Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Loga

0 bejegyzést írt és 439 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog Lemondott Steve Jobs 2011.08.25 06:21:00
"Eljött a nap" - írta 35 év után a vezér, majd lemondott az Apple vezetői pozíciójáról és átadta azt Tim Cooknak. Információk szerint Jobs utolsó CEO-ként töltött napját a vállalat központjában töltötte, és bár gyengének tűnt, aktívan végezte feladatait, mint…..
Loga 2011.08.25 08:24:21
@Magyarósi Csaba: ha lenne blogom, egyértelműen a közveszélyes ostobaságot moderálnám én is, nem a vazzmegeket.

a hírhez: nem olyan régóta vagyok "klubtag", de régóta foglalkoztat Steve életműve, és erősen bejön nekem. én a C64 "gépikodú" programozásával lettem kocka, és azóta tudom, hogy a számítógépek fejlődése nem csak a mennyiségek, teljesítmény, sűrűség és sebesség növekedéséről, hanem a minőségbeli ugrásokról is szól. hogy a gépek olyan szerethetők legyenek ma is, mint a C64 volt, ehhez kellettek ezek a gyökeres újítások, és erről szól Steve életműve.
iPod, iPhone és iPad, amiről most is írok. és persze a Mac.
nagyon tiszteletreméltó, amit eddig letett az asztalra, bár lehet, hogy nem örülnék, ha a főnököm lenne. remélem, megerősödik, visszatér, és még jó pár évig okoz döbbenetet a gyökeresen újszerű és szerethető kütyüivel.
A miért nem dolgoznék a Mekiben c. írásra reagálva szeretném leírni a történetemet. Diplomás, nyelveket beszélő 31 éves lány vagyok Bp-ről. Szüleim már nem élnek, rokonom nincs, barátom, mikor megtudta, h munkanélküli lettem: elhagyott, így anyagilag nem tudtam kire…..
Loga 2009.11.12 12:06:21
@Kósza:
"...kérdem én, tanultál keresett, modern szakmákat, elvégeztél főiskolát, egyetemet, megtanultál két nyelvet, kockáztattál mindenedet egy vállakozás elindításában, költöztél min, 200 km-rel odébb egy jobb állás miatt, képezed magadat folyamatosan a jelenlegi munkáddal kapcsolatban.... ???? Mert ha nem, akkor nem tettél meg mindent a saját boldogulásodért! És ezt üzenem a külföldet ajánlóknak, mert állítólag a Lajtán túl a fenti kérdések nem kérdések, hanem a létezés részei!"

a baj akkor kezdődik, ha minden kritériumodra igen a válasz, és még mindig ott csücsülsz a társadalom leghátsó padjában.

tudom, tudom, ilyenkor meg kell nézni, hogy mi van a diplomádra írva, csakhogy sokszor az van ám ráírva, hogy "okl. xyz", meg az, hogy "általános orvos" meg hogy "phd" és sorolhatnám azt a sok-sok szakmát, ami nem menedzser (=egyedüli szakma), nem okl. csaló (pl. jogász), hanem olyan, ami egy normális helyen normális padsorral jár.

NEM HISZEM, hogy azon kellene elgondolkodniuk, hogy lám-lám, bullshit-értékesítőnek kellett volna tanulni tanár helyett.

leegyszerűsítem a képletet: fizetésed = helyed a társadalomban.
orvos vagy, tanár vagy = szar vagy.

ha a fizetés < vagy = mint a megélhetés, akkor baj van.
ha a fizetés > mint a megélhetés, az nem gazdagság, hanem az normális élet.

nyilván összetettebb a kép, de a külföldre távozók elsősorban nem gazdagságot keresnek, hanem normális életet.

és ami a legfontosabb: nem tartozik senki munkaszolgálattal semelyik államnak, a legnagyobb hazugság az, hogy "kötelességed" itt boldogulni.
Loga 2009.11.12 13:35:10
@Hertelendi Boldizsár: persze, bocs.
autózz! Beintettem egy rendőrnek 2009.11.11 08:08:00
Nem kell azért SzZ-t se félteni, amikor egy idióta mocskos szájú egyenruhással hozta össze az élet az utakon, felvette a ritmust és anyázták egymást oda-vissza rendesen. A Totalcaron megjelent egy cikk a rendőröknek beintőket sújtó németországi drákói szigorról. Én meg…..
RE: Gyarmatosítsuk Bécset! Most nekem, a mocskos liberális hazaárulónak kell felhívnom a figyelmet arra, hogy mennyire visszás, és gyáva dolog külföldre költözni azzal a jelszóval, hogy ez az ország menthetetlen és élhetetlen? Nem inkább azon kéne dolgozni, hogy élhetőbb legyen?…..
Nemrég kiveséztük, hogyan lehet követni online a sertésinfluenza-járvány terjedését, de minden bemutatott szolgáltatás, eszköz angol nyelvű volt. Íme hát a Sertes-influenza.info oldal, egy magyar portál, ahol a legfrissebb hírektől kezdve a tüneteken és a térképeken át mindent…..
Loga 2009.04.29 10:18:43
@Meskó Berci:

Kedves Berci, most figyelj és tanulj, szakmádba vág, ami most zajlik, az a gyógyszeripar mesterséges felpezsdítése, egy kis rémhír, egy kis pánik, és a hülyék sorban állnak a patikák előtt.

