Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gordi

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komolyan mondom, ilyet még soha, sehol. Az addig rendben van, hogy a lány és a fiú asztráltestprojekcióban kúr, egye fene. De az, hogy amikor a lány ideges lesz (miért? hamar elment a csávó?) hab jön a pinájából, ráadásul a felirat tanúsága szerint egyenesen a pokolból? És…..
  A demokrácia és a diktatúra között az a különbség, hogy előbbiben felírhatod a falakra: „Szabadság”, utóbbiban fel KELL írnod. Gondolom, egyetlen épelméjű embernek sem kell magyarázni, hogy mi az a „leheletnyi” differencia aközött, hogy…..
és sok vizet takarítasz meg. Íme: ..
gordi 2010.07.02 14:11:25
@Patrick Bateman: és a sugárral csapatja a szét az előtte kitolt barnát:)
Zseniális teleképregényt talált mikes a youtube-on. Az ismeretlen szerző elkészítette a Szomszédok új epizódját, amiben Kutya úr gárdistaként parlagfüvet szed, Vágási Feri nem tudja, hogy mi az az aktív tábla, és Taki bá megint elütött egy huligánt. Néhol nincsen hang,…..
gordi 2010.07.01 14:51:29
@szcsongor: nezz megy 10 szomszedok reszt, es leesik miert vannak a maschalhangzok megnyomva ugy, ahogy.
A honduraszi kormány elébe ment a június 16-i reggeli munkahelyi lógásoknak. A helyi idő szerint hajnali fél hatkor kezdődő Chile elleni első csoportmeccset nyugodtan végignézheti az ország, utána pedig elég délelőtt 10-re beérniük a munkahelyükre. A La Bicolor következő két…..
Ez egy ízig-vérig jobbközép program, amit Bokros vagy Bajnai soha nem jelenthetett volna be. A Fidesz pedig újra a régi, a sokak által visszavárt polgári párt. (Fotó: fn.hu) Orbán Viktor pár napos bizonytalankodás után végre a helyzet ura, a Fidesz pedig hosszú évek…..
Igen, megnéztük!Nem gondoltam, hogy ennek a ténynek a közlésénél többre lesz szükség ennek a filmnek a kapcsán. Mégis van! A végignézését egyfajta hőstettnek éljük meg mivel a egy igazán mélyen ZsKat filmmel volt dolgunk. Ha el is nézzük az őrületbe kergető jeleneteket,…..
A Blikk szerint Bartha Zsoltot azért zárják börtönbe kis időre, mert az őt alakító Rékasi Károly különböző aloe verás termékeket csempészett a Barátok közt díszletei közé. A Forever Living Products aranyfokozatú, fekete öves lovagja állítólag már amúgy is agyára ment a…..
gordi 2010.03.03 13:50:44
@papugaja: huje:) dezsonek sem kellett...
VIA   ..
gordi 2010.01.14 21:59:57
@sarasvati: reszvetem, egy tanacs dr csernustol: koltozz!
gordi 2010.01.14 22:05:06
@sarasvati: tengermély részvétem!
gordi 2010.01.14 22:21:20
@getva: milyen sóműsor? te nézel szemetet?
Már Jáksó László óbégatása, és Heal Edina keservei is kihunytak, csend volt. Aztán a Sláger hűlt helyén megszólalt a Himnusz, a közepétől, kicsit akadozva, odaát, a Danubius emlékét pedig egy harmincas évekbeli slágerrel akarták végleg eltűntetni. A Neo FM-en végül…..
comment:com Már szól a Neo FM 2009.11.18 22:58:00
A hivatalos indulás előtt pár órával elindult a neten a Neo FM, tizenegy előtt pár perccel éppen Robbie Willams Do You mind című száma szólt.Az új rádió Ottlik Géza Magyar rádió vagy európai rádió? Egy műsorszóró terve című publicisztikájával köszönti a hallgatókat. Az…..
A faszozás egy mindenki által űzhető, könnyű játékszabályokkal rendelkező és nagy közösségformáló erővel bíró játék, amely egyre népszerűbb a magyarországi munkahelyeken, legyen szó akár multinacionális vállalatról, kis- és középvállalkozásról, vagy a…..
