Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabinet

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
In medias res kell kezdenem: ezt józanon nem lehett kibírni. Történt ugyanis, hogy Diána SP koncertre invitált, és persze a diploma megszerzése után minden hülyeségben benne vagyok, tehát nem kellett kétszer mondania, Janival és Verkával kiegészülve felkerekedtünk, és átmentünk…..
1983 Baráti sörözés 2010.08.31 21:15:00
   Június 19-én találkoztunk ismét. Csabiékkal és Patyikusékkal közös üdülést terveztünk Dalmáciába, ezért szükségessé vált egy találka a részletek megbeszélésére. Az esztergomi helyszín optimális mindannyiunknak, menjünk oda. Így egyenes út vezetett az osztálytársak meghívásához is. Szabó…..
Közeledik április 11! Egyrészt szeretnék megkérni minden olvasót, aki a meglehetősen ritka frissítés ellenére még időnként benéz hozzánk, hogy vegyen részt a választáson! Ha eddig még nem tette volna meg, szánjon pár órát arra, hogy utánanéz a jelölteknek helyi és…..
Reggel kelés (11), az átállással vannak még gondok, de 5 perc filózás után sikerül a szélességi körök segítségével egy másik kontinens adatait  betáplálni. Kicsoszogok, hogy egyek egy kis müzlit gyümölccsel az Update-nak eleget téve… Nos, a 3 Hot dog pusztítása…..
Gabinet 2009.07.20 17:07:21
Itt a Víz-zene! Azt hiszem, nem esem túlzásba, ha úgy fogalmazok, hogy az egész város felbolydul ilyenkor: (Elvileg) bármely korosztály megtalál(hat)ja a neki tetsző programot. Ebben az évben azonban porszem került a gépezetbe. Itt mindenképpen meg kell említenem, hogy lehet, hogy a…..
Gabinet 2009.06.30 18:37:09
Érdekes, de egy rugóra járnak gondolataink. Szerintem is gazdagabb lett volna a műsor, ha több Hungária dal kerül a repertoárba. Ennek ellenére nem voltam meglepve az események ilyetén menetén. Az "Öreg" - ahogy egy kedves zenész barátom nevezi - már többször deklarálta a tényt, miszerint hiába volt a Hungária korszakos zenekar, neki a szóló karrier mindig fontosabb és értékesebb a csoportos élvezkedésnél. Ebben semmi meglepő nincs, ez egyszerűen az ő egoizmusából fakad. Ezek után természetes, hogy Magyarországon készült jeges napfényről meg egyéb csacskaságokról hallunk, sokpénzű ütőhangszeres cukrász helyett. Persze ne felejtsük el azt a tényt, amiről hallgat a hálátlan utókor, miszerint az egykori "Nyúlgária" olyan olvasztótégely volt, amiből háromfelé osztódás után is slágerlisták éllovas csapatai kerültek ki szinte napjainkig. Sziporka Norbi megcsinálta az R-Go-t, a többiek pedig a Dolly-Roll-ba menekültek. Novai, Kékes, Fekete és Szikora talán több siker szerzői voltak, mint az "Öreg". Természetesen ez nem kisebbíti az ő érdemeit, de róla elképzelhetetlen, hogy mások tollaival ékeskedjen. Hasonló okok miatt nem hallhattuk a Micsoda bulit és a Ciao Marinát sem. Hiszen azokat a szívtipró dobos énekelte, és akinek megadatott, hogy saját szemével illetve fülével tapasztalhatta annak női (és férfi) szívekre mért hatását, tudja ezek csak a "Robi" előadásában autentikusak.
Nekem megadatott.
Néhány éve történt, hogy a metrón a mellettem ülő lányhoz odalépett egy fiatalember és vidáman üdvözölte. Szemlátomást régi cimborák voltak, majd néhány ilyenkor szokásos kérdés után a srác a lány kezében lévő könyv felé bökve megkérdezte, hogy mit olvas. Ő válasz…..
1983 Osztálytalálkozó 2008.09.28 17:34:00
Szeptember 20.   - Hú, ez jó buli volt - szakadt ki a mondat Boza Laciból, ahogy beült mellém az autóba. Csak így, kijelentő módban, semmi faxni. Mégis, pillanatra megálltak mozdulataim, miközben lassan, az előző napok után kissé álmosan, csikorogva forogtak a kerekek fejemben. Úgy mondta, mint…..
1983 Esztergomi kirándulás 2008.05.25 13:31:00
Május 24.    Baráti találkozóra voltam hivatalos, huszonketted magammal. Olyan nagy volt az érdeklődés az osztálytalálkozóval kapcsolatban, hogy egy előzetes sörözést is beiktattunk a programba. Természetesen mindenki szabadon dönthetett eljön-e, hiszen ez nem helyettesíti a nagy találkozót, ami…..
1983 Ébresztő! 2008.04.20 17:11:00
És majd egy szép napon ha mind összegyűltünk...   2008-ban lesz 25 éve, hogy elhagytuk az alma matert. Utoljára tíz évvel a ballagás után 1993-ban találkoztunk. Sajnos, az elmúlt tizenöt évben nem került sor újabb összejövetelre, de talán most a negyedszázados…..
1983 Ezüst nyár 2008.03.12 16:32:00
'83 nyara      Fiatalok voltunk és felszabadultak. A lányok gyönyörűek, a fiúk merészek. Az érettségi a hátunk mögött, az iskola egyre inkább csak távoli kellemes borzongás. Sorsunk további alakulása már meg volt írva, a nagybetűs életet kinek-kinek a tanulás vagy a munka jelentette. Az ősz még…..