Regisztráció Blogot indítok
Adatok
STP

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A barátaim nem igazán lepődtek meg a riportot látván, csak ennyit mondtak: tipikus. Viszont az internet népe annál inkább. De hogy is kezdődött az egész? Szóval az első reggelem volt az 5 napos fesztiválból. A nap keltett, mint mindig. Nem a korai sugarai, hanem a dög meleg, amikor már menekülsz…..
Movie Tank A Jedi visszatér (1983) 2014.12.20 16:00:00
Az eredeti Star Wars-trilógiából ez az a darab, amit a legrégebben láttam a mostani újranézési folyamatot megelőzően, így értelemszerűen már vártam, hogy eljussak hozzá. Emlékeim szerint A Jedi visszatér nagyszerű sci-fi, tökéletes megkoronázása a filmtörténelem egyik…..
STP 2014.12.21 20:20:22
@steery: Lucasnak a Jedi visszatér végére elege lett a szériából egy időre, ami már csak azért is érthető mert az utómunkák alatt vált el a feleségétől akiben hatalmasat csalódott és aki nem mellesleg oroszlánrészt vállalt az 1. és 2. rész munkálataiból is - lásd: secrethistoryofstarwars.com/marcialucas.html
Ha volt értelme, hogy, végérvényesen és örökre eltűnjön a közéletből az SZDSZ és mindaz, amit képviselt, akkor az az, hogy kínosnak érezték nemzeti önbecsülésünket. Sőt, nem csak annak érezték, de szinte bűntudatot igyekeztek okozni mindenkiben, akiben csordogált némi…..
STP 2012.11.07 22:13:13
@cukorrépa: Budapest a Tanácsköztársaság bukása után fél évig román megszállás alatt állt.

A műholdkép egyébként nem az elcsatolt területeket mutatja, hanem a szomszédos európai országokat. Az időjárás ugyanis nem ismeri az országhatárokat, ha a határ mellett esik és felénk fúj a szél előbb-utóbb nálunk is elered az eső. Ezt miért kellene elhallgatni?
Csodálatos MTI-szörnyet fedeztünk fel a ma reggeli hírfolyamban! A derék közszolgálati médiamunkások agya már annyira ráállt a kötelező jobbos doktrínára, hogy a Csillagok háborújában is csak a kilencszer csavarodó szíriuszi DNS-spirált látják: Han Solo híres koréliai…..
Az előző építkezős sztori kommentjei között találtuk crow történetét, aki 3 év alatt többször javíttatta szintén új építésű lakását, mint ahányszor meleg ételt evett. A legjobb fícsör: a lakást nem lehet szellőztetni, párásodik és nyilván penészedni is elkezdett.…..
Van a magyar kereskedelmi televíziózásnak két kakukktojása: Winkler Róbert és Karotta. Hogy a francba kerülhettek ezek képernyőre - kérdezte a debil műsorokon edződött néző -, hiszen van agyuk, értenek valamihez, tudnak beszélni, szóval halmozottan hátrányos helyzetűnek…..
Érdekes felfedezést tett olvasónk, amikor hazavitte a Saturnban vásárolt vadiúj telefonját:Hétvégén vásároltam a Mammut Saturn üzletében egy mobiltelefont. Hazamentem, beletettem a SIM kártyámat. Üdvözlőüzenet fogad, miszerint: „Szia Nyuszika”. (Az üdvözlés telefon…..
Nem mintha hiányzott volna, hogy Orosz Józsi hétfőn nem csókolt kezet Veres Jánosnak, és aztán a karján végighaladva nem nyalt bele a fülébe, de azért érdekes, hogy a Magyar Televízió miért éppen most kezdte el baszogatni az európai értelemben vett modern tujákkal és…..
A Nokia bejelentette, hogy sok más rivális gyártóval közösen új memóriaformátumon dolgozik. Az Universal Flash Storage (UFS) szabványosításában részt vesz a Nokia, Samsung, Sony Ericsson, Micron Technology, Spansion, MTMicroelectronics és a Texas Instruments.Mivel az UFS körülbelül…..
w Mobilpapok dáridója 2007.09.06 06:00:00
Testvéreim, magyar hitűek! Megnyomorított életünk minden keserves napján szembesülünk azzal, hogy a csalással, hazugsággal hatalomra került kormány nyíltan háborút visel a magyar vidék, a magyar falu ellen. Tudják, hogy a magyarság megtartó ereje nem a döglesztő levegőjű,…..
w Nem a haverom a kalauz 2007.09.03 05:30:00
Jó reggelt, kellemes hideg évszakot kívánok. Nem, Magyar Gárdából elég volt ennyi, és a magyar Star Wars Kid fotómontázsa sem érdemes szóra. A Gárdáról már megmondtam és fenntartom, azt meg igen szomorúnak találnám, ha mostantól úgy működne az országos politika, hogy…..
Mégis mit képzelnek az olvasók? Úgy akarnak internetes újságot olvasni, hogy közben nem kattintanak minden egyes hirdetésre? Sőt még látni sem akarják azokat? Firefoxot használnak és hozzá Adblock kiegészítést? És pofátlanul mindenféle filterlistákat töltögetnek a…..
"A georgiai kormányzat szerint orosz rakéta csapódott be egy Tbiliszi melletti falu közelében" - írja a Magyar Hírlap. Diákéveimben kellemes tíz hónapot töltöttem az Egyesült Államok bájos, déli államában, ezért egy pillanatra elfogott az aggodalom. Mikor támadnak majd…..
Szoktátok nézni a Hustlert? Az XXL-t? Inkább a Viasaton futó lájtos erotikus filmeket, amikben mindig van fátyolos fény, kis szex, belógó fikusz és hatalmas szerelem? A levelet beküldő M. István (nem biztos, hogy anyukája előtt is vállalja) a romantikus pornók nagy rajongója. Ja,…..
Elképesztő állapotok uralkodnak a Nyugati pályaudvar - Veresegyház - Vác vonalon. A MÁV a hőségre hivatkozva felére ritkította a járatszámot, miközben az állítólag használhatatlan síneken vígan mennek a vonatok. Olvassák, olvasónk hogyan jutott el annyi idő alatt Veregyházra,…..
Subba Kopaszkutya vakul 2007.07.23 17:57:00
Az alábbi nagyon érdekes történetet a Quart.hu kommentjei közt találtuk, ahol éppen a koncerteken a fellépőket sokszor zavaró fényképezőgépekről van szó. Van olyan érdekes, hogy megérdemelje a minél szélesebb nyilvánosságot. Szegény hülye Hobó."Egy-két éve a csornai…..
Miklós szereti a kalandokat, ezért fapadossal repült Belgiumba. A Wizzair a visszaút előtt ezúttal nem gépet, hanem repteret cserélt alatta: 2007. 06. 11-én Belgiumba utaztam a Wizz Air W6 221-es járatával. A gép időben felszállt, és időben meg is érkezett Charleroi reptérre. Két…..
Másfélmilliót ért volna, ha tegnap este a Legyen Ön is milliomos játékosa tudja, hogy ki játssza az Alekszander Litvinyenkó életéről és leginkább haláláról szóló film főszerepét. Litvinyenkó neve biztosan ismerős, ő volt az az egykori orosz állambiztonsági tiszt, akinek…..