Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VIC20

0 bejegyzést írt és 706 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglepődve tapasztaltam, mekkora kommentcunamit szabadítottam el pár napja azzal a bejegyzésemmel, amiben a M.a.g.u.s.-t a szegény ember AD&D-jének neveztem. Pedig ezzel csak arra céloztam, hogy a Nagy Zöld „kicsi, savanyú, de legalább a miénk” volt, vagyis magyar fejlesztésű szerepjáték lévén…..
VIC20 2017.08.25 16:02:36
@Bobby Newmark:

Ez igaz: pl. észak és dél annyira eltérő, annyira elvannak önmagukban, annyira nem hiányzik egyiknek a másik, no és annyira nincs is földrajzilag kapcsolat a kettő között, végül pedig akkora nagyok önmagukban is (tele fehér foltokkal), hogy simán lehetett volna 2 földrész belőlük. A térkapuháló erőltetése teremt csak kapcsolatot.
Az őszi levelek már rég lehulltak, a téli fagyoknak is annyi, már nem is emlékszünk az első hóvirágokra, a fecskékről nem beszélve, akiknek már a fészekalj is kirepült azóta, elmúlt a tavasz, beütött a nyár, Dani könyvelője megőszült, Dani pedig még mindig várja, hogy az Extrem Digital kijavítson…..
Alibanya jegyzetel A statisztika 2017.05.31 14:27:57
Már megint kétségbeejtő számok jöttek, nem a gazdaságból vagy ilyesmi, ennél sokkal szomorúbb terület. 8, ennyi, egy nyolcas. Lehet ízlelgetni a szót, az összeget: nyolc. Nyolc palacsintát be lehet lapátolni egy helyből, nyolc ember sok egy autóba. Nyolcfejű sárkány. Nyolc, ennyit szexel egy átlagos…..
VIC20 2017.06.02 09:24:29
@Figyel Castro: Nos, ezzel hazudtoltad meg az első ömlengésed. Aki valóban annyira imádja a párját (és vica versa), az soha nem írna le ilyeneket róla. Pláne nem pár hozzászólással alább. Egyszerűen hazudsz, talán saját magadnak is.
VIC20 2017.06.02 09:50:09
@Figyel Castro: Miért is ne? A ,,papír" mindent elbír. Ismételgetheted a magadét, a lényegi kérdést gondosan kikerülve: ordító az ellentét a két hozzászólás között. Nem lehet igaz mind a kettő.
Meg kell, hogy mondjam, először egy cseppet sem érdekelt az Ex Machina, az előzetes nem kötött le, nem voltam benne biztos, hogy egyszer is megnézem az életben. Olyan átlagos, gagyi sci-fi-nek hittem, ami semmi újat nem tud mutatni. És igen, tévedtem. Csalódtam a filmben, és…..
A bolt termékeit kézzel összetaperoló vevő nem a kedvencem, de azért az, hogy egy önnön fontosságába vetett hittől dagadó, túlmozgásos biztonsági őr képes legyen rendőri asszisztenciát is mozgósítani egy ilyen ügyhöz, azért elképesztő. A debreceni Auchanban…..
VIC20 2015.05.11 10:59:13
@atpijkamo: Igen, annyira életszerűtlen, hogy valaki pont kemény fahéjat akarna harapdálni. Vaníliarúdnál még rendben lenne (és az drágább is), szóval én is egészen nyugodtan néztem volna a dolog elébe.
VIC20 2015.05.11 11:14:13
@igi1: SZerintem olvasd el a Btk-ból a lopás törvényi tényállásását.

