Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Electric Joker

4 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bármilyen hihetetlen, annak idején az MTV még nem valóságshow-csatornaként működött, hanem komoly ízlés, és véleményformáló médiumként, ami Youtube és társai híján az új videóklipek legfontosabb forrása volt. Épp ezért akár azzal is fel lehetett kelteni a figyelmet, ha…..
Electric Joker 2010.12.22 18:23:52
@N.Zoli: Megadeth: Train of consequences a Youthanasia albumról.
A csapos egy két lábon járó Google, aki a legtöbb film központi szereplője, egyben a legjobb pszichológus. Igaz testalkata alapján önmagában megtudta volna menteni a Hospinvestet annyi OEP bevételt generáló betegsége lehet: mindenesetre minimum kövér és általában haja sincsen és…..
A mai napon ünnepli 110. születésnapját Lazio tartomány első számú klubja, a következőkben tehát a klub történetének rövid összefoglalóját olvashatjátok. Talán mbemba megbocsátja nekem, hogy a Chievo mellett egy másik csapatra vetül a rivaldafény rövid ideig. :)1900. január…..
Electric Joker 2010.01.09 23:34:59
Elsőre rögtön egy meglehetősen rossz hír: Rocchi játéka erősen kétséges a szombati meccsen,míg Zarate esetében még mindig nem tudni,hogy felgyógyul-e szombatra.A Juventus elleni meccs játékvezetője Gervasoni lesz,partjelzői Nicoletti és Romagnoli.A negyedik játékvezető…..
Del Piero biztos,hogy sérülése miatt nem lép pályára a Lazio ellen.Lotito olasz sajtóértesülések szerint egy nagyszabású csereügylet részleteit intézi az Internazionale csapatával,melynek főszereplője ki más lenne mint Pandev.Sajnos több kulcsember játéka is még erősen…..
A Tuttosport szerint a Juventus igazán beindította a rakétákat,hogy a következő átigazolási időszakban végre valóban megszerezhessék Pandevet.Az Inter is kitart változatlanul,mindkét klub szerette volna megszerezni a 26 éves csatárt,ám sokallták a macedón 19 millió eurós…..
Electric Joker 2009.09.12 11:16:36
A tegnapi barátságos mérkőzésen,ahogy az várható volt,nem játszott sem Ledesma,sem Pandev.Lotito hajthatatlannak mutatkozik abban,hogy 'fegyelemre' neveli az 'engedetlen' játékosokat.Kérdés,hogy Ballardini meddig partner Lotito csapatot erősen károsító mániájában.Brocchi és Dabo…..
Carrizo,akit a csapat a Real Zaragozának adott kölcsön,az argentin Olé lapnak nyilatkozott a Lazioval kapcsolatos érzéseiről."Egy nap egyszer csak nem játszhattam többet a csapatban.Leeresztettem a fejem és dolgoztam tovább ugyanolyan becsületesen és erősen,ugyanúgy éhes voltam…..
Bekerülhetne a rövid hírek közé is,de jelentősebb annál,igy külön posztban is foglalkozom vele.A tegnapi este folyamán Pandev megjelentett egy nyilatkozatot,melyben elmondta,hogy igenis játszani akar,nem pedig a leláton ülni,és azok a hírek,mely szerint mindenképpen,bármi…..
 Nem fogok róla minden nap beszámolni,de jellemző adat,hogy az éves bérletek száma már 25.800 felett jár,1 nap alatt majdnem 1000 bérlet talált gazdára.További számadat,hogy a Juventus elleni rangadóra eddig 6.500 szurkoló vásárolta meg a jegyét,természetesen a bérleteseket…..
Electric Joker 2009.09.12 11:01:58
Palermo-Torino 2-1. A Torinót lehetnek kis Palermónak is nevezni: hatan (Corini, Barone, Pisano, Diana, Gasbarroni és Dellafiore) is játszottak a szicíliaiaknál. Ennek ellenére nem lesz bratyizás, mert a hazaiak még odaérhetnek az UEFA-kupához. Amúgy, nehéz azt kifejezni, hogy mennyire…..
Federico Macheda története, mintha régi idők olasz története lenne. De először az apropó: a Manchester United egyik nagyon fontos meccsét egy 17 éves olasz srác (augusztusban tizennyolc) góljával nyerte meg. Macheda a portugál Nani helyett szállt be a Villa elleni meccsen a 61.…..
Electric Joker 2009.04.05 21:26:54
@popp: Én is úgy tudom, hogy 18 éves kora előtt nem kaphatnak profi szerződést Olaszországban a fiatal focisták. De már meg sem lepődik az ember, hogy az angolok milyen mocsok módszerekkel dolgoznak.