Ugye tudod, hogy az orvosok sem az egészséges/meggyógyított emberek után kapják a pénzüket (kivéve 1-2 elmaradott helyet, pl. Kínában), hanem a "betegek" után.
Hehe.

"Erre tessék, asszonyom, vegye meg akciós influenza-elleni csomagunkat, tudja, nem az a kérdés, hogy lesz-e járvány, hanem, hogy MIKOR!"

:)
Dübörög a válság ... de vannak szerencsés csillagzat alatt született civil szervezetek, akik még ezekben a nehéz időkben is nyernek EU-s és állami pénzt ... A Magyarországi Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesülete a "Szervezetfejlesztés egy speciális okok miatt…..
Loga 2009.03.14 01:20:54
Munkahelyi (T)error Fiktív Maca 2009.01.23 00:37:00
Ma nem kertelek. Péntek van és vége a hétnek. Olvassátok az aktuális levelet. Holnap még lesz új post.Kedves Despota! Szuper az oldalad! A munkahelyi terror jelenleg nem érint engem, mivel nincs munkahelyem. Ha-ha-ha.  Többdiplomás, több nyelven (valóban) beszélő lány…..
Budapest Száksz Napirokkant 2008.09.30 10:30:00
Kedves Olvasók! Ne lepődjetek meg, ha életetek folyamán egy fekete autóban egy hatalmas nagy segg közeledik felétek. Jusson eszetekbe ez a poszt, hogy nem kell félni! Egyszerűen csak az alábbi autó tulajdonosának is arra van dolga, amerre nektek. Ezt a gyöngyszemet AZso-tól kaptam.…..
bLoge - Loge blogja Beugró 2008.09.29 22:00:00
BejövőAz elmúlt szezonban paradox érzésem volt, amikor a TV2-n véletlenül rátaláltam a Beugró című műsorra. Furcsa volt korrekt, értelmes embereknek szóló műsorral kereskedelmi adón találkozni. Aztán helyreálltak a dolgok: a Beugró című műsor átkerült az állami…..
Loga 2008.09.30 11:19:45
Loga 2008.09.30 11:21:03
Vége lesz-e valaha az ilyenfajta bunkó parkolási módinak? Mért olyan baromi nehéz beállni egy 3 méterrel messzebb lévő szabad helyre? Ha már valaki olyan szerencsés helyzetben van, hogy megvan mind a két lába, akkor vegye már a fáradtságot és használja is, hogy a kevésbé…..
Loga 2008.09.24 14:53:12
A figyelmes tévéműsorfürkészek már rátalálhattak a TV2 új talk show-jára: szeptember 22-én indul a Joshi Bharat. Minden találgatás ellenére az új műsort azonban nem a konkurens csatornán lévő Mónika show-val egyidőben adják, hanem előtte egy órával, minden hétköznap…..
Lakna Ön templomban? És zsinagógában? Európa szerte egyre több templom kap világi funkciót, mivel számtalan szakrális épület áll üresen. Elég hívő híján sem az egyház, sem az állam nem tudja vállalni a fenntartásukat. Mi a helyzet Magyarországon? Nekünk elsősorban új…..
Mikor először megláttam a "Kedvezmény Központ" megnevezést a fejlécben, hangosan felnyerítettem és akkor még nem olvastam el László levelét. Miután erre is sort kerítettem, nem tudtam eldönteni, hogy ezen sírjak, vagy nevessek, esetleg mérgelődjek. Családunk egyik…..
Még egy hónapja sem szűnt meg, máris van, aki visszasírja a MÁV biztosítót. S.S. autójába július elején szaladt bele egy mávos, pénzt viszont azóta sem látott senkitől: Július elején hátulról belémszaladtak, és Máv biztosított volt az okozó gépjármű, viszont nem a…..
Az Urbanista egyik posztja körül kialakult heves kommentvita után fogta magát Xotifan, aki maga is ingatlanos, és elindította blogját a szakma védelmében. Izgalmas témákat ígér és rögtön azzal indít, hogy mit is csinál egy ingatlanos. Mint írja: Sokak szerint egész nap mereszti…..
No igen, mégis mit? Sokak szerint egész nap mereszti a seggét, néha felhív embereket akik egyáltalán nem akarnak vele beszélni, néha megmutat egy lakást amit egyébként a tulajdonos is meg tudna mutatni, aztán ha mindkét felet átverte, mehet a szerződésre ahol felmarkol annyi pénzt…..
De lehet, hogy Mitnyán-szikláknak is nevezhetnénk ennek a kis magyar Stonehenge-nek az elemeit, mert hogy már az ő idejében is álltak a Kútvölgyi úton. Mostanában azonban újabb menhirek kerültek ki. Kétségtelenül olcsóbb parkolásgátló megoldás, mint a fémoszlopok leásása. És…..
 Worluk mai bejegyzését olvasva vetődött fel bennem a kérdés, hogy akkor most ki az, aki szeretne szakértői kormányt, és ki az, aki nem? Összeszedtem néhány támogató és ellenző nyilatkozatot a közelmúltból (a Fidesz két évvel ezelőtti nyilatkozatai nem szerepelnek az…..