Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mineralissima

11 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság nem a legegyszerűbb dolgok között szerepel az, hogy egészséges és egységesen szép bőrt és ugyan ilyen sminket varázsoljunk magunknak, persze teljesen természetes, környezettudatos módon. Mindezt úgy, hogy egy kisállat se szenvedjen kárt a mi kedvtelésünk miatt. Ahogy az előző posztban…..
Egy 5 perces natúr simink mely végén a változás kézzel fogható.  Mi a véleményetek?..
Megosztom veletek az ásványi sminkes posztom ( Mi a különbség a hagyományos és az ásványi sminkek között?!  )  résztvevőjét. Ez az a márka amely nagyban közrejátszott a bőröm javulásában. Az linkben szereplő posztomban leírtam a tapasztalataimat, hogy már az első alkalomnál megnyugtatta a gyulladt…..
Sziasztok Csabi vagyok, a sminkelés nem csak a hobbim, hanem lassan az életem része. Gyerekkorom óta érdeklődöm a sminkelés iránt és ez azóta sem változott. Elég sok márkát/terméket próbáltam ki az elmúlt időszakban és azóta is folyamatosan tesztelek, próbálgatok dolgokat. Adódott az alkalom, hogy…..
Az állatok védelme szerencsére egyre nagyobb hangsúlyt kap napjainkban, olyannyira, hogy sok ember már egyáltalán nem szeretne olyan kozmetikai termékeket vásárolni, amiket állatokon teszteltek. Ezt az igényt a piac is igyekszik kielégíteni, ezért folyamatosan nő az úgynevezett cruelty free, vagyis…..
Minden ásványi por alapú smink legjobb barátja a  hidratáló krém, mely egyrészről táplál másik részről kiváló tapadást biztosít a púdereknek. Olvassátok el Alida terméktesztjét!..
Augusztusban néhány termékünket kipróbálta Vanda a Lolly Makeup and Beauty bloggere és egy nagyon klassz, összeszedett véleményt írt az oldalán.  Mindenkinek ajánlom a cikket, aki szeretne többet megtudni termékeinkről, és köszönjük Vandának a szellemes, de alapos elemzést. (az eredetit itt…..
Nagyon sok ember küzd azzal, hogy elfedje aknés, gyulladt rosaceás bőrét, de a legtöbb a piacon jelenlévő smink termék a fedésen kívül egyáltalán nem tesz jót a bőrnek a benne lévő mesterséges tartósítószerek, parfüm és színezék miatt. Mégis mi a megoldás ilyenkor? Van olyan termék amit ilyen bőrre…..
A Beauty and Style divatblog is tesztelte legújabb termékeinket.  Olvasd el bejegyzésünkben a teszt eredményét, és tudj meg többet natúr ásványi sminkcsaládunkról. Annyit előre elárulunk, hogy nem fogtok csalódni. :) A tesztben teszteltünk egy rúzst, egy alapozót egy szemöldökceruzát és egy…..
Halmosi Viki Sziasztok, Halmosi Viki vagyok Instagram divat és kozmetikai blogger, 21 éves. Már egy ideje használom a Mineralissima termékeit, és egy kis segítségképpen megosztom veletek egy napi rutinom. Sajnos a látszat ellenére picit problémás az arcbőröm, ezért fordultam a Mineralissima sminkek…..
Folyton pattanásokkal küzdesz? Normál esetben a pattanásokat a tinédzserkori hormonváltozások okozzák, de emellett számos más ok is állhat a háttérben. Sokan tévesen úgy gondolják, hogy a túlzott zsíros étel fogyasztás a fő okozó, de ez persze ennél sokkal komplexebb dolog. ..
Mineralissima 2016.05.31 19:09:03
@protézisesh: Nem jól tudod sajnos ezért inkább ne erőltesd ezt.
A közösségi oldalak értesítéseinek egyszerűbb kezelése után újabb hasznos funkciót nyújtunk át az Indamaileseknek. Mostantól a gyakori csatolmány típusokat egyértelmű ikon jelzi az Érkezett levelek között és az összes többi mappában, ráadásul a fontos, azonos típusú…..
Mineralissima 2011.10.19 15:30:47
@aa_aa: Próbáld meg újra felvenni javítottunk egy hibát.
Mineralissima 2011.10.19 21:29:20
@EÖ: A mappa nem tűnik el csak nem megy bele levél.
Mineralissima 2011.10.20 13:10:52
@aa_aa: Akkor az a kérésem hogy írj egy hibajelentést a pontos problémával hogy meg tudjuk nézni mi a pontos baj.
 Újabb remek funkciókkal bővült az Indamail! A közösségi szolgáltatások értesítései ezentúl rögtön a Közösségek nevű mappában gyűlnek, így nem terhelik a beérkezett leveleket. A közösségi oldalak automatikus levelei között ikonok segítik az eligazodást.…..
Belsőség Hány ló a Tehén? 2008.02.09 23:42:00
Megmértük. Olyan ez, mint egy pozitív AIDS teszt: az ember alapvetően abból indul ki, hogy úgyis negatív lesz, vagy, mint jelen esetben, hogy ejnye, de jól is megy az autó, tán még több is, mint a gyári 180 ló. Új autóknál gyakran van is ilyen, hogy valójában erősebbek, mint…..
A Népítéleteket nem szerkesztjük. Minket nem zavar, ha valaki elfogult, hiszen külön faktorként épp mi kérdezünk rá, mennyire szereti az utóját. Ha azonban az ítélet hasznavehetetlen, mert semmi érdemleges nem derül ki az autóról, esetleg a szerző csak azért írta, mert éppen…..
Mineralissima 2008.02.07 20:35:08