengetett be két kolléga, hogy akkor most mehet letölteni…..
Pandamacy (törölt) 2007.12.21 19:30:20
A kommunizmus taknya olyan mértékben rászáradt erre a tetves bürokrata demagóg államra és a őt körülvevő-kiszolgáló rendszerekre, hogy még évtizedek kellhetnek, hogy normálisan működő kormány/képviselőtestület/közigazgatás/rendőrség stb. lehessen. Mindenkiben még a régi diktatúra férgei élősködnek, vagy megpróbálnak lehúzni, vagy megfenyegetnek, ha ez se megy, akkor m@gbasznak. Igazából a rendőr is csak egy báb aki felülről yostickkal irányítanak, és a működésbe maximum a felesége szól bele, ha esetleg nem visz eleget haza a kosztra, akkor kissé berángatja erre-arra, amiből még akár baj is lehet ha nem vigyáz. Nem irigylem azokat akik ilyesmit átélnek, és nem irigylem saját magamat sem, mert ebben az impotens országban bármi is előfordulhat az ember fiával, a török átok még mindig vidáman működik, a magyar akármit csinál megszívja. Ha rendőr vagy azért, ha bűnöző vagy azért. Most ezért etiópiába fogok disszidálni, mert az éhezést hosszútávon meg lehet szokni, ami viszont ebben az országban zajlik, soha.