A felbontott és visszatett parfüm legfeljebb rongálás.
A 420,-Ft-os fahéj még a szabálysértési értéket sem éri el.
VIC20 2015.05.11 11:21:04
@Inda Administrator: Ez a jó kérdés! Mekkora koppanás lesz a két nagyvilági nőnek, akik azt hitték, hogy kifizetik a párszáz forintos fahéjat és kész, amikor megkapják a rendőrségtől a fizetési felszólítást az eljárásért... Lehet, hogy tényleg mindent tagadni kellett volna és mindenféle fizetéstől elzárkózni.
"Az életeddel játszol, ha tésztát főzöl a Siemens főzőlapon" - kezdte levelét András, ami azért valószínűleg kicsit túlzás, egy zárlat valószínűbb, de hogy a Siemens hogy gondolja a folyadékmentes háztartást, azt ne értem. Kedves Homár! Egy Siemens indukciós…..
Bevallom, azért késett a poszt, mert 20 perce próbálom kitalálni, hogy mi lehet az a szitu, ami miatt valaki "pár százezer" forintot küld egy 14 éves gyereknek, akinek aztán egyben kell ez az összeg, de persze a sztori szempontjából ez teljesen lényegtelen vonal. A kérdés…..
VIC20 2015.02.23 11:45:02
@Antalbaba: ,,A 15 éves meg nem kiskorú, max. fiatalkorú, ha szerződni jó volt, akkor kezeljék is ügyfélként..."

Jaj, édes jó Istenem...! Ezt ne csináljátok már!

Polgári jogban a 18 év alatti természetes személy az kiskorú. Büntetőjogban van a gyermekkorú (aki ugye nem büntethető), meg fiatalkorú (akire speciális szabályok vonatkoznak).

Ha szerződni jó volt: nem ő szerződött, pontosabban a nevében, az ő képviseletében járt el a törvényes képviselője.
Olvasónk tavaly áprilisban szakított a Telekommal. Fogta, és ahogy kell, az összes bigyót feladta szépen postán. Hogy kötött-e új szerződést valamelyik más szolgáltatóval vagy digitális nomád lett, nem tudjuk, mindenesetre telt-múlt az idő, jött a május, ment a nyár, majd a…..
VIC20 2015.01.22 09:45:29
@atpijkamo: Azt sehogy. Csak úgy lehetne, ha közjegyzőtől kérni a tanúsítását. Akkor a közjegyző tanúsítja a feladást és a tartalmat is. Kár, hogy ez az eljárás csak jognyilatkozatokra vonatkozik, csomagkézbesítésre nem, de szerintem akadna közjegyző, aki tanúsítaná ezt is, mint jogi jelentőségű tényt (lottósorsolás mintájára).

