Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hercules

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van úgy, hogy egy bulvár téved, kiderül, hogy Galambos Lajos nem is táncolt vidéki rajztanárnőnek öltözve, részegen a körúton, esetleg hiába írták meg, VV Anikó mégsem házasodott össze titokban Ibizán Schmuck Andorral, vagy teszem azt, bár többen is felismerni véltek, mégsem…..
Amikor először vágott arcon a Sikeres nők magazinjának reklámja, azt hittem, hogy ez a lap olyan monomániás elmebetegeknek készül, akik csak sikeres nőkről hajlandóak olvasni. De persze ennyire nem durva a helyzet, ez az újság pont ugyanolyan, mint a többi híresemberes magazin,…..
Az RTL Klub sportközvetítéseit szidni már lassan olyan, mint belerúgni a földön fetrengő Thürmer Gyulába, és közben az hajtogatni röhögve, hogy csak fél százalék baszd meg, csak fél százalék! De azért azt még sem hagyhatjuk szó nélkül, hogy tegnap a Forma-1 montreali…..
comment:com Heti kettős 2006.05.31 10:05:00
Úgy néz ki, hogy a Heti hetest sikerült teljesen gajra vágni. Kellett hozzá egy Farkasházy meg egy Hajós. Mondjuk a Teddy-kérdés nem új keletű probléma, régóta megoldatlan, fájó trauma nemzetünk életében. Gondolom, minden tévénéző tudja, hogy Farkasházy teljesen el van…..