Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karel777

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez itt a dühöngő. Itt lehet megvitatni kommentek formájában a rajtakapott falfirkászok kivégzésének lehetőségeit, esetleg ellenvéleményezni vagy indokolni ezt a megoldási módszert. A moderáció itt igen mérsékelt lesz. Ha jól esik, vagy nem megy máshogy, akkor lehet a…..
karel777 2010.01.31 13:19:59
@n0neless:
Én csak a firkászokat(tegelőket)lőném le, az igényes graffnak van jövője. bár streetart-ot érdekesebbnek találom. de végül is a kettőt nem nehéz összekötni.
SAJTÓKÖZLEMÉNY   Az összes parlamenti párt vezetője csatlakozva a civilek kezdeményezéséhez aláírja a Tarka Magyar demonstráció nyilatkozatát és elutasítja az erőszak és a kirekesztés minden formáját. Amint azt a Tarka Magyart szervező több, mint 100 civil szervezet a…..
Többtucat civil szervezet összefogásával a 18 éves demokráciánk legnagyobb pártfüggetlen tömegdemonstrációja szerveződik az erőszak és a kirekesztés ellen Budapesten. A szervezők százezres tömeget várnak 2008. október 4.-re az Erőszakmentesség Világnapjához…..
karel777 2008.10.02 17:16:57
Kedves Doksi, te biztosan elkötelezett híve vagy ennek a szerveződésnek és pozitívan állsz hozzá, ez jó, teszel valamit a véleményedért, tudom, hogy ez a tüntetés nem a rossz célt szolgálná,de az eredménye azt fogja, balhé=Az erőszakos, szélsőséges magyarok, megint megtámadták, a béke, roma, zsidó ée meleg párti értelmiségieket, ez által ismét bebizonyították, hogy milyen fasiszta, erőszakos és buta nemzet ez a magyar.

Hűségesnek pedig a következőt üzenem:
Szomorú, hogy a magyarok mellett a 3 tömegmészáros rendszer egyikét hozod fel, ha tényleg érdekel a hazád, akkor inkább menj a múltba még jobban vissza, és mondjuk Hortynál kezdd érezni a jó eszméket, vagy tanulmányozd végig Petőfi beszédét, esetleg nagy királyaink és fejedelmeink életét, vagy ősi vallásunkat. Amúgy ha tudnál bármit is a sátánimádatról és szektázásról, rájönnél, hogy a fekete mágia fő művelői a III. birodalom emberei voltak, ezért is jutottak néhány év alatt ekkora hatalomra. Az eszmék és a megvalósítás között mindig óriási különbségek vannak. Többek között az a néhány majom járatja le a magyarokat, akik Árpád-sávról, Erdélyről papolva, ócsárolják a különböző színű embereket, tudod egy embert a tettei és a gondolatai teszik jóvá vagy rosszá, nem pedig, hogy milyen színű testet kapott ezúttal. És ha kicsit utánanéznél, az ősmagyarok se éppen falfehér, árja emberek voltak. A sárga, fekete, zsidó veszély helyett inkább a környezetért, a magyar földért, és a pénz=isten elhatalmasodásáért kéne aggódnod. Te hozol szégyent ránk, igaz magyarokra, amikor hitlert dicsőited, de szerencsére az ilyen emberekből kevés van és tudom, hogy a szélsőjobb oldal, mint a Jobbik, mint a Magyar Gárda tagjainak nagy többsége elveti a faji megkülönböztetést és az erőszakot. Az meg, hogy a bűnözést a cigányok csinálják: Szorítottak már kést az oldalamhoz, vették már el a pénzem és a telefonom, és valóban, tudom, hogy az ilyen típusú rablások 80%-át ehhez a népcsoporthoz tartozó emberek követik el, de ők elsősorban ostoba, buta és undorító emberek, nem pedig cigányok. Nem beszélve arról, hogy sokkal nagyobb károkat csinálnak az aktatáskás patkányok az irodaházakban. Viszont azt is megértem, hogy akit megharapott egy kutya, utána elkerüli a többit. Elkerüli, nem pedig az összes kutyát utálja. A néger, kínai, zsidó és cigány gyűlölő embereknek pedig tiszta szívből kívánom, hogy legyenek őrülten szerelmesek, egy általuk nem kedvelt népcsoport tagjába. Minden jót!