Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thj

4 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már alapból az is kérdéses, szükség van-e egyáltalán nemzeti dohányboltokra, de most inkább egy jóval lényegesebb és szó szerint életbevágóbb témával foglalkozunk a trafikokkal kapcsolatban. Rengeteg dohányboltot rámoltak ki az elmúlt közel két esztendő során, ennek egyik…..
Tegnap este érdekes interjút hallottam az ATV-n. A digitális újságírás egyik legjobbjával, Tóta W. Árpáddal beszélgetett Rónai Egon. A hvg.hu fullánkos tollú munkatársa kitűnő cikket közölt arról, hogy a közszolgálati médiumok tervezett átalakítása kiváltja-e majd a…..
Szerintem az egyik leggyakoribb kérdés, ami a szülőket manapság foglalkoztatja a pénzügyi piacon. Mivel a Magyar Államkincstár (jelenleg) 42.500 forinttal automatikusan nyit egy számlát a gyermek részére, mondhatni a téma megkerülhetetlen és minimum elgondolkoztató. Ugyanis minden szülő a legjobbat…..
Belsőség Így terjed a hülyeség 2014.12.01 19:51:58
Ha így megy tovább, a rákgyógymódokkal vetekedő víruskarriert fog befutni az a videó, amit először az Origón láttam, aztán kiderült, hogy a Jalopnik irányából fúj a szél. Így vernek át a használt gumival. Jajaj! Eladják neked újként. Bármerre lépünk, életveszély…..
Utazás a világ körül Szingapúr 2014.01.24 14:38:18
 Több embertől hallottam már, hogy annyira nem tetszett nekik Szingapúr, mert túl modern, csak felhőkarcolók és bevásárlóközpontok vannak mindenütt, unatkoztak pár nap után, stb. Nekik (is) irom ezt bejegyzést, mert Szingapúrban aztán tényleg mindent lehet csinálni csak…..
Innovatív cég - Szentkirályi Ásványvíz Kft. Név Szentkirályi Ásványvíz Kft. (SAQUA) Kategória Innovatív cég Indexbe kerülés időpontja 2013. 02. 02. Iparág Élelmiszer Innováció megnevezése Új piacra lépés (Szaúd-Arábia) Innováció…..
thj 2013.02.03 08:30:32
@Üzletfejlesztés: igazad van, hogy üzleti innovációban, marketinben jók, csak én ennek nem tudok annyira örülni amikor valójában egy gyengébb termeket tolnak _szerintem_ a fogyasztói megtévesztés határán.

Végül is sok kreativitás kell ahhoz hogy egy olyan vizet aminél sokszor meg a sima csapvízben is több ásványi anyag van sikerrel adjanak el a boltban palackozva.
Az elmúlt években az e-útdíj-rendszer kapcsán az embernek az az érzése támadt, hogy a jelenlegi kormányzat egyrészt valamiféle Szent Grálként tekint dologra, mely évről évre kihúzza majd a költségvetést a menetrendszerű slamasztikából, másrészt az állandó halogatás és…..
Látom, hogy van ez a szép új Index2, jó az nekem, ha rajta vagyok? Persze. Az Index2-n szerepelni olyan, mint régen a blogketrecben volt. Annyi a különbség, hogy sokkal szebb és látványosabb, hangsúlyosabb megjelenés. És mivel más is van benne, nemcsak blog, így talán még többen…..
thj 2013.01.07 12:41:37
@cadix: és indexes rovatoknál legalább lehet? Ott van a cikk alján a rovat többi cikke blokk, de nem fogok rányomni mert kiesek a lapozó folyamatból.

