Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szilárdan...

0 bejegyzést írt és 197 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bigyóblog Drágulnak a pendrive-ok 2009.03.02 10:26:00
Ezentúl a pendrive-oknál is kell fizetni szerzői jogi díjat, az Artisjus pedig minden csomagolásra rátesz egy hologramos matricát. Hogy mikortól lehet csak hologramos pendrive-ot árulni a nagykereskedőknek az attól függ, hogy mikor jelennek meg a Magyar Közlönyben az idei jogdíjak. A…..
szilárdan... 2009.03.02 11:46:11
@ReWriter: a csalásét nem, csak a törvényesített szabadrablásét.
Munkahelyi (T)error Ifjú titán 2009.03.02 00:01:00
Hátramozdító levele egy igazi naplopóról szól, aki a próbaidő alatt meló helyett msn-ezett, órákig ebédelt, néha szunyókált is egy kicsit. Vajon kinek lehetett a csókosa ez az ifjú titán? Üdv, most olvastam a betanítós sztorit, nekem is van, íme:  Új céghez érkezvén…..
szilárdan... 2009.03.02 09:31:58
@Transylvanianmixedgrill: sajnos nem az. Van ilyen. :(
szilárdan... 2009.03.02 11:06:52
@Transylvanianmixedgrill: vagy ahogy valaki célozgatott rá, "valakinek a valakije" volt... :(
Amikor a kurucinfót küldözgetik szerelmes levelek helyett? Az már a vég. Én lány, ő pasi, 20as éveink közepén. Kb 4 hónap után ő dobott engem, ezzel a szerintem marha jó a szakítóindokkal: - Nekem fontos a magyarság, a házasság és a templombajárás. :o) így jár a lány, ha…..
 Kitűnően tölthették idejüket tegnap a Klubrádió Ötös című műsorának hallgatói: Kuncze Gábor vendégével, Dessewffy Tiborral boncolgatta, hogy miért olyan hálátlan a nép, miért nem tudja értékelni azt a sok jót, amit választott vezetőitől kap. Itt hangzott el a…..
Ismét a másik oldal (munkaadó) véleményét ismerhetitek meg, mert kell egy kis változatosság! Szép napot Mindenkinek!Szia! Én egy ügyvédi irodában dolgozom és gyakran interjúztatunk, mert nem találunk megfelelő jelentkezőt. Persze nyelvismeret is kell, de nem ez a legnagyobb…..
szilárdan... 2009.01.29 10:00:32
@lioliom: ha ez igaz lenne, akkor azonos munkáért mindenütt azonos összeget fizetnének. Ami azért messze nincs így.
A tv közvetítéseket nézve bizonyára sokunkban felmerült a gondolat: De szeretnék én is rendőrautókat felgyújtani! Vagy: De szeretnék én is tüntetőket veretni! Vagy: De szeretném egymás után mindkettőt csinálni! Nos, mostantól minderre otthon is van lehetőség, ugyanis egy fejlesztő elkészítette a Red…..
szilárdan... 2009.01.28 22:31:38
Ma egy olvasói komment következik, amely furubusteről származik. Megdöbbentő helyzetjelentés következik:*UPDATE: Kivételesen módosítottam a bejegyzésen. Aki nem érti, az KATT IDEPár éve dolgoztam majd 1 évet az egyik nagy áruházláncnál. Gyakorlatilag annyi törvény sértettek,…..
szilárdan... 2009.01.28 10:45:56
@Despota: mi van, ha a történet az illető egy haragosától származik és egy szó sem igaz belőle?

De ha igaz is amit ír: az említett úr gond nélkül pert nyerne. És nem a beküldőt perelné, hanem téged.
Péter egy klasszikust talált (update: vagy nem; a kommenteket is olvasd el!): Mindig zavart az Örömóda Jankovich Ferenc-féle fordításának egy sora: Egyesítsed szellemeddel, mit zord erkölcs szétszakít! Míg az eredeti Schiller-szöveg: Deine Zauber binden wieder, Was die Mode streng…..
Mivel 25 éves, meg mégiscsak az első, ma már érinthetetlennek tűnik, pedig annak idején a Mac is csak egy szimpla számítógép volt. Ennek megfelelően le is tesztelték az újságírók, voltak érvek pro és kontra, amik 2008-ból visszanézve olyannak tűnnek, mintha a Biblia…..
szilárdan... 2009.01.26 16:49:12
@shatterbrain: van benne valami! :)
Úgy tűnik, a nyugati szövetségesek elhúzódó afganisztáni katonai jelenléte egyre több belső problémát okoz az országot megszálló az országban tartózkodó külföldi nemzeti hadseregeken belül is. Itt van például a francia fegyveres erők példája, ahol a vezérkar sajtósainak egyre kínosabb kérdésekre…..
szilárdan... 2009.01.26 10:56:35
@Machiavelli: ha rajtam múlna, akkor is elfelejtené a világ a kereszténységet. Az összes többi vallásos maszlaggal egyetemben.
w Hol gyávaság van 2009.01.25 15:30:00
Dagadó kebellel büszkélkedik a környezetvédelmi miniszter a budaörsi Tescóban, és jó oka van az örömre. A hipermarketek mostantól visszaveszik a műanyag palackokat, sőt a sörösdobozokat is, és ezzel hétmérföldeset lépünk, arccal a környezetvédelem felé. A probléma…..
Vasárnap délutánra sötétségbe borult a magyar szerverekről futó szájtok jelentős része. Az adsl-előfizetők százezrei pedig rémülten pillantottak a kihűlt vonalra. No net today.Webmail-szolgáltatásokat, bankok szájtjait, a BKV honlapját vagy például az iWiW-et is érintette a…..