Lotito amúgy megerőltethette volna magát, de hát ismerjük, hogy milyen fillérb*szó...

Lehet készülni a derbire.
 Vasárnap délután három órakor folytatódik, s egyben záródik is a Serie A 27.fordulója, de aki azt hiszi, hogy a tegnapi három BL csapat mérkőzéseivel véget is értek e hét izgalmai, az bizony nagyot téved, hiszen olyan találkozók várnak ma ránk, mint például a Lazio…..
Electric Joker 2009.03.08 22:33:17
 Ma este megrendezésre kerül a Coppa Italia első elődöntője, a bajnokság második helyén álló és a BL-ben is még szép reményekkel bíró Juventus látogat a lassan újra magára találó Lazio csapatának otthonába. Szép sorozatban vannak a bianconerók, két hét leforgása…..
Electric Joker 2009.03.08 22:31:19
Az Oxford Egyetem kutatói olyan kutatást folytattak, amiben arra voltak kíváncsiak, melyik az a 10 kifejezés, amiből teljesen elegük van a briteknek. Nos a 10-es listára olyan kifejezések fértek fel, mint "at the end of the day" és "fairly unique", tehát a nap végén…..
Két hete beindult a nagyüzem a Serie A-ban, most már zsinórban jönnek a rangadók, egymást érik az életről, s halálról döntő derbik. A hétközi játéknapon például egymásnak feszül a jelenleg legjobb formában lévő csapat (Fiorentina) és a legjobb formáját még keresgélő,…..
A szenvedélyes rangadók hétvégéje következik, ráadásul nem csak az olaszoknál, Pancho hamarosan elénk tárja meglátásait a madridi derbiről, meg ugye lesz egy melegfelvonulásra még nagyon távolról sem emlékeztető River Plate-Boca Juniors is. Nem panaszkodhatunk mi sem, hiszen…..
A Lazio pöffeszkedik a táblázat tetején, mögöttük a Napoli és az Udinese, épphogy befér a Bl-kontingensbe az Inter, a Juventust még a Catania is megelőzi, nem úgy fest tehát a tabella a bajnokság első hónapja után, hogy az erőviszonyoknak megfelelően rendezkednének be a Serie A…..
Serie A, 2008/2009. szezon, 5. forduló: Torino-Lazio 1:3 (0:1) Stadio Olimpico, kb. 16.000 néző. TORINO (4-4-2) - Sereni; Colombo (Zanetti 71.), Di Loreto, Pratali, Rubin; Abate (Ventola 68.), Dzemaili, Corini, Saumel; Abbruscato, Bianchi. LAZIO (4-3-1-2) - Carrizo; Lichtsteiner, Siviglia,…..
- A Fiorentina elleni mérkőzést követően Prandelli csalódottságának adott hangot, és elmondta, hogy ez az utóbbi három év legcsúnyább veresége volt és át kell gondolniuk a dolgaikat. Eközben Rossi és Lotito egyaránt a csapatot dícsérte, ez utóbbi szerint a meccset jól…..
Nem a Milan és a Juventus, vagy az Inter ellen kell megnyerni a bajnokságot, hanem a Lecce, meg a Catania-féle csapatok ellen. A dolgos hétköznapokon, nem akkor, amikor 70 ezer ember van kint, újságírók, siker, pénz, csillogás… akkor kell nyerni, amikor az embernek tele a töke,…..