Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agyvihar

0 bejegyzést írt és 2294 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rohanó világunkban az ember egy senki, ha legalább egy kicsit nem égeti meg magát a pornóiparban: én ezennel letudom a kötelezőt, íme Árpád kedvenc motoros filmje, a legmagyarabb pornó, amit valaha láttam. Egy úgynevezett nemzeti érzelmű motoros garázsában készülhetett, van itt…..
ProgBlog Jézus, a melegfelvonuló 2011.02.15 10:14:00
A rendőrség bölcsen döntött: kinyalja a hatalom seggét, behódol a hatalmon lévők „ideológiájának” (hú, wazze, láttunk már ilyet: pl. a Pártállam idején is!) – és nem engedélyezi a melegfelvonulást.Mi a baj a melegekkel? Pontosabban: akiknek bajuk van velük,…..
Komolyan szerettem volna írni a mai parlamenti napirend előtti vitáról, de végighallgatva a felszólalásokat, be kellett látnom, hogy időnként beszédesebb a hallgatás. Hogy azonban a kedves olvasók ne maradjanak új bejegyzés nélkül, fellapoztam a négy évvel ezelőtti parlamenti…..
Talán ez az egyetlen megoldás a közelgő demográfiai katasztrófa és az annak hatásait előrehozó eltartotti csapda kivédésére. Radikális megoldás, de a maga korában az általános választójog vagy az amerikai polgárjogi törvény is az volt. (Fotó: syracuse.com) A hírek…..
A gyónást segítő alkalmazás jelent meg az AppStore-ban, a Confession appot ráadásul a római katolikus egyház is elfogadta. Nem lehet sajnos online felvenni a szentséget, az alkalmazás nem oldoz fel, és nem rója ki a penitetnciát, viszont számtalan önostorozó ficsör van…..
A Bostoni Önkormányzat olyan androidos appot készített, mellyel a városlakók segíthetnek a hivatlanak a kátyúk azonnali felderítésében. A program a háttérben futtatható a GPS-szel és gyorsulásmérővel rendelkező okostelefonokon. Amikor az autós áthalad egy úthibán, az…..
Remélem, nem lesz olyan sokáig érvényes ez a blogbejegyzés, mint pl. az örök klasszikus Lánclevelek küldőinak tanfolyama, mivel okafogyottá válik a benne szereplők balfenéken történő eltűnése miatt, de addig is használom, és használják Önök is egészséggel, esetleg más célokra is. Orbán Viktor és…..
Várjuk azt a februári napot, amikor Orbán nekimegy nyugdíjrendszernek, és drasztikusan átalakítja ... "Világossá kell tennünk, hogy a korhatár előtt senki nem mehet nyugdíjba, és azt is, hogy az állami nyugdíjalap nem fizethet több nyugdíjat, mint amennyit beszed (a…..
Vagy tucatszor elhajtottam már a Szépművészeti Múzeum időszaki kiállításának plakátja mellett, de mindig csak az jutott eszembe Botero képeiről, hogy a fickó valamiért dagadt zsírdisznókat festett egész életében. Aztán körülbelül a tizenharmadik alkalommal, amikor épp csak…..
Orbán Viktor idén is elmondta évértékelő beszédét. A Fülkeforradalom (FASZ) és az azóta eltelt kilenc hónap óta meg kellett tanulnunk, hogy időről időre ki van mondva, hogy a nemzet éppen mit akar, és úgy egyáltalán, mire adtuk voksunkat 2010 tavaszán. Most például azt…..
Subba Villant: Rába bimbó 2011.02.07 01:16:00
Rába Tímea villantása a szombat esti Story gálán...
agyvihar 2011.02.07 11:38:14
A „10:23 – Nincs benne semmi!” kampány lényege ez volt: 2011. február 5-én (szombaton) 10:23-kor Budapesten, Székesfehérvárott és Szegeden homeopátiás túladagolást hajtottunk végre magunkon. Gyári homeopátiás szerből egy-egy teljes doboznyit fogyasztottak el…..
Még mindig nem értették meg, hogy amire szüksége lenne az országnak, az egy világos és világosan elmondott gazdasági stratégia, amely mögött hazai és külföldi szövetségeseket is fel lehet sorakoztatni. (Fotó: Kovács Attila/Index) Valószínűleg nem csak mi lepődtünk meg a…..
A pénteki Célpont részben a szcientológiáról szólt, itt megnézhető:http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=361504A szcientológiáról szóló rész 10:20-nál kezdődik.Aki nem akarja megnézni az elejét, innen letöltheti az adást, utána tud benne…..
A mai anyag az utcai bunyók egyik klasszikusának számít. A srác kocsijába beleszaladtak oldalról, ami kissé felzaklatta. Utána láthatóan el akarták magyarázni neki, hogy azért van igazuk, mert többen vannak. Tévedtek.     Az utcai helyzet nagyon más, mint a dojo…..
17. § (1) A médiatartalom nem lehet alkalmas személyek, nemzetek, közösségek, nemzeti, etnikai, nyelvi és más kisebbségek vagy bármely többség, továbbá valamely egyház vagy vallási csoport elleni gyûlölet keltésére.  (2) A médiatartalom nem lehet alkalmas személyek,…..
agyvihar 2011.02.04 08:19:02
@deejayy: a gyűlöletkeltést/kirekesztés szót szerintem nem ez az új médiatörvény használta először, ezek korábban is használt fogalmak voltak, és ezeknek a szubjektivitását vetettem fel, hogy ilyenekre nehéz objektív törvényeket alapozni

Erre még csak rátett egy lapáttal, hogy az új törvény további szubjektív szempontokat hozott be.
Minden nap tanulunk valamit. Ma éppen felébredni tanultunk.Bár eddig minden interjúban lelkesen ecseteltem, nem lesz bemutatkozó napja a gyermek-, ifjúsági és családi csatornának március 15-én.Itt véget is érhetne a mai bejegyzés, de hogy legyen valami pozitív kicsengése is, bár…..
Balsai Kormánybiztos István, miután alaposan kivizsgálta a 2006-ban történt rendőri túlkapásokat, igazi jogállami törvényjavaslattal állt elő. Az ötlet lényege nagyon egyszerű, egyetlen mondat foglalja össze. „A 2006. szeptember 18. és október 24. között, a Magyar…..
Mielőtt bárki azt mondaná, hogy e blog írója nem ért a dologhoz, szögezzük le, hogy az illető személy 7 éven át élt és dolgozott Egyiptomban, s kapcsolatrendszere meghaladja a diplomáciai viszonyban szokásos szintet. Egyiptom most forrong. Az arab világ legfontosabb államában…..
DISCO! Micsoda bizarr keveredés! Bátor házigazdák garantáltan feldobhatják ezzel a videóval a házibuli hangulatát. ..
agyvihar 2011.02.03 12:10:55
2010. szeptember 13-án írtam:"Amint lesz egy kis időm, kikérem a Szíjjártó bérezésére vonatkozó adatokat is, mert nagyon érdekel, mennyi pénzért hajlandó folyton segget csinálni a szájából."Nos, jól megfizeti Viktor az ő szóvivőjét, aki bármit hajlandó…..
"Kedves Cukiság és Olvasói!Szeretném nektek bemutatni Szotyit, a fél éves degumat. Nagyon kíváncsi és nem ismer félelmet. Sajnos egyedül van, de mivel rengeteget tudok vele foglalkozni, nem tud unatkozni. Legjobban a pulcsim alatt szeret aludni és a vállamon figyelni minden…..
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..