Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fuck Hope!

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Március 15-én este a Nemzeti Színházba volt jegyünk, az Atáliára. A szomszédos Művészetek Palotájában az esti díszelőadásra készültek, a környék tele kordonokkal, néhány méterenként rendőrök, illetve az őrezred emberei álltak. Pekingben, az olimpia ideje alatt kevés…..
Fuck Hope! 2009.03.17 10:32:49
@szamárfül/murci: 32 éve élek Magyarországon, az is csoda, ha valami egyáltalán átlépi az ingerküszöbömet.
 Mióta a miniszterelnök kiásta a „Kisebb parlamentet!” feliratú gumicsontját, a többi párt is sorra veszi elő saját rágcsálnivalóját. Ezekben egy közös elem van: mindenki híve a létszámcsökkentésnek, a gyakorlati megvalósításban azonban olyan lényeges…..
,,Nem vagyunk videokölcsönző"-felelte Robert Kalinák szlóvák belügyminiszter Köteles László MKP-s képviselő azon kérdésére, hogy hol van a dunaszerdahelyi szlovák videó, ha van-,árpedig a tótok szerint van-ami azt bizonyítaná,hogy a szurkolók támadtak volna a rendőrökre…..
Drog? Fegyverek? Körözött bűnözők? Ugyan már! Ilyen miatt nem razziázunk! Miközben mindenki pontosan tudja, hogy mik vannak a diszkókban. De ez teljesen lényegtelen! Viszont a DJ-ék! Meg a jogdíj! Arra megéri razziát szervezni, összehangolt támadást vezetni, túlórát kifizetni!…..
Fuck Hope! 2009.02.05 12:44:20
@Jancsibohóc: Nem szamárszex, hanem fajok közötti erotika!
A Gazdasági Versenyhivatal 2003. februárjában hivatalból indított versenyfelügyeleti eljárást annak megállapítására, hogy az NA Rt. által 2002. augusztusában (az M7 balatonszárszói, az M7-M70 Becsehely-Letenye, és az M3 görbeházai szakaszra) kiírt nyílt, előminősítéses…..
A tv közvetítéseket nézve bizonyára sokunkban felmerült a gondolat: De szeretnék én is rendőrautókat felgyújtani! Vagy: De szeretnék én is tüntetőket veretni! Vagy: De szeretném egymás után mindkettőt csinálni! Nos, mostantól minderre otthon is van lehetőség, ugyanis egy fejlesztő elkészítette a Red…..
Mozinauta 36 nap 2009.01.28 21:39:00
A Watchmen végleges posztere:..
Polkomm vizsga után (MEGLETT, IGENIGENIGEN!!!) szóba került, hogy a rajzfilmes faterok általában a legkirályosabb figurák a sorozatokban. Biztos van ennek oka, de most nincs időm ilyen idiótaságokon firnyálkolni, mert amikor a poszt élesedik 10:00kor, már bőszen izzadunk (tudomásom…..
Fuck Hope! 2009.01.13 17:11:31
@MuellR: Nagy hiba, mostanában jobb, mint a Family Guy (pedig az is nagggyon jó).

Mekiben nincs ismerősöm, ellenben a Burger Kingben Londonban van, kedves marokkói fiatalember, remélem még mindíg ő a főnök. Kicsit vak, úgyhogy legalább kajára nem kellett költenünk. (a szesz viszont drága a környéken, de azt is meg lehet oldani okosan)
Fuck Hope! 2009.01.13 17:17:01
@Bányapeat: Londonban ha olcsó szeszt akarsz, egy a jelszó: keresd a lengyeleket!
Fuck Hope! 2009.01.13 17:28:37
@Szöle: Nem, nem vagyok nagy facebookos.
Kegyeletteljes és Áldott Karit Minden Olvasónknak! :-)   Az utóbbi posztokra összesen több száz komment érkezett, brutálisak vagytok és köszönjük széken.   Más: Tibivel régóta gondolkodunk, milyen élő ikonjai vannak a modorosságnak kis hazánkban. Eredetileg egy tíz…..
Fuck Hope! 2008.12.23 22:27:37
Fuck Hope! 2008.12.24 11:37:16
@pixelatedbear: De, az.
Fuck Hope! 2008.12.24 11:46:38
@Nyelvész Józsi: A közelmúltban a következő beszélgetés hangzott el köztem és egy kedves barátom között:

B: De Geszti legalább letett valamit az asztalra!

