Regisztráció Blogot indítok
Adatok
debilfish

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sérüléséből felépült támadó Ocskay és Palkovics mellett kap helyet az Innsbruck elleni péntek esti találkozón. Az Alba Volán mostanában nem találja az ideális sorösszetételt. Énekes Lajos, az Alba Volán edzője arról tájékoztatta a jégkorongblogot, hogy visszakerül a…..
A kanadai Tom Skinner lesz a román válogatott szövetségi kapitánya, jelentette be Becze Gyula, a jégkorong-szövetség főtitkára. A nyilatkozat szerint a szakember december 16-án érkezik Bukarestbe, munkáját Marius Gliga segíti. Skinner 26 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. A…..
A 97 százalékos védési hatékonyság, az 55 percen át mutatott produkció és a két büntető bravúros hárítása meggyőzte Ted Sator vezetőedzőt, így a kedd esti mérkőzésen a múlt héten még Mol ligás, 23 éves kapus kezd az Alba Volánban. "Hetényi Zoltán lesz a…..
Ahogy többször ígértük, az év sportolója választás szavazólapjának kitöltésekor felvettük, pontosabban nem vettük le napellenzős jégkorongszemüvegünket. Olvasóink igénye alapján megmutatjuk a kitöltött szavazólapot is. Azt is említettük, lelkes csapatunknak egy szavazati…..
Marco Pewal két góljával győzte le az osztrák bajnok a magyar bajnokot, 2-0, ezúttal nem sikerült betalálniuk a fehérváriaknak. További eredmények: Klagenfurt–Graz 5-1, Linz–Villach 4-5, Olimpija–Innsbruck 4-2. Az Alba Volán továbbra is 5. az EBEL-ben...
debilfish 2008.10.25 13:52:45
Az EBEL-történetében alighanem először - ha mégsem, igazítsanak ki bennünket - az osztrák és a nemzetközi fogadóirodák is a magyar bajnokot tartják a vasárnapi mérkőzés favoritjának. A Graz keretét áttekintve azonban nem árt az óvatosság. A Bwin sportfogadás-oldala…..
Súlyos tragédia érte a CSZKA Moszkva finn kapusát. A játékos négyéves kisfia kizuhant a család moszkvai lakásának ablakán, és szörnyerthalt. Markkanen nyáron szerződött új csapatához, felesége és gyermekei nem sokkal ezelőtt költöztek az orosz fővárosba. A kapus már nem…..