Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szvetozár

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig vannak szavak és kifejezések, amelyeknek sodrásuk van, amelyekre lehet építeni. Amelyek alakítják a divatot. A borban is. Hogy aztán csak a termelők hisznek abban, hogy hasznos használni ezeket, vagy a fogyasztók is ezerrel veszik az üzenetet, akik becserkészésére hajtanak…..
Szvetozár 2010.06.10 10:18:32
@AG 2.0: Itten egy videó link: 14:01-től egy borász vélemény a kézműves borról. Valami hasonlót mond.
gazdakor.szie.hu/video/adatlap/419
Szekeres Imre friss kampányvideóval jelentkezett. A honvédelmi miniszter a jászsági felújításoknak állít emléket: buszmegálló, játszótér, iskola, rámpa, rendelő (egészségház), illetve bicikliút látszik a hó alatt a kisfilmben. Illetve Szekeres, aki felvesz egy táskát. Szili…..
  Az Urbanista már többet foglalkozott a kocsmabezárásokkal és nyitvatartás-korlátozásokkal, mint a chicagói rendőrség a 20-as években. Azt hittem, már nem is kerül többet elő a téma, erre tessék, mit talált Zöld Citrom olvasónk: Michelle Wild népszerűsíti a terézvárosi…..
Áll egy ember a Határ út elején egy kisteherautó mellett, kezében táblával, illetve nem is áll, hanem ugrál, pörgeti a táblát, amin az olvasható: „Üdvözlöm – www.Mini-Trans.hu – Segíthetek?”, illetve hogy „Ez is magyar”, vagy…..
Az EP-választás nem főműsoridős program, ha a két kereskedelmi csatornán múlna, akkor délután kettőkor lenne az urnazárás, hogy még az esti film előtt meglegyenek az eredmények. Persze azért a közszolgálati adók, és a pártcsatornák lelkesen készültek, élőben kapcsoltak,…..
A teljességgel újászületett R.E.M. nekikezdett az Accelerate utódjának. A dolog még kezdetleges, a trió kétharmada (konkrétabban Peter Buck gitáros és Tucker Martin basszer) vonult stúdióba a producerrel, és felvettek 14 demószámot. Michael Stipe ezeket majd hamarosan…..
Mint az ismeretes a Deftones basszusgitárosa, Chi egy autóbaleset következtében kómába esett 2008. november 3-án. Azóta, bár állapota stabil, javulást nem tapasztaltak nála a San Jose-i kórházában. A Cheng család jelenleg egy műtétre gyűjt, melynek segítségével…..
Na mi a közös az ellenőrökbe ütköző bliccelőkben, és az újságírót látó, a szabad választásokat mindenképpen elkerülni akaró szocialista politikusokban?Hát hogy mindkét gyáva embercsoport azt képzeli, a mobiltelefonba mélyedésnél nincs jobb, láthatatlanná tévő álca.…..
A jégkorongban nincs köztünk feszültség, nyilatkozta nemrég Ján Filc, a vb-ellenfél szlovák válogatott szövetségi kapitánya. A szomszédos ország szövetsége fantasztikus gesztussal magyar nyelven küldött részvétnyilvánító levelet Studniczky Ferenc MJSZ-elnöknek. A magyar…..
A Képviselő Funky kiemelten tervez foglalkozni a Lehet Más a Politika! nevű kezdeményezéssel/népi mozgalommal/játszóházzal. A kiemelt figyelem egészen természetes, hiszen 2010-ben a LMP nyeri majd az országgyűlési választásokat, amely siker után nemzeti egységkormányt fog…..
Erre a receptre is igaz az, mint az összes ételreceptre: csupán ajánlás. A saját konyhájában mindenki a saját ízlése, lehetőségei és egyéni tapasztalatai szerint módosítgathatja.1. Rövid bekezdések. A szövegtörzset mindig tagoljuk bekezdésekre. Egy bekezdés - ha magyar nyelven…..
Egy vietnami csomópont közönsége mutatja be, hogy lámpák, és stoptáblák nélkül folyamatosan is lehet áramlani biciklivel és motorral anélkül, hogy valaki elesne vagy meghalna. És még beszólásoknak sincsen nyoma. ..
Vajon, ha azt mondom panama, a képszerkesztők hány százaléka vágja rá gondolkodás nélkül, hogy a magyar kormány panamakalapos csoportképe? És hány százaléka mondja azt, hogy attól függ, ki van kormányon? A HVG pár évvel ezelőtti címlapját másolja a Magyar Nemzet hétvégi…..
léggitár A fák hangjai 2008.09.24 15:00:00
Screaming Trees Dust 1996 Epic   A Screaming Trees is lehetett volna hírös, mint az Alice In Chains, a Soundgarden, a Pearl Jam, vagy a Nirvana, tehát, mint a nagy Seattle-beli csapatok, de nem lettek. Pedig náluk is megvolt minden összetevő: régi Ellensburgi csapat, a nagy…..
Új MÁV blog Dudvisztán 2008 2008.08.19 10:13:42
Remekbeszabott kötöttpályás óriásunk ismét kitett magáért, hogy egyes állomásokon az ember safarin érezze magát. Biztos drága a kasza.... Persze még tavasszal kezdeményeztem, hogy amolyan retekkommandó 2.0 keretében, nézzük már meg a parlagfüvet, illetve managerekkel karöltve…..
Utoljára jelentkezünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#) és ZenZo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk…..
Szvetozár 2008.08.17 21:07:24
Tulajdonképpen borítékolható volt, hogy a nyári uborkaszezon és a rettenetes tulajdonosi inkompetencia elegye valami különösen fényes kisülést fog okozni Széles Gábor birodalmának egy pontján, a pénteki Magyar Hírlap "Országos kedvenc az Echo Tv" szövegű címlapja…..
A főnök azt mondja, minden rendben lesz ma este, és mi hiszünk neki. Ezer ránc és tízmillió galambősz hajszál állít emléket Brückner kapitány oldalvonal mellett eltöltött 120 évének, ha pedig ő azt mondja, hogy legyőzhetők a portugálok, akkor nincs más dolgunk, mint hinni…..