Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Za-firka

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt bárki azt hiszi, hogy a Nők Lapja Caféra tévedt, közlöm, hogy ez egy férfias téma, a karácsonyfával kapcsolatos problémák ugyanis alapvetően minket érintenek!Na szóval mához egy hónapra szenteste, ennek apropóján szeretnék még időben eloszlatni egy témába vágó…..
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Aktív álláskeresőinket megtekinthetitek ITT. Üdv!Az élet ugy hozta, hogy addig olvastalak titeket amíg én is ide nem írtam sajnos. Egy nagyon rossz élmény…..
Za-firka 2009.09.17 16:40:17
@Bambano: ne a betegség határozza már meg a képességet! Ezek alapján én és társaim rokkantnyugdíjas zombiként a négy fal között kéne tengetnünk napjaink? 30 évesen? Na ne már...
Za-firka 2009.09.18 07:17:54
@rorret: végre van itt valaki, aki tovább lát az orránál (meg az szomszédtól származó pletykáknál). :-))

Egyébként én Tegretollal kezdtem, most Kepprát szedek és nagyon jó, semmi bajom, egészéges vagyok.
(Ezzel a poszttal azoknak szeretnék segíteni, akik kutyabeszerzésen gondolkodnak, és felmerült bennük, hogy mudit tartsanak.) Különös fényt vet a régi magyarokra, hogy a 8 ősi magyar kutyafajtából 3 neurotikus, üveghangon csaholó ideggombóc (puli, pumi, mudi), 2 szintén…..
8ker Lakcím nélküli 2009.07.28 13:32:00
 Néhány napja hete vettem észre, hogy a Körút Baross utcai részén két bevásárlókocsiban rengeteg cuccal egy fedél nélküli él. A nonstop bolt mellett , a görög kajálda lépcsőjén ülve tengeti napját. Le is fotóztam, előre dörzsölve kezem, milyen jó kis fricska lesz ez a közteresek munkájáról, ismét -…..
Első blikkre egyértelműnek tűnt a sztori, aztán közelebbről megkapargatva sokat kerekedett a kép egy olyan ügyben, ahol bárki könnyedén "csaló lovastanyát" kiáltott volna. Gábor levelével indult a vágta: Lovastáborban akartam nyaralni. Ki is választottam a sok közül…..
Mert bizony, ha el akarod olvasni ennek az első ránézésre ártalmatlan kis levélnek a tartalmát, akkor éppen ezt kell tenned. A cápabőrre hasonlító, dörzspapírszerű anygból készült borítékot uganyis úgy alakították ki, hogy az kinyitva egy cápa hátuszonyát mintázza. Így ha…..