Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anya 10

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na itt egy fogyasztóvédelmi téma, amivel nem mernénk bálványunk, Meglena Kuneva liberális cárpárti fogyasztóvédelmi EU-biztos elé állni. (Bálványunk még blogol is.)Mondhatnánk, hogy a szenny elnyerte méltó büntetését, de inkább kacagunk, mint a kistérségi megbízott, aki…..
Hiába hadovál nekünk Ferenc, a színész-miniszterelnök, az euró nem fog megállni 300 forintnál sem. De még mennyire, hogy nem! A két lábbal a földön álló élelmiszerkereskedők mindig jobban tudják, merre hány óra. Éppen ezért nézzük rettegve ezeket az Intersparban készült…..
Már megint egy vetkőzős tanárnő, hát mi van ezekkel az emberekkel? Aki tanárnak megy az már nem is szerepelhet két vibrátorral egy lyukban egy képen? Vagy nem tömetheti tele a testnyílásait gombás talpú emberekkel? Vajon a képről szándékosan lehagyott fiatalemberek milyen…..
Emelt hangú anyázással végződő történet a Centrum jóvoltából: majd másfél órával a parkolójegy lejárta előtt bírságot kapott a Homár-közeli autós. Miközben a Centrum Parkoló hibájából sorbaállt és ügyintézett, ismét megbüntették, bár beígérték neki, hogy erre…..
Igazi szómágia a Pannon "korlátlan" mobilinternetje: a szolgáltatás kábé olyan, mintha az ügyfél azért fizetne, hogy kiihasson ugyan egy úszómedencényi vizet, de közben kiderülne, hogy csak egy szívószálon keresztül teheti ezt meg. Bnx állítja, hogy nem fájl- és…..
Anya 10 2009.01.23 10:14:24
Gábor a Hogyan rázzuk le a kitartó telemarketingest? című posztban panaszolta el, hogy egy Capital Partners nevű cég egyszerűen nem hagyja békén, állandóan hívogatják telefonon és nem hajlandók törölni az adatbázisukból. Megérkezett a cég válasza, alant olvasható az…..
A gazdasági világválság még megállítható, ha értelmetlen fogyasztásba kezd mindenki háromra, és kivételesen ezúttal zsebből fizeti. Ehhez kínál optimistábbnál optimistább ajándékötleteket a Homár a következő hetekben. A csupán 20 dollárt kóstáló My Zombie Pin-up…..
Anya 10 2008.10.16 12:32:38
Anya 10 2008.10.16 12:35:15
Tékozló Homár Zaklat "a bankom" 2008.09.25 11:38:00
Egészen elképesztő, orwelli figurák dolgozhatnak a Raiffeisen egyik fiókjában, ha hihetünk g. élménybeszámolójának. A bőrkabátos tartótisztek unatkozó alkalmazottak azzal szórakoznak, hogy halálra terrorizálják telefonon, smsben, újabban pedig családtagjai basztatásával,…..