Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ower

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tibor igazi Hitchcock-filmbe csöppent, ahol mindenki őt üldözte, bárhova ment, bármit csinált, pedig azt sem tudta miről van szó. Megszokott módon hatolt az Ikeába, ahol egy csapat fiatal cirkulált, akik közül egy mindig követte. Háromnegyed óra kergetőzés után végül naiv…..
Réteges válogatás télire!ÉnBabykeKommentPucsítsFotosop művészBA ZRT - Rohamosan csökkenő ismerős számmalBKVValahol Európa szélénUram for prezident!Csá Anya!Mi kell a nőknek?PATRÍÍÍÍÍCIIIIIIAAAAAAA..
Egy erőszakszervezet szükségszerűen a fasizmus melegágya, de azért a súlyosan retardált, szellemileg visszamaradott, esetlen szolgálat közben értelemcsökkent rendőröket rendszeres időközönként szűrhetnék, bár lehet, már az alkalmassági tesztnél vannak a gondok. Gyöki hívta…..
Ower 2009.09.23 16:06:31
@mammamma: @Monkey_Business: Ó istenem, gyalázatos, hogy mennyire szegregáljátok az epilepsziásokat. Pontosan azzal, hogy nem egyenértékűként előjogokkal illetnétek, egy olyan témában amelyben a felelősség szó igen nagy hangsúlyt nyom a latba. Lehet, hogy fistic kedvenc nagyiját 140-el egy fent nevezett valaki éppen lezúzta. De lehet hogy nem. A történet linearitásából ítélve nem minden igaz, a történetben ill. nincs minden elmondva. Élek a gyanúperrel, hogy "itten provokáció folyik", vagy drog van a háttérben mégiscsak.
De legalább nem lett lebuzizva..:P:>
 A 17 éves lány romantikus regényt akart első szerelemre, megkapta. Sziasztok! Már edzem egy ideje a bátorságomat, hogy tegye meg felétek első nagy lépését és írjon az első szakításomról. Na jó, ez nem az első, mert ugyebár mindenkinek volt kisiskolás szerelme, akivel a…..
Ha létezik még olyan jogkövető állampolgár, aki bajban rendőrséghez fordulna, ne tegye. Silverdust egy kátyúdefekt miatt hívta ki a rendőröket, akik az éjszakai riasztásért cserébe bosszúból titokban feljelentették, a nemlétező szabálysértésért járó büntetését pedig…..
Ower 2009.04.03 17:49:01
@b[ALien]: Ja!
Meg még annyit a fűznék hozzá a történethez, hogy legjobban a kétnapos autómat sajnálom.:(:(:( Időközben eladtam, de mivel karambolos (javított) lett, kb. - 600 ezret buktam rajta! Sok a sunyi ember, meg a korrupt szerv.
Ower 2009.04.03 18:04:42
@Dövan: A rendőrség nem adta ki a lakcímét...
Ower 2009.04.03 18:11:03
@biobiom: Nem az anyagi kár a lényeg ebben az esetben, hanem a tény, hogy a rendőrségnek mindenféle jogtalanságot el lehet követnie, további jogorvoslatot kizárva. Én nem Zsanett vagyok, hanem egy áldozat aki éppen Hazárd megyében Hajdúböszörményben járt! Érdekes lenne amúgy egy, online korrupt zsaru Magyarország térképet kreálni, ahova mindenki pöttyözhetne. Mint egy influenza jelentő site....
Nagyon csalódottak lehetnek azok, akik bevették a TV2 hetek óta promózott szlogenjét, hogy péntek 13-án minden megváltozik a Csillagvirág Klinikán. A lassan csordogáló szappanoperából nem lett sem Vészhelyzet, sem 24, de még a Tűzvonalban forgatókönyvírói is csak röhögnek…..
Watchup nem érti, mi sem, ha valaki bennfentes olvassa, kicsöpögtethetné az információt, hogy mi volt a szerdán az elátkozott pláza teszkójában tapasztalt furcsa események oka. Alant a törénet, még pár képpel: Tegnap 7 óra körül jártunk ott, és pelenkát akartunk venni, de az…..