Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyhazafi

32 bejegyzést írt és 177 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyöngyösi Márton az ülést levezető elnök élénk tiltakozása ellenére nagy hangon kijelentette a közelmúltban az országházban, hogy listázni kéne a zsidó képviselőket és kormánytagokat. (A félreértések elkerülése végett, Balczó parlamenti alelnök úr nem a listázás…..
Válasz a Kapitalizmus blogon megjelent Szabadság-skizo c. írásra. Gyászol a liberális oldal, szörnyű vereséget szenvedtek, újabb csapás a Nemzeti Elnyomás Rendszerében. Az Alkotmánybíróság elkaszálta a köztudottan liberális, az önkényuralmi jelképeket tiltó törvényt. Nem…..
egyhazafi 2013.02.25 09:27:17
@RAMBO: Amennyiben olvastad akkor azért akadt benne kevésbé baromság is.
Pl amit a b@zeránsokról / természetről írt. De te biztos okosabb vagy mindenkinél.
Hector „Tank” Martinez megkérte barátnője, Paige Hernandez kezét, aki igent mondott. Ennek helyszínéül az I-10 gyorsforgalmi utat választották West Covinában, Kaliforniában. A jelenlévők egy része örült, egy része feltehetőleg kevésbé – a rendőrség a videó…..
Vélemény-cikkünk kommentposztja...
egyhazafi 2012.12.29 17:56:24
Ezek urai a gépnek? Ja egy sem csúszott ki vagy pördült meg mi! Vagy mégis.....

Ezek még a kis himbilimbijüknek sem urai, nem hogy a kocsijuknak. Menjen a fenébe az ilyen exhibicionista. Veszélyeztet mindenkit, aki arra jár!
Agyon verném egy gázpedálállal, ha eltalálja a kocsimat és a benne ülő gyerekemet.

www.youtube.com/watch?v=pLRZp5sT3AA
A linken látható, hogy milyen amikor valaki uralja a gépet. Ne ezek a ladások pont nem ilyenek. Nem a ladával van gond, hanem a sok hülyével, akinek nem telik pályabérletre.
Csukják le a sok ilyen suttyót és a börtönben meg legyenek egy Johnny köcsögei!
Úgy tűnik, eldől a vita, hogy a videojáték művészetnek tekinthető-e. Pár éve még olyan nevek ostorozták a videojátékokat, mint a neves filmkritikus Roger Ebert, de később Ebert is kisebb arcvesztéssel jött ki szerencsétlen nyilatkozataiból (kijelentette, hogy a videojáték soha…..
Közeleg a tél, így naiv ügyfél azt gondolta, hogy bespájzol tüzifát. Rendelt is 4 m3-t igen kedvező áron, aztán ráhagyta az ismerősére az átvételt. Így csak estére derült ki, hogy a 4 m3 igazából 1 m3, és teljesen vizes, azaz használhatatlan.  2 héttel ezelőtt fát…..
Az OTP szerint lakásépítési támogatást csak 94%-ban kész házra adnak, ami gyakorlatilag az ő értelmezésük szerint a teljesen kész házat jelenti. Igenám, de pénz nélkül nehéz befejezni egy építkezést, így pont a támogatás értelme vész el egy újabb joghézagnak…..
Szinte nincs is olyan társasház, ahol ne lenne egy alkesz, aki ellehetetleníti a javítási/felújítási munkálatokat. Benedekéknél például 5 hónapja nem tudnak bejutni egy lakásba, hogy megállítsák a csőtörést, ami miatt az egész bejárat úszik: A Tisztelt Olvasók…..
Nem először írom le, hogy Európa második legnagyobb gazdaságával komoly problémák lesznek hamarosan, Franciaország a gazdaság tekintetében sokkal inkább görög mint német. Mindenesetre nem én vagyok az egyetlen aki aggódik, hivatalosan nem megerősített információk szerint…..
egyhazafi 2012.11.14 10:18:37
@Megfigyelo: Nem értek eggyet, hogy a banokat úgy tekintred, mint az áramszolgáltzatót.

A mai egész gazdasági rendszer el van cseszve. Rengeteg virtúális fizetőeszköz van forgalomban, amire ténylegesen nincs fedezet. Be kellene dönteni az egészet. Nem hagyni, hogy a bankok 1000 Ft érő fedezeti jószágra kiadjanak 1.000.000 Ft értékű virtuális fizetőeszközöket. Ez a baj. Ez csak a zsidóknak volt jó eddig. Most, hogy kibukott a rendszer hiányossága mentsük meg őket? Miért? Kit érdekelnek?

