Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Geographic

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kismamának lenni egy tiszavirág-életű, különleges periódus a nők életében. Nem azt mondom, hogy pont olyan eszményi, romantikus és rózsaszín, mint mondjuk a menyasszony korszak, de azért ennek is megvan a maga szépsége a számos nehézsége mellett. via GIPHY Ott vannak a rosszullétek, a…..
Geographic 2021.07.09 08:04:57
Bocsi, hogy friss apukaként szólok hozzá, de ez egy rohadt jó írás. Ha nem lennék konfliktus kerülő papa bear én is, már osztanám is FB-on :) 1-es pont nálunk fordítva volt. Feleségem is a szükséges 10 kiló plusz szedte fel, mert mellette mozgott azért, ő azért kapott, mert hogy biztos diétázik, nem szabad edzeni, stb.... pedig ésszel csinálta.2-est is megkapta. Szerény véleményem szerint nem attól lesz valaki anya, hogy hogyan jön ki a gyerek, hanem, hogy utána mit csinál vele. 3-as viccelődös formában jött. 4-es csodamódon nem volt, az előtte a kutyánknál volt :D Azért a szülők rendesen trackelték, mert ezután féltek, hogy milyen nevet adunk neki.6-osba eddig bele se gondoltam, de valószínűleg ez volt az, hogy ha tudná ez a gyerek, hogy mennyire várják, mindene meglesz stb. :) de legalább ez elég szépen volt :) JAjj a 7-es, ugyanez... az hagyján, hogy kb ránk akarják kényszeríteni de azt is, hogy ki legyen a keresztszülő... Már az is botrány volt , hogy nem nagy esküvőt csináltunk, az más kérdés, hogy végül mindenkinek tetszett. 9-est is kicsit más formában kaptuk, hogy jön ki a kutya a gyerekkel? Egyébként kinti kutyánk van, csak amióta ho van meg covid, meetingek alatt bent van :D szóval lassan többet van bent mint kint :D 10 - jajj igen, ez a milyenek az éjszakák, azért tudsz aludni? Mondom én igen, az anyát meg a gyereket kérdezd inkább. De hogy te nem kelsz fel hozzá? Mégis minek, amikor szopizás után visszaalszik, szoptatni nem tudok, ha majd nem szoptatás miatt kell menni, nyilván átmegyek én is. Nem értem, miért jó az ha reggelre két fáradt szülő van, akiből egyik munkába megy, nem mintha másiknak kevesebb dolga lenne, de akkor is na :) 11 - igen, annyira tudják , akiknek nincs gyerekük :) kedvencem, valakinek lelki problémái vannak, de majd jön a gyerek megoldja :) igen mert az pont olyan stresszoldó, jó néha igen, de nem ő fogja megoldani a problémákat. Másik 11 :D Igen, már több éve a szomszéd néni megmondta, amikor még párom 28 lehetett, hogy ő már akkor későn van.... 12 - igen megkaptuk már hogy karantini lesz... , meg hogy csak azért lett mert össze voltunk zárva, persze amúgy szóba se állunk egymással, csak úgy együtt vagyunk 7 éve, sebaj... 13 - nem, babavárót, de igen ugyanaz, fun fact nem vettük fel :D +1 : hát naná :D de mikor mondtuk, hogy kutyát fogunk örökbe fogadni, akkor azért kaptuk, az nagy felelősség ám, utána folyamatosan, hát ti is már majdnem család vagytok, de ahhoz még kell valami...
Geographic 2021.07.09 14:39:40
@arandanos: de éjszakai szoptatásnál mit tudok segíteni? Minden más ok, egyértelmű, hogy a többi dologban segít a másik fél. Mert minden másra a férj is képes. Ebben az egyben szerintem nem igazán lehet :S
Valószínűleg a Business Insider szerzői nem jártak még az újvidéki Péterváradi erődben, azért nem került be az alábbi összeállításukba az Exit fesztivál…..
Barczi "Blumi" Imre, Bellay Szilvi, valamint Gazda Albert és Uj Péter munkájának révén az Origo végre szakít az Index dizájn majmolásával (btw, érdekes, hogy ezt pont exindexesek lépik meg), és egy szerintem nagyon klassz és jól felépített, friss site-tal értelmezik újra a…..
"Azok közé tartozol, akik nem akarnak semmi különöset, de amellett szívesen kiállnának?" Részlet a szervezők felhívásából „Mit akarunk? Semmit! Mikor? Soha!” A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) előtt gyülekező tüntetők hosszú percek óta…..
Ha a brainstorming után csak fejfájás marad, akkor szoktak a tévécsatornák a Comment:comhoz fordulni. Hogy mondjuk az olvasók, nézők adjanak címet az új sorozatnak. Most is valami hasonlóra lehet vállalkozni, csak nem sorozatcímről, hanem egy szolgáltatás nevéről kell dönteni.…..
Geographic 2009.04.30 15:15:47
A több forrásból is felröppent híresztelést most már hivatalosan is megerősítette a thai turizmusért sportért felelős miniszter: jelentősen szeretnék emelni Thaiföldön az érkezéskor felvehető turista vízum árát (VOA – Visa On Arrival), a tervek szerint az eddigi 1000 THB…..
Subba Zoli, a rocker 2007.07.01 05:40:00
Na hol az a programozott szinti?! El tudná valaki magyarázni, mi az isten történik a magyar tanári karral? A hülyeség most már a feésőoktatást is elérte... Dr. Gaál Zoltán, a Pannon Egyetem leköszönő rektora nem saját béna szerzeményét adja elő, hanem egyenesen AC/DC-re…..
comment:com Heti kettős 2006.05.31 10:05:00
Úgy néz ki, hogy a Heti hetest sikerült teljesen gajra vágni. Kellett hozzá egy Farkasházy meg egy Hajós. Mondjuk a Teddy-kérdés nem új keletű probléma, régóta megoldatlan, fájó trauma nemzetünk életében. Gondolom, minden tévénéző tudja, hogy Farkasházy teljesen el van…..
Geographic 2006.06.02 11:21:21
Üdv, újra! Sajnos még nem nagyon ismertem ki a rendszer azon részét ami arra való h. a bejövő privát üzenetekre válaszoljak, ezért ha nem bánjátok itt teszem meg. Kaptam egy ilyen levelet:

