Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piotor

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mindennapi mutatvány, senki ne próbálja ki otthon! Mark Higgins nevével biztosan sokan találkoztatok. Amellett, hogy Subarujával végigment a híres Man TT motoros versenyen, több filmben is kaszkadőrködött már. A háromszoros brit ralibajnok vezetett James Bond filmekben, de a Halálos iramban…..
  Szánalmas, hogy ezt a cikket már meg akartam írni, és most már konkrét apropója is lett a baráti körömből. A motorosokkal szemben sok dolog jobb, mint régen, de mindig akad egy-két súlyos homályökör és nagyon bajt tudnak csinálni. Sajnos az utóbbi időben divat lett a "ez…..
Piotor 2014.09.11 22:15:06
@halor: Azért azt tisztázzuk, hogy a Suzuki SX4 és a J Astra is, amiket az utóbbi 4 évben vezetek olyan, hogy az A oszlop egy komplett 747-es Jumbo Jet-et kitakar, ezt jó, ha tudja a gyalogos vagy motoros is. Nem győzök hajolgatni az ülésben.
Piotor 2014.09.12 09:32:10
@halor: pont levetted a lenyeget annak, amit irtam. Gratulalok. Akkor irom erthetoen, a modern autokbol kilatni egy Lada-hoz kepest eg es fold a kulonbseg. Olvasd el a totalcaron az Insignia cikket pl. Es persze, az autovasarlaskor kell erre figyelni, csak a flottakezelonek nem szempont a kilatas :) De egyszeruen jar az eszed, vedd le a napellenzot inkabb es nezz szet a vilagban.
Bár régóta ígérjük, hogy lesz ilyen is - mégis ez az első sörbeszámolónk. Nem akarunk persze az erre szakosodott, tematikus blogokkal versenyezni - de úgy érezzük, tudunk újat mondani a sörmárkák terén. Magyarországon ma méltánytalanul periférikus helyet foglalnak el a piacon…..