A január 24-i, szombati Magyar Nemzet címlapján olvasható a következő:Lapunkat megint nem hívták megA Magyar Nemzet olvasóinak nincs joguk ahhoz, hogy tájékozódhassanak lapjukból a ma este megnyíló New York-i és washingtoni magyar évad rendezvényeiről, sem Hiller István…..
szilárdan... 2009.01.25 11:03:45
A gyönyörű csarnoknak nincs feladata a felállványozott rompénztár mellett. Ezt a posztot nyár óta akarom megírni. Akkor számolt be a MÁV örömmel arról, hogy – a tervezett költségvetésnél olcsóbban! – befejeződött a Keleti pályaudvar úgynevezett Lotz-termének…..
szilárdan... 2009.01.22 16:28:18
@erminavet: ugyan téged nem ismerlek, de szvsz manapság, aki kényes a tisztességére, az ne menjen se politikusnak, se firkásznak.
szilárdan... 2009.01.22 18:55:44
@erminavet: nem tudom miért, de úgy érzem, szerinted még van különbség a kettő közt.
Nézd meg az index címlapját! Ha szerinted ezeket az irományokat olyan újságírók készítik, akik még joggal kérik ki maguknak a firkász jelzőt...
szilárdan... 2009.01.24 12:42:44
@erminavet: Mintha azt írtad volna, hogy te vagy a főszerkesztő helyettes... na mind1.
Televíziózás 2009 hölgyeim és uraim. Gyerekek is kiröhögik. És hogy miért van a teknősön 100 ft.-os boxeralsó, ne kérdezzétek. Azt sem, hogy miért nem énekel tátog a teki, amikor elég világosan neki kéne...
Jönnek a statisztikák, hogy ennyi meg ennyi millió klipet töltünk le, töltünk fel, nézünk meg a Kereső Nagytestvér 1,6 milliárdos videós játszóterén. Igazán fantasztikus számok, csak arra vonatkozóan nem sikerült eddig különösebben okos dolgokat kitalálni, hogy hogyan…..
 Miután a terézvárosi MSZP- és SZDSZ-frakciót (köztük Verók István polgármestert) gyakorlatilag kollektíve gyanúsították meg a hatóságok, érezhető volt, hogy ezt nem lehet elintézni egy nem nyilatkozom közleménnyel, vagy kamerába fejeléssel. Valamit mondani kell. Vagy…..
Hülyegyerekből minden napra jut legalább egy az utakon is, Tamás a buszról nézte végig, ahogy egy ilyen díszpinty fellökött egy idős hölgyet, majd mint aki jól végezte dolgát, távozott. Volna, ha a busz nem érte volna be a pirosnál, hogy nagy egyetértésben neveljék meg a kis…..
Olyan időket élünk, amikor ha valaki egy kicsit többet fingik ,rögtön stratégia erőforrássá válik és a harmadik erőként szólhat bele Ukrajna és Oroszország melett a nemzetközi gáz válságba. Ezért nem is tűnik fel senkinek, hogy magányos komédiás, aki a nyolcvanas évek…..
A Microsoft ígérete szerint ma lett volna a napja, amikor a világon mindenki számára letölthető a Windows 7 operációs rendszer. Persze botorság lett volna azt gondolni, hogy a szerverek bírni fogják a forgalmat. Nem is bírták. A hibaüzenet nem az volt, hogy "elnézést…..
szilárdan... 2009.01.10 07:31:12
@devvil80: mondjuk nekem kevés bajom van a vistával (igaz, laptopon, előretelepített rendszert használok), de a M$ mentalitásáról is beszélgethetnénk éppen... ;)
Ijesztő összefüggések: órákkal azután, hogy Bede Márton, a magyar internet Aczél Györgye egy indexes belső listán megkritizálta a Judapest blog izraeli-arab háborús posztját, shadai, a blog főnöke váratlanul bejelentette, hogy vége, megszünt a Judapest. Most rohannom kell…..
szilárdan... 2009.01.09 07:22:11
Szilveszter szellemében zárjuk az évet fesztelen robbantgatással. A Boombot hőse egy elpusztíthatatlan lény, akit bombákkal, TNT-vel és más pirotechnikai eszközökkel kell a célba juttatnunk. A játék fizikája egész korrekt, ez adja a kihívást is: akadályokon kell átrobbantani…..
szilárdan... 2008.12.31 13:45:43
@Flashka: a 26.-on? :-o
Három oszlop, ha átrobbantom a túloldalra, akkor van alatta négy kocka, ami megakadályozza, hogy a kapu szintjére essen...
szilárdan... 2009.01.04 21:46:41
@szilárdan...: bocs, valami lemaradt... én a Boombot II 26. (illetve már a 27.) pályáján akadtam el. :)
Két jelenetünk a pedofilok elleni harc fontosságára hívja fel a figyelmet, szerencsére Vágási Feri és Mágenheim doki mindig résen van. ..
szilárdan... 2009.01.04 11:30:21
@Hivatásos beszólóművész: öcsém, te olyan ostoba vagy, hogy az már fáj. Én az első videoról beszéltem. Az ilyen jellegű videok kitalálói miatt nem lehet manapság az utcán fotózgatni. Függetlenül attól, hogy gyerek vagy felnőtt kerül a képre.
Próbáld ki, hogy kimész valami forgalmasabb utcára és próbálod az utca életét fényképezni! Jó esetben csak elfordulnak az emberek ("jajj nehogy..."), rosszabb esetben még beléd is kötnek...
Ilyen alapon üssük agyon azt, aki leül egy padra és bicskával darabolja az almát, amit épp eszik, mert a bicskájával ölni is lehet!