FH!: Tudom, attól van ilyen büdös!
Elég meglepő volt a héten arról olvasni, hogy mégis kell vírusirtó a Macre, annál furább, hogy most meg kiderült, mégsem kell. Az egész ügy onnan pattant ki, hogy az Apple supportoldalán megjelent egy figyelmeztetés, amiben különböző védelmi vonalak használatára bátorították…..
Budapest Száksz Budapestikum 2008.11.26 10:03:00
 Mit lehetne tenni a galambokkal? És a galambokat etető emberekkel? A kép a belvárosban, a Ferenciek terén készült...
 Tegnap a Jobbik elnöke, Vona Gábor bejelentette, hogy a parlamenti választásokra Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnöktől kérnek megfigyelőket: „És nem az ÁVH fog grasszálni a választás napján, hanem az Iráni Forradalmi Gárda! És próbáljon valaki csak egyetlenegy jobbikos…..
Tedd magad szabaddá november 20-ra! Érdemes lesz! ..
Ez egy személyes poszt lesz, azt hiszem.Személyes poszt a pénzügyi világválságról, amelynek lényegét nagy vonalakban érteni vélem, és amelynek következményei eléggé nyomasztanak.A lényeg: több a pénz a világban, mint amennyi ténylegesen van. Elég ok az elképedésre, nem? Az…..
Kettős Mérce Ubuntu 2008.10.12 11:32:19
Aki nem tudja, miről van szó, nézzen utána!..
Nem csak a metró körül észlelhető a főváros töketlenkedése. Az egyszerűbb biciklis projekteket is sikerül eltolni. Esetleg végleg. Most a Nemzeti Fejelesztési Ügynökségen keresztül megítélt uniós támogatásból származó 650 millió forintot bukta el a főváros, mert nem…..
Fuck Hope! 2008.10.10 16:22:03
Lehet, hogy tényleg Magyarország a világ legrasszistább országa? Mert egy vicc, ami itt folyik. Most a Magyar Iszlám Közösségnek csípi a szemét a barna eső."Elítélendő az iszlamofóbia, az iszlám vallást hátrányosan megkülönböztető magatartás, mert az ugyanúgy a…..
Annyit segítünk, hogy amerikai, híres, egy 30 éves fény fekete modellt dug és azért általában coolabb mint ezen a képen...               ..
Fuck Hope! 2008.10.10 09:09:04
Van viccesebb nácizós balos kultúrszamuráj Buda Péternél! Andrassew Iván csodálatos blogbejegyzésben gyalázkodik a Gyurcsány nyilvános hüppögéséről írott publicisztikám miatt. Ízelítő: "Remélem, hogy Szilyt is, Vidát is ágybavizeléssel bünteti majd az Isten,…..
Szilvásy miniszter úr azt akarja velünk elhitetni, hogy a nemzet biztonságára nem az jelent veszélyt, hogy a titkosszolgálat vagy a kormány tájékáról folyamatosan szivárognak ki különféle hétpecsétes titkok, hanem az a veszélyes, hogy az ellenzék kíváncsi a kormány viselt…..
Fuck Hope! 2008.09.28 19:59:50
Az engem nem igazán érdekel, hogy melyik politikus melyiket figyelteti meg. Ha lenne elég pénzem, én mindet megfigyelteném. Csak kíváncsiságból, melyik mennyit lop.

De az, hogy egy titkosszolgálati vezető kiáll a nyilvánosság elé, és azt mondja, hogy az NBH gépein hónapokig(!) kémprogram futott, és nem teszi hozá, hogy "Éppen ezért én most lemondok", egyszerűen felfoghatatlan. Ennyire inkompetens hülyék dolgoznak a titkoszolgálatoknál? Vagy csak kamu? Mindkét eshetőség elkeserítő.

Nem tudom, hogy Szilvásy és beosztottai tudják-e mit jelent a TITKOS szó. Semmiképpen nem jelenti azt, hogy elmondjuk a Népszabinak, a Blikknek, és feltesszük a youtube-ra. Sőt, CD-n sem küldjük el az egyik érintett politikusnak.

Mit lehet várni egy olyan országtól, amelynek még a titkosszolgálata is egy gyengébb B kategóriás akciófilm színvonalán mozog? Persze miért pont ez lenne kivétel? Olyan mértékben vált szánalmassá és nevetségessé ez az ország, hogy az félelmetes.

Megint kaptatok egy gumicsontot. Azt hiszitek éppen azon vitatkoztok, hogy ki figyelt meg kit? Nem. Éppen előrehajoltok, és a farpofátokat széthúzva idült vigyorral az arcotokon várjátok, hogy megjöjjön a Politikus, és megtegye azt, amit már ezerszer megtett, és amilyen hülyék vagytok még legalább ugyanennyiszer megteszi, mire elkezd derengeni, hogy valami itt nincs rendben. De akkor már késő lesz.

Bocsánat a fenti képért, de úgy látszik Barcs Miklós művészete nagy hatással volt rám.

"tökmindegy jobbos vagy balos, te szopod meg szaros!"
Október negyedikén, a Humanista Párt Mozgalom (bocs, pártsemlegesek vagyunk) hagyományosan Gandhi születésnapján tartott "Erőszakmentesség Világnapja" nevű rendezvényén bont szárnyakat az "Összefogás az Erőszak Ellen" nevű ún. civil mozgalom. A demonstráció…..