Megjegyzem nem értek egyet az oda kell vinni a "teljes, egész blogra" szemlélettel. Az csak egy másik layout, nézet.
A tartalom érdekel, amit ír, amit mond. Ez a jó öreg nem adom ki RSS-ben se a tartalmamat VS persze olvasd csak ahol tudod, ahol neked a legkényelmesebb azért írom vita...
Fontos újdonságok kerültek a Chrome 23-ba Többek közt végre a Do Not Track is aktiválhatóvá vált a böngészőben. A Google webböngészőjét preferálók vélhetően nagy örömére a keresőcég kiadta a Chrome 23-as főverzióját, a szoftver ezúttal fontosak mellett látványos…..
Olvasgatom Dunder Krisztián könyvét, és azt hiszem, nagyon sokat fogok belőle tanulni, mire a végére érek. Egy kicsit helyre tesz pár dolgot (hiszen a nyilatkozó cégek történetét ilyen mélységig nehéz máshonnan megismerni), de ami fontosabb, inspirációt ad arra, hogy van értelme…..
Az imént jelentette be a Google és a Telenor, hogy megállapodást kötöttek: a jövőben a telekommunkációs cég az Android Marketen belül külön is fog árulni néhány, a helyi igényeknek megfelelő alkalmazást.  A Telenor Android felhasználói a „bolt a boltban” koncepció…..
Az elmúlt hónapokban egy körben megújítottuk a HVG tematikus szájtjait. Egységes layoutot kaptak. Szakítottunk azzal a nézettel, hogy kis szájtoknak is portálosan kéne viselkedniük. Sokkal inkább a friss tartalmakra helyeztük a hangsúlyt. Próbáltunk vizuálisan érdekesebb,…..
Rendhagyó módon nem egy meglévő Flattr usert fogok ajánlgatni a hónap utolsó napjára, hanem (Uj Péterhez hasonlóan) inkább csak rámutatok, hogy ez az oldal igazán megérdemelné a kattintásokat.  Úgy hívják Khan Academy, ahol több, mint 2600 oktató videó érhető el ingyen.…..
Egyre problémásabbnak érzem az "iTunes Store" és "App Store" különválasztását. Mindkét digitális boltról az jut eszembe, hogy ezeknek igazából egy webszájton kellene lenniük, és nem pedig egy alkalmazásba erőltetve. Bár az Apple már megoldotta, hogy lehessen…..
thj-blogja Teszt 4 szep29 1407 cime 2008.09.29 14:07:48
Duma teszt4 ben...
thj 2009.04.18 21:42:20
Régóta adós vagyok ezzel a posttal. És bár már mindenki elmondott mindent az MSI Windről, gondoltam leírok pár hosszabb távú tapasztalatot is. Hátha segít azoknak, akik netbook-vásárlásban gondolkodnak. Nos, az én választásom az újabb U-100-as modell lett. Van benne 2 giga…..
Minden olyan online szolgáltatásnak, mely jól strukturálható, profi, értékes tartalmat állít elő, el kell, hogy jöjjön az életében az a pillanat, mikor komolyan fontolóra veszi, hogy készítsen-e egy apit, melyen keresztül harmadik oldali fejlesztők is hozzáférhetnek valamilyen…..
Mint korábban már olvashattátok a Webisztánon, jönnek az iWiW-minialkalmazások. Az Origo Zrt. erről ma adta ki hivatalos közleményét. Ebből a lényeg: 2009-től akár három és fél milliónál is több iWiW felhasználó számára tehetik ismertté külső szolgáltatásaikat a…..
Diadalittas sajtóközleményt kaptam az Origo Zrt-től:  A Magyar Online Hirdetési Index (MOHI) adatai szerint a magyar online reklámpiacot nem csapta meg a globális pénzügyi krízis előszele: a január-szeptemberi időszakban 30%-ot meghaladó növekedést mutatott. Nyilván a…..
Drága bloggerek, Fantasztikusan jó hírünk van, hogy ne legyen olyan szirupos a dolog, vezessük be egy rettenetes szóviccel. Vannak nagy kérdések, amikre nem érdemes válaszolni. Mondjuk az, hogy "Ha kalapos régész, akkor hogy lehet indián a Jones?" És vannak olyanok, amikre…..