"Geo, te bebizonyítod, hogy az agyhalál után is van élet!
Farkasházy egy dögunalmas, önkritikátlan fazon, csak azt nem értem, milyen protekciója van, hogy még mindíg nem zavarták el.
Kern az egyetlen, aki igazi szinházi humort ad elő, és az, hogy előre megírja, csak javít a dramaturgián és az alaposságán.
Neked meg el kellene járnod színházba, koncertre, ha nem sajnálod rá az időt a kocsma mellett."

1:Nem tudom hogy a feladó miért nem ide írt a blogba illetve miért nem írta alá.
"gyávaság" ?
2:Én tisztelem azt ha valakinek más véleménye van valamiről mint nekem, de azt nem hogy engem ismeretlenül elítél.
3:Amikor időm és anyagi keretem engedi eljárok színházba és koncertre. Legutóbb egy jótékonysági koncert szervezésében vettem részt azelött pedig a Rómeó és Júlia -t láttam az operettben. Kocsmára meg általában nem jut időm és pénzem se, gyakran meg is kapom h. miért nem lazítok egy kicsit. Valamint van egy oldalam amit én csinálok és fesztiválokkal foglalkozik szóval koncertekkel is:
www.norge.fw.hu
4:A Heti Hetes-t nagyon sok és sokrétű ember nézi és a müsor is így müködik tehát úgy se lesz olyan 7 ember aki mindenkinek tetszik. Mindenki másra kiváncsi és máshogy éli meg a müsort.
5:Aki így elítél annak ellenére hogy nem is ismer az telve van előítéletekkel amit én butaságnak tartok, így továbbá nem kívánok vitatkozni vele, mert ha butákkal vitatkozol lesüllyedsz a szintjükre és a rutinjukkal győznek. Azért remélem még elolvasta amit írtam
6:Ha továbbra is ilyen kemény szöveged lesz akkor vigyázz mert feltöri a szád :P
Tisztelettel: Geographic