Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hofeherke

9 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik megoldás:Bolognai SpagettiHozzávalók:40 dkg konzerv darálthús (150-200Ft) 40 dkg száraztészta (170-300Ft) 15 dkg paradicsompüré (80-90Ft) 4 evőkanál olaj (remélhetőleg van othon) 2 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 10 dkg sajt bazsalikom (200Ft) oregánó (200Ft) őrölt…..
Bezony. Egyszer mikor kicsi voltam voltam ilyen hüllő sós izén. Ott is volt egy ilyen sárga lábatlan pikkelyes, ami mászott és már ott megállapítottam, hogy tök jó a bőre. Kár lenne belőle kabátot vagy csizmát csinálni, mert úgy elkopik, élőben meg nem. Mer vedlik. A cipő meg…..
Ha nem tudod magad eldönteni töltsd ki ezt a kis tesztet. Én is megcsináltam. Teljesen véletlenül ez jött ki:Werewolf..
Mivel mindenki így szólította eddig legtöbbször a lábatlan pikkelyest, ezért hivatkozom én is így reá. Mondjuk volt egy olyan ötletem, hogy legyen olyan neve, amiben az összes eddigi benne van és nevezzük el Sziszgchantonlusevergahni-nak, de aztán inkább meg sem említettem, mert a…..
rock raszta satöbbi Mélypont 2008.11.05 11:00:00
Múlthét szerdán, amikor egy barátunk szülinapját ünnepeltük, ellátogattunk a Mélypont presszóba -nincs honlapja, de ha lenne, kilinkeltem volna. Nem egy olcsó hely, de mi azért nagyon jól éreztük magunkat. Álatalában a legtöbb kört málnás fröccsből isszuk, de mivel aznap…..
Helló mindenkinek, aki olvasott, és remélhetőleg még mindíg olvas minket!Nem pontosan, de kb egy hónapja indítottuk el a blogot (kicsit későn kaptunk észbe na), és ennek alkalmából szeretnénk megörvendeztetni mindenkit egy kevés statisztikával. Ígérjük nem fogunk ilyet gyakran…..
Who watches the Watchmen? Ez a kérdés sokszor jelenik meg -általában házfalakra graffitizve- a Watchmen című képregény hasábjain. És bár eredetileg 1986-'87-ben adták ki, most mégis aktuális írni róla, nem csak a 2009 júniusában esedékes filmváltozat, de a friss magyar kiadás…..
Hofeherke 2008.10.20 13:03:11
Gondolom naponta legalább egyszer felmerül mindenkiben a kérdés, hogy mit és hol érdemes enni emberi árak mellett, ételmérgezések nélkül. Mi lelkes kísérletezők vagyunk és szívesen megosztjuk most veletek értékes tapasztalatainkat.Legtöbbször itthon éhezünk meg és…..
Egy olyan film eleve figyelemfelkeltő, aminek a főhősét Malkáv Tibornak hívják - szerepjátékosok előnyben. Ez a név és a jól eltalált plakát minket is becsábított A nyomozó című magyar filmre.A főhősünk, Malkáv Tibor, egy rezzenéstelen arcú, kissé befelé forduló…..
Tudom, hogy A meztelen dobos eredeti címe The Rocker, de mennyivel jobban hangzik ez, mint a semmitmondó angol. Tudunk mi ha akarunk! Kár, hogy a felirat többi része nem tudta hozni ezt a színvonalat, és sajnos jópár poén kimaradt. De megint csak szerencse, hogy feliratos volt, és…..
Az Absolut Vodka marketingesei már régóta újítják reklámjaikat, új designereket és művészeket vonnak be kampányaik elkészítésébe. Talán éppen ezért olyan sokoldalúak, kreatívak és ötletesek a plakátok, amik megjelennek az utcán vagy az újságokban .Szinte mindenki találhat…..
rock raszta satöbbi A spanom csaja 2008.09.29 00:17:28
Épp mielőtt véget ért volna az idei moziünnep beültünk még ma egy utolsó filmre. Egy igazi M&M-es filmet kerestünk a sok popcorn után.A sztori újszerű, könnyed őszi szórakozás, semmi vérkomoly tartalom, elgondolkodtató bölcsesség. Csak beteg poénok és sok nevetés.…..
Urániumbányásszal az a szokásunk, hogy minden reggel, jólmegérdemelt kakaós csigánk közben, talán korunkhoz nem méltó módon, mesét nézünk. Körülbelül azóta, mióta rendszeresen egymás mellett ébredünk. Sok sorozatot kivégeztünk már, de most találtunk egy különösen jó…..