Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zenonn

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Megbukott Győzike 2010.05.06 12:00:00
Az eredetileg tervezett nyolc rész helyett csk hatot ad le az RTL Klub a Gáspár család "hétköznapjaiból", mivel hetek óta agyonveri az NCIS a TV2-n. A Blikk értesüléseit az RTL Klub megerősítette, bár azt nem mondták, hogy a nézettség lenne az oka a reality show hamarabbi…..
Zenonn 2010.05.06 12:54:13
@megmondtam?megmondtam: Inkább be sem kapcsolom a TV-t.
Régóta érdekel, hogy hogyan csinálják a mainstream TV csatornák arculatát is meghatározó mindenféle két- és háromdimenziós mozgó grafikákat, amelyek amatőr változataival tele van a Youtube is. Kis kutakodás után nemrég rátaláltam az Adobe After Effects nevű…..
Zenonn 2009.11.17 11:19:47
@Gery.Greyhound: Okok. Akkor én is lelkes látogatója leszek ennek az oldalnak. Ezt megkérdezhetem, hogy a zeneszerkesztéshez milyen programot használsz? Illetve videóvágáshoz? Az is Adpobe Peremiere vagy Sony?

Ja és még egy csak kíváncsiságból. Hogy ez amolyan hobbi, vagy mostmár munka is?
Morvai Krisztina korszakai     Demokrata Interjú 2009. május 27.   „Másként gondolkodni a másságról", „terror a család­ban", „magukfajták és magunkfajták", „Magyaror­szág a magyaroké". Az alábbiakban olyan…..
Apa 11 éves lányát a buszvezető fölengedte jegy nélkül, az ellenőr viszont könyörületet nem ismerve leszállította a semmi közepén. A Volán jeges szívű alkalmazottja szigorúan veszi a szabályzatot, biztos soha egy haverja sem utazott jegy nélkül és zsebre sem…..