Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rozgo

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Keményen tolják a kampány szekerét T.Mészárosék is nálunk helyben. Bizonyára sokan találkoztak a plakátjaikkal, leveleikkel, különböző agymosó üzeneteikkel, amelyek az utóbbi időben egyre durvább mennyiségben jelennek meg. Persze, erre mondhatják tisztelt polgárok, így folyik egy európai…..
Nemrég jelentették be Párizsban a Neva AirQuadOne nevű elképzelését, ami ha megvalósul, a világ első repülő quadja lesz. A meglehetősen futurisztikus külsejű járművet azért egyelőre elég nehéz elképzelni menet közben...
A mostani átépítés célja, hogy az általunk elsődlegesen más célra tervezett akkumulátor csomagokat hatékonyan tesztelni tudjuk. Nem szerettünk volna egy izgalmas, dinamikát sugárzó kasztniba egy unalmas hajtásrendszert pakolni, így a motor és a motorvezérlő teljesítménye összemérhető kell legyen az…..
A meglepő kijelentést Csókás András irodalompszichológus teszi Fekete István híres ifjúsági regényével kapcsolatban egy, a múlt heti Élet és Irodalomban megjelent tanulmányában. „A Tüskevár beavatási mű, méghozzá – nem félek kimondani – homoszexuális beavatási mű. Már a regény címe is tükrözi ezt a…..
A parlagfűről, amely több százezer allergiás beteg életét keseríti meg, újabban internetes oldalakon és körlevelekben azt terjesztik, hogy nem irtandó gyom, hanem becsülendő gyógynövény. Lássuk a növény „védelmezőinek” fontosabb téziseit, és azt is, hogy mi a valóság: "A parlagfű latin neve:…..
Rozgo 2014.11.26 10:11:34
@kodpiszkalo: Van tudományos háttere is, már ha ezt a nyilatkozatot elfogadja :youtu.be/G22H1OrjxF4
Rozgo 2014.11.26 10:32:51
@Fényezett Rézlábos: Én nem egy orvosi vizsgálatot láttam ahol simán elfogadnak kis beteg számot 70-140 ember akár, és olyat is ahol az 1%-ra azt mondták már szignifikáns javulás, és hajrá. A parlagfűnél pedig senki nem drága termékre céloz, hanem arra, hogy szedd le. Ide egy link még egyszer hátha elveszne: youtu.be/G22H1OrjxF4 ez még csak klinikai kísérlet, de az látszik, hogy igen is van benne hatóanyag, ja, hogy elmondja a Dr. nő, hogy nincs támogatás még permetező szernek se, elmond vele mindent. Mint látszik egyre több pozitív vissza jelzés van itt is, én is hozzá tennék még 2 embert, anyám 3 éve fogyasztja, semmilyen mellék hatás nem jelentkezett.
..
Rozgo 2011.04.21 12:37:23
A Napi Gazdaság ma megjelent cikkében elég világosan levezetik a Fidesz által bevezetett egykulcsos adó hatásait. Elöljáróban annyit, hogy amelyik adórendszerben egymillió ember bukik, biztos hogy nem igazságos és ha ez az egymillió ember az alsó 5 millióból kerül ki akkor…..
Rozgo 2011.02.22 13:47:44
@nagymagyarmagyar: A postás, vagy az eladó nem az államból él. És örülj, hogy van olyan hülye aki téged is ki mentene egy égő házból, mert akkor is kimentene, ha tudná, hogy ide mit írsz. Tiszteld azt aki téged tisztel! Nem mindenki él a te adódból. És ha összes kínai a te gyáradban lesz, ki lesz aki megtermeli a gabonát?
Rozgo 2011.02.22 13:28:28
@hirtelendi: Adózok, mindent fizetek nem ez a bajom, az, hogy egyesek lenézik a másikat.
Rozgo 2011.02.22 13:36:45
@nagymagyarmagyar: Akkor enni ingyen kapsz? Félek jönne helyetted más.
Amíg nem vagy isten, addig ne hidd a te helyedre nincs más jelentkező.:)
Még a diktátorok helyére is pályáznak, most van rá példa.:)
Vajon milyen ábrázattal nézz a jövőbe, amikor egy ilyen névvel indítottak útnak szüleid? Teljes férfinév lista itt, női itt, mindkettő itt. Gibárt Hárs Ildefonz Gida Harsány Ilián Gilbert Hartvig Iliász Hasszán Jefte Jelek Jeno Jeremi Jeremiás Jermák Jerno Jeromos…..
Rozgo 2011.02.18 11:46:13
@SajnosNem: Van Dante:), és lehet Júliusz Cézár is. Zsákos Frodó, Piszkos Harri.:)