Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SHaXmBAndART

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiváló időzítés, remek plakátok (a kedvencem az esztergomi bazilika és a piramisok montázsa), csodálatos programok, Hegedűs Lóránt, a HAMASZ elnöke (micsoda poén, ha-ha-ha, az atv már le is csapott rá). Vajon mi lesz még? 3 emeletes torta, tetején a World Trade Center…..
SHaXmBAndART 2010.09.09 21:23:45
@orasmester: tik-tak... ne vedd a szivedre, hogy hulyere vesznek itt..., nekik nem tettek meg be a 2.0-as droid szoftvert, legy turelmes, elobb-utobb ha nekik is meglesz, es lehetnek olyan f@szkalapok mint te vagy :)
Sárdobáló Testvér-barát 2010.05.16 10:25:00
Olyan szép az emberek lelke. Az Országgyűlésben a Fidesz nagyrészt csatlakozik a Jobbik énekkarához, a Fatah pedig együtt ünnepel a Hamasszal a "katasztrófa napján". Persze szebb lenne, ha a Fatah a még egyelőre meg sem valósult "megbékélés napját" ünnepelné,…..
Elfogadhatatlannak mondta ki pénteki állásfoglalásában Jóri András adatvédelmi biztos, hogy a rendőrség hónapokig ül a lefoglalt számítógépeken, így az érintettek az ügy által nem érintett személyes információikhoz sem juthatnak hozzá. A hír hatására érzelmek - úgymint…..
SHaXmBAndART 2009.04.04 09:33:38
@mokas_gizi: nagyapád is, amikor nyilas házfelügyelő volt, jelezte a bizonyos helyekre?
SHaXmBAndART 2009.04.04 09:43:19
@oscar dirlewanger: oscar folt? ő már sehogy, ideje se volt megtanulni... de a mamád az igen... veled is csinálja v. csak pár fröccsért, pardon árja pancser, spitzerért?
Anonim levélírónk ugyan nem nyújtotta hosszúra mondókáját, ám három beszédes képe sok mindenre magyarázatot adhat azzal kapcsolatban, hogy mért tart itt a magyar közlekedési kultúra. Nem hittem volna, hogy valaha is írni fogok nektek, de ez kiverte a biztosítékot: Érdekes…..
SHaXmBAndART 2009.02.27 19:02:43
@victor vacendak:
nagyon agyhalott vagy, egy chargerrel jarok es egyetlen egy , hozzad hasonlo p@csdfej sem kert atalakitast tolem...
SHaXmBAndART 2009.02.27 19:04:01
@victor vacendak:

tenyleg egy tokfilko vagy... ne pocsekold az idodet itt...
Vicces ilyen marhaságokról olvasni, mert ilyenkor kiderül, hogy nem csak nálunk vannak igazi barmok a tévében, hanem külföldön is: míg Indiában az Oscar-gála azon részeit némították el, amikben elhangzott a "leszbikus" és "meleg" szó, a kínaiak Spielberget meg…..
SHaXmBAndART 2009.02.27 18:53:53
Meggyes Tamás esztergomi polgármester a magyar poltika színesebb egyéniségei közé tartozik. Nem sok kollégája van például, aki kizárólag a személyével foglalkozó bloggal büszkélkedhet. Aztán olyanból sincs sok, akinek a házát felgyújtották. Most azonban foglalkozzunk inkább…..
Sírásók naplója Jégemberek 2009.01.19 04:00:00
Hideg földből, fagyott kézzel, töredezett csontokat, cserepeket kibontani igazi rémálom minden régész számára. Aki egyszer is részt vett téli feltáráson, az tudja, hogy milyen a hajnali ködben végigbotorkálni a göröngyös felületen, munkára ösztönözni a mogorva munkásokat,…..
Szálka Az idióta rapsic árverez 2008.11.23 00:22:00
Na, hát erre kössenek dupla Clinch-csel erősített Palomar-csomót: komplett gerebélyézőcuccot árul valaki a Vaterán. Az illető nyilván nem komplett vagy nem tudja mit árul, ennyi erővel árverezhetne zártörőt vagy kézigránátot is. Jó, hát ez még mindig nem annyira abszurd, mint…..
  Először is a jó édesanyját mindenkinek, aki robbantásokkal (puskagolyókkal, lövedékkekkel) akar elintézni belpolitikai vitákat!Ez lenne a „lelkiismeretes” cselekedet? Így kell bosszút állni bármiért is? Van olyan sérelem, ami emberek életét fenyegető…..
Egyik biciklistársunk megdöbbenve mesélte, hogy szerda este 9 körül a Városmajor melletti bicikliúton, nagyjából a Nyúl utca magasságában igazoltató rendőröket látott. Őt nem állították meg, de ennek az lehetett az oka, hogy éppen egy másik biciklissel foglalkoztak, akit…..
Most akkor megszűnik az MDF frakció vagy nem szűnik meg?Még 1999-ben, az akkori kormánypárti képviselő csoportok a Házszabály módosítását kezdeményezték az alkotmányellenesen fenntartott MIÉP-frakció helyzetének rendezése végett. Azt a kezdeményezést azonban, hogy a frakciók…..
SHaXmBAndART 2008.10.09 09:25:14