Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Toporodottordog

0 bejegyzést írt és 190 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első gondolatom a vége főcím láttán az volt, hogy nagyon hosszú várakozásnak nézek elébe. Azt hiszem, sokan vagyunk így. Ezt a sorozatot elnézném még jó sokáig. A regényeket ugyan olvastam, de a film készítői egyértelműen hozzá tudtak tenni olvasmányélményemhez, s a…..
Blogosz Magyarveszély 2011.04.27 00:49:00
Napok óta zajló provokációk és a ma estére sikeresen kiprovokált tömegverekedés után a rendőrség kordonnal zárta el Gyöngyöspata települést. Rendőrségi csapatszállítók tartanak jelen pillanatban is a helyszínre az autópályákon. Időközben a településen…..
Új politikai közösség született, ahogyan a pénteki civil tüntetésen az alkotmányozás ellen Istvánffy András, a 4K! szónoka (és blogunk szerzője) fogalmazott. Olyan politikai közösség, amely elutasítja a Fidesz zavaros és felhatalmazás nélküli alkotmányozását. Ez…..
Toporodottordog 2011.04.19 08:40:51
@az igazi Sipi: A vallásod magánügy. A lelki békéd is, hogy miben találod meg. Igaz a komcsi rendszer bukása után igen csak keresed és üresen tátong. Magánügy.

Magyarország keresztény ország. 1000 éve is az volt és ma is az. Lehet magadénak érezni és persze mondhatod azt, hogy te nem vagy az. Az alkotmány nem kötelez arra, hogy keresztelkedj meg és légy bigott. Akkor meg? Puffogsz, hogy egy keresztény országban nem vagy az? Ez olyan mintha elmennél lila sálban egy fradikocsmába és zavarna, hogy szidják az újpestet. Így jár aki nem tudja hova tenni magát.
Tekintsünk el attól a szépészeti problémától, hogy a KDNP és a Fidesz egy párt-e vagy sem, és nézzük meg milyen ellenzéki módosítókat fogadott be a kormánypárt az alkotmányozás során. Először Szili Katalin járt rosszul. A nemzeti konzultáció baloldali zászlóshajója,…..
Toporodottordog 2011.04.12 13:31:41
@Gerzsonka: Kifejtenéd, hogy az alkotmány melyik passzusa hozza vissza nekünk a Rákosi korszakot?

Nekem pont az a bajom az alkotmánnyal, hogy semmit nem érint a változtatás. Csak egy füstbomba az egész. Semmi érdemi változást nem hoz.
Toporodottordog 2011.04.12 13:53:25
@Gerzsonka: Na.. ilyet egy civil munkából élő adófizető állampolgár nem ír. Te is valami ingyenélő pártseggnyaló vagy, akire pont nincs szüksége az országnak.
Toporodottordog 2011.04.12 15:14:02
@Peredhil: Nyugodtan szexualizálhatsz gerzsonkával, de a tényei nem fedik a valóságot akkor sem. Most miattad elolvastam ezt a nagyrakat semmitmondó változtatást amit új alkotmánynak neveznek.