Viseljék az 50 éve tartó jólétük következményét!
egyhazafi 2012.11.14 10:22:46
@no successful: Ebben igazad van. De ha bevezetnéd a születés szabályozást a szegényebb régiókban, akkor meg a képmutató liberalista jogvédők jönnének. Hogy a nyomornegyedekben lakóknak is joga van 50+ purgyét a világra hozni. Jah, hogy ki neveli fel az mindegy. Majd állam bácsi. Csak azt felejtik el, hogy állam bácsi, honnan szerez pénzt. El kell köttetni a szegényeket és atomot a világnak. Az megoldja a gazdasági válságot?
A módosítók elfogadása után egy olyan választási törvény képe tárul elénk, amiért Putyin is csettintené a két ujját, és amiért a különböző megfigyelők Fehéroroszágot, Oroszországot vagy más államokat szokták zaklatni. A remény még él, hogy az Alkotmánybíróság…..
Nehéz bármit is hozzátenni a comment:com vonatkozó cikkéhez a Mokka reggeli "hibájával" kapcsolatban. Bárkinek a halálával kapcsolatban elképesztő, ha valaki nyerészkedni akar, de egy 11 éves kisfiú esetében talán még inkább gyomorfogató, amivel a TV2 (Élmény a négyzeten! -…..
Az ünnepek olyanok, mint a megfázás: hosszú és általában szenvedéssel jár, de legalább nem kell dolgozni menni és lelkiismeret-furdalás nélkül lehet pálinkát vedelni. Amellett pedig, hogy valójában végigunatkozzuk a napot ahelyett, hogy élveznénk a szabadságot, ráadásul…..
Vöröshajú lányok Katrin (2) 2012.09.16 06:00:00
..
egyhazafi 2012.09.17 14:51:09
Subba Agyhalál: Kő, papír, olló 2012.09.12 09:57:42
..
egyhazafi 2012.09.13 09:04:16
Tudod, Bözsikém, nem értem én a mai embereket. Mintha szándékosan akarná magát kinyírni a ma társadalma. Ott van például a fiam: házat vett hitelre, mert lakni kell valahol. Jó. Autót vett hitelre, mert az anélkül ma már nem lehet élni. Jó. Nagy tévét is vett hitelre, mert…..
Minősíthetetlen hangon beszéltek a lányommal („gyere be te hülye, nem érünk rá”), majd az asszisztens megragadta a karját és be akarta húzni és egy pofonnal fenyegette meg.ha tovább hisztizik. Tisztelt Praxis blog!   Friss történettel jelentkezek. gyakran olvasom…..
egyhazafi 2012.09.07 09:25:12
@fehéregér: Te biztos egy zseni vagy. Én azt írtam, hogy messziről jött ember azt mondd, amit akar. Nem hiszem el apuka minden állítását, betűjét. Igen dolgoznak az egészségügyben idióták, de meg kellene hallgatni a másik felet is. Így egyoldalú a történet. Te az írásomból csak egy sort emeltél ki, a többivel nem foglalkozol. Pl nagymama esete stb.

De tudod mit igazad van. Te szép, okos és mindentudó vagy. Az pedig egy barom, akinek más a véleménye, egy selejtes történettel kapcsolatban. Amennyiben valaki kételkedik, gondolkodik és másként vélekedik azoknál, akik apukát fényezik irtassanak ki. Nem?

A "megmondóember" megint nem helytálló, de hangzatos. Biztos valahol olvastad és most úgy gondoltad ide beillik. Gratulálok te vagy az evolúció csúcsa.
egyhazafi 2012.09.07 09:29:12
@elkoltozott.: Igazad van, hogy én is kicsit egyoldalúan nézem a dolgot.
Nem vagyok orvos, de látom mennyi elmebeteg beteggel találkoznak nap mint nap.
Nem csodálom, hogy fogy a türelem. Igen akkor keressen más szakmát és igen nem egy gyereken kellene kitölteni a frusztráltságát. Ezt osztotta akkor a gép. Van ilyen. És igen, ha az én gyerekem lenne, lehet letépem a tüdejét.

Fel kell nőni a feladathoz és kicsit a másik oldal szemével is nézni a dolgokat. Az orvosoknak is sok sz@rt kell lenyelni potom pénzért. Igaz ez agy más történet.

Pont.
1893-ban Louis Boutan francia biológus készítette el a víz alatti fényképezés első sikeres fényképét. Harminchárom évvel később, a Mexikói-öbölben található Florida Keys-ben Dr. William Longley és a National Geographic fotósa, Charles Martin egy nagy nyugat-atlanti ajakoshalat…..
egyhazafi 2012.08.28 07:48:12
Van abban valami különösen megnyugtató és otthonos, ha az ember nem jár sajtóvetítésekre. Minden tiszteletem az összes kollégámé, de valahogy teljesen más érzés úgy beülni a moziba, hogy nem pár tucat véresre töltött tollal ülő héja várja áldozatát, hanem ezerötszáz…..
Régen volt a blogon, de most itt a bővített jelenet abból az indiai filmből, amiben a Mátrix első részének legendás jelenetét egy az egyben lemásolják. Anno sokan azt írták ez nem lehet, ez paródia. Azonban ha megnézitek a kibővített jelenetet akkor világos: ez tényleg egy…..
Napjaink egyik legsikeresebb és legbájosabb topmodelljéről egy csodálatos, fekete-fehér képsor készült, amelyen Miranda Kerr teljesen ruhátlanul látható. A képek és a modell egyaránt gyönyörűek, igazi vizuális élmény! A fotós a Párizsban született, jelenleg pedig New…..
egyhazafi 2012.08.02 12:52:42
@Xabinho87: Magamutogatás. És különben meg miért ne tenné. Kár lenne egy ilyen szép testet nem megmutatni.
Igaza van. Az, hogy te meg prűd vagy az nem az ő baja.
egyhazafi 2012.08.02 12:53:21
Nesze!szer A gótikus Rajzák Kinga 2012.07.31 19:17:25
Axente Vanessa után, most Rajzák Kinga a Vogue címlaplánya! A szeptemberi szám beauty kiadásában a szezon legsötétebb sminktrendjét mutatja be a fekete hajú szépség. A képeket Jem Mitchell készítette, a stylingért Jamie Surman felelős. Hogy tetszik Kinga a…..
egyhazafi 2012.08.01 11:48:41