Regisztráció Blogot indítok
Adatok
el Tiburón

44 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cápali megmondja. Apró örömök 2018.03.15 17:44:26
Ismered azt, mikor a jól induló napodat egyetlen apróság szanaszét cseszi? Mikor a "tök jó napom volt" felemelkedést a rosszkedvet hozó "eddig" formálja? Ha nap végén listát írnál a történtekről, s hogy melyiket miként éled meg, biztos lehetsz benne, hogy felírsz 10 remek dolgot, majd a túloldalra…..
Cápali megmondja. Szebb jövőt! 2018.03.09 22:37:47
Jó pár kifejezés létezik, amit a munkahelyeden egyszerűen TILOS kiejtened a szádon. Hiába igaz amit mondasz, a szavaid ereje -rajtad felülkerekedve- degradálóan hat a jövődre. Akárhogy nézzük, ezek a kifejezések különleges erőt hordoznak. Ami még ennél is rosszabb, hogy ezeket sem visszaszívni, sem…..
A csillagporos gyermekmesékben a hercegnős-békás smacit hepiend követi. Néhányan el is hiszik mindezt, sőt! A következő szintre emelik: egyenest az álruhás gáláns világbékát várják, hogy a lenge fotókra cuppanva ő igényelje a csókot koitálást.A szikár valóságban a srácoknak temérdek békaöltőt kell…..
Cápali megmondja. Közös láng 2017.10.25 19:37:57
Elfog a melegség azonnal, ahogy megpillantod. Vadul munkál a tudatalattid, bár halandó életed oszló, földi pöcegödrének jelen állomásában először látod. Itt és most. Egyszerre hideg és kemény, vonásai tökéletesek. Letaglóz. Tökéletes, de hideg. Legszívesebben le sem vennéd róla a szemed, naphosszat…..
Van melle. Kettő. Elöl. Segge is van. Gömb. Hátul. Ez bizony igencsak ritka, mert egy csajnak vagy a melle, vagy a kuffere jó. A tekintete vad. Beindulsz. Közelebb mész. Jószagú. Még beljebb indulsz. A nőneműek egy része bizton és határozottan állítja magáról, hogy NŐ. Csupa NAGY betűvel próbálja…..
el Tiburón 2017.06.16 14:52:35
...égnek a hajad, keményen a farkad, vagy hátadon a szőr. Döntsd el, vagy lapozz tovább. Férfiak és hetero ideáljaik, Maunika Beluccsi, Merlinmonró, Szofimárszó és Szörnyella de Bejonszé Frász. Típusok és tulajdonságaik, melyek hirtelen cselekvésre sarkallnak. Némelyik kategória jó, a másik rossz,…..
A sarki kocsma felé közeledve, vakító fényreklám ugrik az arcodba: ITALAKCIÓ.Egyetlen röpke pillanatra felszabadul lelked minden elnyomás és kín alól. Legalább bebaszunk. Vagyis, ha Géza úgy dönt, mert ő fizet. S még hogy! Mindent, amit csak kérsz, hogy kiidd magadból az este összes frusztrációját.…..
Mindegy, hogy a másik mit akar, egy a lényeg: kielégülés, bármi áron. Az sem baj, ha többször. Legyen valaki, aki piszkosul jól csinálja, és húzzon a francba, jóval a reggeli előtt. Vagy mielőtt rád szárad.Azaz mégsem, mert ha hozzá megyünk (nőként), úgy nincs kellemetlenség. Leszarjuk a reggelit.…..
Már megint a hollandok! A képek újfent kerültek elő, egy mai beszélgetés témájaként. Dióhéjban: holland divatakadémiák legtehetségesebb végzőseinek a kollekciója. Ezek az elvetemült, és végsőkig beteg elmék mindjárt végeznek az akadémián, ám szívből reméljük, rövid távon mind túladagolás áldozatává…..
A belsőség a disznóvágáson érdekes, arról most nem lesz szó. Semmi spirituális meg lelki ömlengés, pláne nem Oravecz Osho magasságokba rendezve. Minden férfi először a nő testét kisugárzását méri fel. A nadrágján keletkező felületi feszültség határozza meg a közeledés minőségét. A fizika szakkörösök…..