Semmi olyan változás nincs benne ami a civil emberek életét jobban korlátozná mint az eddigi. Egyedül az önvédelem ér valamit benne meg az, hogy az államadósságot maximalizálják. Ennyi.. egy nagy lufi az egész ami tiszta üres.
Rédly Elemér pápai prelátus, kanonok, győri plébános, a Győri Hittudományi Főiskola tanára még február 25-én vette át a Parma fidei - Hit pajzsa díjat, és már akkor bejelentette: jövedelméből egymillió forintot ajánl fel a magyar állam külföldi, 20 ezer milliárd forintos…..
A jótét magyar lélek hajlamos azt hinni, hogy pártunk és kormányunk már semmivel nem tudja meglepni. De, tudja. Az orbáni vezetés legújabb ötlete: fizessék ki a polgárok az államadósságot. "Összefogás az államadósság ellen" név alatt alapot hozott létre a…..
Toporodottordog 2011.04.07 12:37:34
@anonymand: Ez is tipikus.. fizessen mindig más, csak nekem ne kelljen.
Toporodottordog 2011.04.07 12:40:52
@a-kis-herceg: Ha nem fizetsz akkor soha nem is lesz, csak egyre szarabb. Előbb kifizetjük a szolgáltatást és utána reklamálunk, hogyha nem azt kaptuk amit vártunk. Pl MSZP 8 éve. Kár, hogy a jelenlegi kormány "elfelejtette a nagy számonkérést.
 Április közepén sorra követik majd egymást a különböző tüntetések, tiltakozások az új alkotmány meghozatala okán. A sort a gyurcsányi Demokratikus Charta nyitja majd meg 16-án, őket követi majd az LMP, később az MSZP protestálása. A protestálók egységének hiányát…..
A közelmúlt napokban néhány figyelemkeltő ítélet született a magyar független bíróságokon. Önkényesen ragadjunk ki közülük néhányat: a Geréb Ágnes-per, a maradandó fogyatékosságot okozó Stohl Buci, a zselici uzsorás, a félnótás Zuschlag és a hivatali visszaélő Benedek…..
Toporodottordog 2011.04.01 08:12:17
Belsőség A visszatekerés vége? 2011.03.22 16:00:00
Az óravisszatekergetés lassan nemzeti sport. Hétvégi hírünk és az azt megelőző publikáció eléggé felkavarta az állóvizet, de valahol ez is volt a cél. Semmi nem véletlen, rajta vagyunk a témán, ahogy azt az ATV reggeli műsorában is láthatták. (A képre kattintva az ATV…..
A 2009-es Meleg Méltóság Menete - Méltósággal vonultak„A rendőrség nem engedélyezte az idénre tervezett budapesti melegfelvonulást, értesült a mandiner.hu. Steigler Sándor a Szivárvány Misszió Alapítvány vezetője megerősítette a hírt az Indexnek. Az útvonalat már…..
"A megújulás újjászületés, a megújulás küzdelem, a megújulás küldetés." Miniszterelnökünk beszédírói éppenséggel ezúttal sem hazudtolták meg magukat: az idén is jócskán hozzájárultak a magyar nyelvű politikai bullshit-generátorok szöveggyűjteményeihez.…..
Ha a terv tényleg nem más, mint aminek a kereteiről az Index írt, akkor egyszerűbb lett volna Oszkó Pétert átemelni a kormányba, és megspórolhattunk volna nyolc hónapot magunknak. (Fotó: Guy Martin/WSJ) Amennyiben hinni lehet az Indexen kiszivárgott információknak, mára…..
Egyiptomban, nyugodtan mondhatjuk, forradalom van (akár sikeres lesz, akár nem). A hatalom már nem képes betartatni a kijárási tilalmat, a pártházakat a nagyvárosokban felégették, a rendőrség sok helyről visszavonult, a hadsereg lojalitása kérdéses. Miközben izgatottan követjük…..
Örülünk, Vincent? Három majom 2011.01.24 20:42:00
 Ketyeg a kéthetes ultimátum, amit a Fidesz kapott a médiatörvény megvédésére. Az eddig bevetett lózungok és az oly' kedvelt összeesküvéselméletek után most már érdemben is válaszolni kell a kényelmetlen kérdésekre.Egy hónapnyi bagatellizálás, majd kapkodás,…..
Toporodottordog 2011.01.25 16:23:42
@Ianas: Mondj nekem független szabad hírportált vagy napilapot. Vagy független híradót a tv-ben :)

Nincs közérdekű tájékoztatás. Ez a blog sem közérdekű :P

Le van tojva a pártérdek.. és hogy amiatt miket össze nem kínlódnak emberek.

Egy sajtótermék vagy médium legyen közérdekű, tényszerű és igaz.

Ebből ma csak 3 hiányzik a sajtóból.
Toporodottordog 2011.01.25 17:10:55
@maroz: Naja.. pénzért bármit. Kíváncsi vagyok, hogy mennyi hasznos adóforint keletkezik ebből. Gondolom épphogy kijön veszteségesre...

Kinek mihez van gyomra.
Téveszme az a gyakran hangoztatott érv, hogy az egykulcsos jövedelemadó igazságos, mert mindenkitől azonos arányban vonják el az adót. Ez csak akkor lenne igaz, ha minden forint egyforma lenne. De nem az. A 80 ezredik forint nem olyan és nem is arra költik, mint a 800 ezrediket.…..
Toporodottordog 2011.01.24 14:29:23
@Goompah: Azokat mindenki bünteti.. büntetik saját magukat, bünteti őket a mutli aki árat emel, bünteti őket az összes szolgáltató aki gáz-, áram-, vízdíjat szed tőlük.

Sajnos mindig is voltak és mindig is lesznek szegény tanulatlan emberek akik akár saját hibájukból, vagy azon kívül csak ilyen helyzetet tudtak összekaparni maguknak. Ilyen az élet.

Amúgy meg hányan halnak éhen az országban egy évben?
w Lesznek egy testté 2011.01.20 08:45:00
Nem volt Waterloo a tegnapi EP-ülés, Orbán nem égett porig, de nem is győzhetett. A médiatörvény ügyében ugyanis letette a fegyvert. A szuverenitás hangoztatásából, a nemzeti dacból mára oda jutott, hogy az Európai Bizottság fog nekünk törvényt írni. Ami nekik nem tetszik, azt…..
Michael Knight Bepöccenve 2011.01.19 16:57:00
Legutóbb Hruscsov elvtársat láttam ennyire bepöccenve felszólalni, mint szerdán a mi szeretett miniszterelnökünket az Európai Parlamentben. Hruscsov akkor, 1960. október 12-én az ENSZ-ben a legendáriumok szerint miután egy vitában bírálni merték, magából kikelve…..
A napokban lesz egy szoftvertesztelésről szóló konferencia. Íme a részletek. 2010. október 20.Ramada Plaza Budapest SZOFTVERTESZTELÉS 2010Szakmai konferencia és állásbörze  A minőségi minőségbiztosításért A szoftverfejlesztés azon ritka területek egyike, amelyet kevésbé…..
Nem igaz, hogy a médiatörvény megalkotásába nem vonták bele a médiaszakmát, világosan különváltak viszont a politikai és a szakmai elgondolások. Ennek így is kell lennie, mégsincs rendben minden. Egy hosszú írás arról, hogyan dolgoztunk együtt, milyen erényei vannak a…..