Regisztráció Blogot indítok
Adatok
homokhat_

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki ismeri azokat a szívfájdító képeket, melyekkel az állatvédők időről-időre adományt, segítséget kérnek az elhagyott, kidobott kiskutyák, macskák gondozásához. Talán nincs ember, akit ne érintenének meg az olykor hatásvadász jelenetek, és ez így is van rendjén. Arra…..
homokhat_ 2012.06.20 10:49:09
A Google bevételének egy óriási része, egészen pontosan 97%-a az online hirdetésekből származik. A WordStream  megvizsgálta, melyek a legdrágább kulcsszavak, vagyis melyek   kattintásáért kell a legtöbbet fizetni.(A vizsgálat a WordStream és a Google Keyword Tool…..
magyar ízesített világos sör A Békésszentandrási Serfőzde immáron minden KK-olvasó közeli ismerőse kell legyen, hiszen immáron ötödik sörükről írunk; ők főznek a Ratebeer szerint az ország öt legjobb söre közül hármat; továbbá az egyetlen magyar kisüzem, amelyik…..
homokhat_ 2011.08.29 11:41:57
@Rick Astley: Ctrl++
Éreztétek már magatokat megalázottnak a pékségben vagy a postán, amikor egy marék apróval fizettetek? Gáborral ez történt. Azok kedvéért, akik lusták végigolvasni, a történet röviden: Gábor aprópénzzel fizet, pontosan kiszámolva a jegy árát, mire a sofőr az utasok füle…..
Olvasónkat a villamoson megbüntették az utazási feltételek be nem tartásáért. Ezt el is ismerte de az intézkedés menete már egyáltalán nem tetszett neki mivel bunkó is volt és tegeződött is az ellenőr. Itt elszakadt a cérna és levelet írt az ügyfélszolgálatnak. A következő…..
homokhat_ 2010.06.28 13:51:40
@Kitalátor feljegyzetei: miből gondolod, hogy józsási? csak jozsásiak utaznak 35-ös busszal?
PuttyLabs BKV-sztrájk 2010.01.12 12:14:00
Tbg az Index sztrájkmentesítő buszának első tisztjeként saját szemével látott néhányat a BKV-sztrájk áldozatai közül. Élményeit gyurmába fogalmazta, és nagyon jól sikerült. Köszönjük, küldjön még!..
DKV figyelő Sziasztok. 2009.06.26 09:09:00
Ezt a blogot azért hoztam létre mert, olvasgattam a bkvfigyelőt, láttam hogy milyen sokat írnak, itt Debrecenben már régóta lehet hallani hogy a DKV át fogja venni a helyi tömegközlekedést a Hajdú Volántól eddig csak a villamosokat, a trolibuszokat és a parkolást üzemeltette de…..