Más kérdés, hogy nem várható el, hogy a mindennapi életben ez legyen a normális ügymenet, tehát szerintem nincs az a bíróság, amelyik nem fogadná el a tértit. (Főleg, hogy a T nem tudná igazolni, hogy a feladástól számított rövid időn belül kifogásolta volna a féltéglát.)
VIC20 2015.01.22 09:54:09
@atpijkamo: Tuti van nyilvántartás. De szerintem csak ragszám alapján lehet nyomozni a csomagok után. (www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes) Az meg alapvetően a tértin van rajta. :)
VIC20 2015.01.22 10:11:38
@atpijkamo: Hajlamos vagyok elfogadni ezt a magyarázatot, valóban ez lehet a háttérben. :)
"Reptéren elveszett bőrönd, megrongálódott csomagok? Mit tehet? - így kezdődött a Nemzeti Fogyvédő Hatóság múlt pénteki hírlevele, amire csakis isten pajkosan integerő ujjaként tudtam tekinteni, mivel épp akkor csuktam be a beszámolót, ami Noémi durván megalázott és…..
Újabb remek példa arra, hogy miért nem szabad elhanyagolni a hivatalos elintéznivalókat, számlákat, papírokat, iratokat, idézéseket satöbbiket, mert kinek is van kedve hozzá. Bár az olvasó védelmében azt is ismerjük el, hogy a hivatali "azonnal" tényleg kicsit túlszaladt. Volt…..
Hogy mi az a beforgatás? Ha jól veszem ki a lenyúlás, elzabrálás, elcsaklizás, elkommunizálás, einstand hivatalos megfogalmazása. Mindez azért, mert az ügyfél hónapokig nem vette át, de nem lustaságból, hanem az elhúzódó fogyasztóvédelmi eljárás miatt. Kedves…..
Nemcsak a mobilpiacon nehézkes a szolgáltatóváltás, Uncle Tom az Elműtől próbált a Naphoz hordozni. Hónapokba telt. Levelének a fotovoltaikus kifejezést mellett a döcögő napelemes átállás kapcsán levont - néhol talán túlzó - tanulságokat köszönhetjük. (A napelemes…..
Zavarbaejtő őszinteséggel megírt vallomással indul a levél, ami inkább randiblogra készült irománynak tűnik, mint Homár-esetnek, de aztán a vízparti hangulatba belerondít a rideg valóság. Ami akkor is tök gáz, ha levonom belőle, hogy levélírónk valószínűleg elég…..
VIC20 2014.09.08 13:54:54
@Manyecska: Úristen, olvasd el még egyszer, amit írtam, hátha egyszer csak leesik...
VIC20 2014.09.08 13:58:38
@Manyecska: Akkor ennyi voltál. :)
VIC20 2014.09.08 14:23:41
@atpijkamo: Hát, a reakciója alapján most már nem vagyok ebben olyan biztos. Szóval én kérek elnézést...! ;)
Múlt héten már volt egy posztunk, amit kiakadt ügyfél helyett egy ügyfélszolgálatos írt hasznos tanácsokkal a köz javára. Ezúttal egy korábban Ferihegy legnagyobb földi kiszolgáló cégénél check-in agentként dolgozó ("ő az a hülye, akivel üvöltözhetnek az utasok…..
Gonosz Kecskének volt egy autója. Eladta. Egy Lakatos nevű egyénnek. Ebből a sztoriból meglepő módon mégsem adás-vételi, hanem parkolós sztori kerekedik, mert az egyén parkol, de nem fizet. Kecske pedig felveszi a kesztyűt vagy mit, és megkezdi szélmalomharcát a parkolócéggel.…..
http://www.youtube.com/watch?v=rTiBdlIiUKQ..
VIC20 2014.06.03 11:40:17
@peti134: Na, megszólalt a homoszexuális értelmiség...
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..
VIC20 2014.05.13 15:23:27
@Mr. Mojo: ,,...például az animál pornóval sincs bajom..."

Hohó! És ha a te tyúkjaidat kezdi hajkurászni? :)
VIC20 2014.05.13 15:25:59
@trev:

(koc-koc)
Figyelj, szerintem nem ő az, aki nem tud ezzel mit kezdeni...
Bence elképesztő hülyeséggel találkozott már megint a MÁV-pénztárban. 110 perces késését váltotta volna fillérekre épp, amikor közölték, hogy ilyen alacosny összeget nem fizetnek ki, gyűjteni kell! Múlt hét hétfőn utaztam IC-vel Budapest- Debrecen viszonylatban, amikor is…..
Az akárhol található kínai Star Hotel vezetősége arra szeretné kérni kedves vendégeiket, hogy tartsák be a törvényeket és tartózkodjanak a kábítószerezéstől és a prostituáltaktól. A japán verzióban állítólag hozzáteszik, hogy "saját érdekükben". Ennyire rossz a…..
Gergő szerint hazudik a Gastland teljes kirakata és minden létező reklámanyaga, minthogy 1190 forintért nincs korlátlan ételfogyasztás: Az lenne a kérdésem, hogy szabályos-e, hogy a Gastland étterem a Széll Kálmán téren nagy betűkkel hirdeti, hogy "korlátlan ételfogyasztás"…..
Naiv autóst lemikulásozták a hatkerben, mert az automatára nem volt ráírva, hogy 8-ig kell fizetni. Történt ma, hogy 19:15kor parkoltam a Zichy u.-ban. Tudom, hogy sok helyen 20h-ig van a parkolási üzemidő, ezért odamentem az automatához és megnéztem, hogy meddig kell fizetni. A…..