Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Soulriver

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy ne vádoljatok minket hímsovinizmussal, és ne csak a férfiolvasóink csorgassák a nyálukat a 10 legrandiképesebb Marvel-csajra, itt egy lista nektek is lányok, a tíz legszexibb Marvel-pasiról!10. Gambit – Channing Tatum 2016-ban érkezik az első Gambit-film, és a szerepet Channing…..
Szokatlan módját választotta a Guild Wars 2 egyik adminja, hogy megoldjon egy csaló játékos jelentette problémát: gyakorlatilag egy nyilvános alázás és kivégzés kíséretében tette meg a szükséges lépéseket. Történt, hogy egy cheater hetekig terrorizálta a játék…..
Soulriver 2015.05.09 10:41:07
@scal: ha az admin terorista, akkor te meg fogyatékos vagy. Ennyi..;)
Tavaly az X-Men: Az eljövendő múlt napjai kapcsán már összeszedtük a legrandiképesebb mutáns csajokat. Mondjuk ki: ledobtuk a spiné-bombát és a Zinternet zabálta. Hiába no, milliónyi geek szeretne ezekkel a lányokkal legalább egy kávét meginni! Most listáztunk egyet újra! Egy…..
Chad L. Coleman elég ideges lett, amikor a metrón meghallotta, ahogy két utastársa arról beszél, vajon honnan ismerhetik, és egyikük a  Nem ismerem ezt a niggert mondatot ejtette el közben. Az AMC zombis sorozatában Tyreese karakterét alakító színész erre kicsit kiborult: ..
Soulriver 2015.05.06 08:21:29
@Samott: Az intelligenciahányadosod 1-es! leülhetsz!