Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robin77roy

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állandó téma a gombok és kapcsolók kopása az autókban. Peka Amerikából küldte nekünk a képeket és a magyarázatot. Úgy látszik, szereti ezt a témát. Fogadjátok szeretettel: Sziasztok!Érdekességből küldök pár fényképet, ami két egymás mellett álló autóban feltűnt…..
Belsőség Ha szívatnak a tótok 2009.08.25 21:29:00
Nem nagy titok, hogy amikor nemrégiben egyedül vertem sátrat Budapesten, családom Pozsonyban maradt. Ideiglenes megoldásként a hétvégi utazás mellett döntöttünk, hol én megyek oda, hol ők jönnek ide. Nincs is ezzel nagy gond, hiszen a Pozsony–Budapest távolság elenyésző,…..
 Ökörség vagy örökség?Ez a kérdés mindig felvetődik bennem, valahányszor találkozom az őstörténet-kutatásnak egy-egy új „szenzációs” felismerésével vagy régi nézeteinek felújításával. Mivel történelmi forrásaink meglehetősen hiányosak, nem egyszer…..
robin77roy 2009.01.20 20:56:37
Nem semmi történet...Az Iszkra család nem kispályázott. A Mama, Iszkra Ferencné a Megváltozott Munkaképességűek Szakszervezetének elnöke, a Papa, Iszkra Ferenc a tiszteletbeli elnök, 2 fia és a 2 mennye pedig különböző cégek tulajdosaiként alkottak egy polipszerű…..
Természetesen mindannyian tudjuk, hogy egy esetleges súlyos gázhiány esetén fellépő korlátozások a lakosságot csak a végső esetben érik el, de ideje megelőzni a bulvármédiát, s felkészülni arra, hogyan lehet átvészelni 5 napot fűtés és meleg víz nélkül.1.   …..
robin77roy 2009.01.06 12:21:25
@NiggerZombie: és ha elfogynak ? jönnek az oroszok
robin77roy 2009.01.06 20:29:24
@dex.ion: nekem feláll hidegben is ha neked nem sajnálak azaz a barátnödet
Itt van nekünk ez a 43 milliárdos csoda, a kőrőshegyi völgyhíd. Seggünk kilóg a gatyánkból, de ilyenre futja - gondolhatnánk, némi joggal. Persze azt is mondhatjuk, hogy amikor megtervezték, kitalálták, akkor még a Pannon Puma szökdécselt erőtől duzzadva a Kárpát-medencében…..
Telekegyesítés. Az élet úgy hozta, ahhoz, hogy megfelelő telkünk legyen, kettőt kellett venni, és utána egyesíteni. Ez utóbbi elméletileg csak annyit jelentene, hogy a földhivatalban az egyik helyrajzi számot kihúzzák, és a másikhoz odaírják a két telek adatainak összegét,…..
Már két este és éjjel nem volt közvilágítás a cívisváros büszke főterén.  Gyurcsány mondjon le!  Mostanság, hogy nyakunkon a világválság, gyakorta eszembe jut az a választási plakát, ami a 2006-os helyhatósági voksolások előtt lepte el Hajdú-Bihar megyét.…..
Annyira szerettem volna egy celebet fotózni valamelyik házfalon, hogy estére teljesen elzsibbadt a nyakam a sok felfelebámulástól, de sajnos nem találtam csak ezt. Tudom én kérem, hogy birkanyírás folyik ezen a remek Révész-Kollár házon a Vörösmarty téren. Az olló is ott van. Na…..