Minap voltam a háziorvosnál beutalóért (vérvételre). Bementem, köszöntünk, majd hellyel kínált. Nemet mondtam, mivel sietek. Aláírta és lepecsételte a papírt, majd meredten nézett rám nagy szemekkel, várva a rinyát. Egy rövid, kényelmetlen hatásszünet után átadta a papírt, és őszintén rám…..
A mai adag a szívásról szól. Nem lesz benne se drog, se pornó, szóval aki azt várja, nyomja meg a jobb felső sarokban az X-et. Nem lesz benne Drakula se, bár a név már-már közelít.Energiavámpír. A felvilágosultabbak már biztosan hallották a kifejezést. Nem egy újkeletű dolog ez, csak sokáig nem volt…..
Oké, oké, a cím szar, de péntek este van, és ahelyett, hogy a kocsmában részegednék az épp aktuális egyéjszakás jelölttel, egy nővel beszélgetek (chatelek); látszólag eredménytelenül. Az eredmény jelen esetben nem a bunkózás, ami ma oly divatos, és igénylik is a csajok, és nem is a felszedés (ami…..
el Tiburón 2017.01.01 20:09:28
@HisztiaPisti: Deriválj bátran! :)
Cápali megmondja. Paraszt ego 2017.01.01 19:20:42
A téma az utcán hever, szokták mondani. Esetünkben sincs másként. Amiről a mai penzum szólni fog, az egy, manapság felismerhetetlenül hatalmas méretet öltött jelenség, mely a hétköznapjainkba -nem is olyannyira- észrevétlenül belopakodva, viharos gyorsasággal mételyezi a társadalmunkat. Biztosan…..
Mivel még kezdő vagy, és mára ő az egyetlen "ügyfél", az idegességtől és a munkahelyi stressztől hónaljban és gallérban átizzadott ingre sietve felkapott, két számmal nagyobb, hirtelen vásárolt, olcsó tweed zakódban feszenged végig az utat, várva az este sikerét. A te megállód. Kiszállsz. Vad…..
A neten olvastam egy cikket minap, hogy8 dolog, amire a nők TÉNYLEG vágynak egy párkapcsolatban! A legtöbb írás kereken nulla érzelmet és gondolatot vált ki belőlem, nem úgy, mint ez. Nem kell agysebésznek lenni hozzá, hogy rágyere: mindjárt az elején, az írás második mondata a kulcs. A…..
Csajoktól már az elején sűrűn hallani, ha egy pasival elkezdenek beszélgetni, hogy "van barátom".A szerényebb képességű hím csevegő partner ezt a 2 varázsszót legtöbbször egy azonnal detonáló, nukleáris töltetként éli meg. Elfehéredik, a szeme kikerekedik, a szívverése egy pillanatra megáll,…..
Éljen soká!..
https://www.facebook.com/bikaspark/  ..
Ma felhívtak egy úgynevezett telemarketinges cégtől, hogy valami újabb felesleges lószart rám sózzanak.Nem említem a cég nevét, mert 2 ismerősöm is dolgozik ott, és nekik ez a cég a megélhetésük. Ők nem a kiégett, agyatlan droidok (saját berkeken belül így aposztrofálják egymást), aki script alapján…..
Az van, hogy a sok ecsetfejű klón közt nem látni egyet sem. Nézzünk néhány lehetséges okot:1.  Nincs kötelező sorkatonaság, avagy az edzetlen margaréták térhódításaNagyon ezen nincs mit magyarázni. Ha a fater otthon hagyott elkanászodni, itt lefaragták a pofád meg az egód, egy társadalmilag majdnem…..
el Tiburón 2012.12.18 11:12:56
Adunk a kocsmáknak egy pofont! 10 állandó kérdés, 10 válasz. Ismert arcok nyilatkoznak. Név: Hódos Hajnalka Születésnap: 1975. január 28. Foglalkozás: blogger Mottó: Úgy még sose volt, hogy valahogy ne lett volna. > Világéletében Margaret Thatchernek készült! Azt…..
el Tiburón 2012.08.03 16:25:37
Vastagbőr Őselemek az új logók 2012.07.24 15:35:00
Új arculatot és logókat adtak az MTVA csatornáinak:"Egy innovatív megoldással valamennyi nézőnk szereplőjévé válhat műsorainknak, vagyis a televíziózás közösségi cselekvéssé válik. A közmédiában egy közösség alkotó személyiségének tekintjük a nézőt. Arra fogunk…..