A Tv2 lassan olyan bohóc lesz, akinek már nem szívesen dobunk tortát a képibe. Mert hiába írtuk meg annyiszor, hogy a krumpliorr kínos, a rúzs túl vastag, a seggre esés meg hiteltelen, ha azért az ország fele felállva tapsolt. Vagy röhögött, de a lényeg, hogy érdekelte az…..
gordi 2009.10.12 15:26:05
Visszaterve RobinGood felvetesere, remelem a blogok egyhanguan fogjak lehuzni a TV2-ot, mint sz@rt a WC-n, amiert rothadek bunozoket futtatnak egy heten at. Ilyenkor sajnalom, hogy nincs diktatura...
gordi 2009.10.12 15:49:48
@gyz: Mit varsz olyantol, aki nezi ezt a sz@rt?:)
A sugo az olaszok legnagyobb találmánya a pizza után és Del Piero előtt. Azt hiszem, ha úgy alakulna, hogy csak pastát és pizzát ehetnék huzamosabb ideig, sokáig bírnám. Ráadásul illik hozzá a fokhagyma-addikció is, meg a zakó fölé hajtott fehér ing és a római feka…..
Multi "F#ck you, Madonna!" 2009.08.23 12:13:00
Előre sietek leszögezni, mielőtt megrohannak a fanatikusok: a koncert önmagában jó lett volna. Annak ellenére, vagy talán épp azért, mert a fergeteges produkcióban ritkán lehetett hallani Madonna élő hangját. Az erőteljes refrének a háttérénekes(ek)től vagy előre rögzített…..
w Mint a mókus 2009.08.18 03:15:00
Édes, nehéz botrányszag terjeng, lopásillat. A vízállásjelentés szerint a közfelháborodás elérte a szezonális maximumot, a nyár vezényszava a végkielégítés. Olvasó beír, bekommentel, hallgató és néző betelefonál, ő ezen fel van háborodva, szerkesztő úr, ehhez szóljon…..
Sajnos kedvenc sorozatunk sem tudja mindig azt a színvonalat hozni, amiért annyira szeretjük, ezért készülnek olyan filler epizódok is, mint az előző is volt. Lényegi történés nem nagyon volt, egy cselekményszál szőtte át a fejezetet, ez pedig Szűcs Gáborka rejtélyes eltűnése,…..
A Cannabis Science egymillió adag kender alapú tablettát ajánlott fel előállítási áron Amerikának a sertésinfluenza-fertőzöttek tüneteinek enyhítésére. A gyógyszer nem vírusspecifikus ellenszer, hanem általános gyulladáscsökkentő, ezért bármilyen mutáns vírustól…..
gordi 2009.04.29 14:46:02
@Tib: erdekes, en egyik sem vagyok a felsoroltak kozul, megis szivesen olvasom a "zsindex"-et, es ezt a blogot is.
De mindegy is, ha nem tetszik ne gyere erre, igyal egy felest, verd el az asszony, es menj gyonni utana a templomba, ja es elfelejtettem, a nagy magyarorszag matricat ragaszd a homlokodra, mielott kimesz az utcara, hogy nehogy egy indexolvasoval osszekeverjenek...
g
Magyarország harmadjára is óriásit játszott, az utolsó percekig harcban voltunk a középdöntőért a világranglista-kilencedikkel. Az első harmadot elvesztettük, a másikat fantasztikus teljesítménnyel nyertük. Rengeteg helyzetünk volt, de csak egyből lett gól. Az ellenfél…..
gordi 2009.04.28 16:16:39
@zsolkov: melyik linken lehet nezni, nekem ez a lsport.we.bs/ nem csinal semmit, csak negy feketeseg, pedig adobe flash letioltve, installalva
gordi 2009.04.28 16:22:08
A Homár szerint nem a Ticketpro tehet arról, hogy egy óvatos becsléssel 50-60 ezer érdeklődő úgy vetődött arra a 15 ezer AC/DC-jegyre, hogy behalt tőle a szerver. Aki viszont megy, ne feledje, hogy a Sportaréna kapacitása 10 ezer fő körül van, úgyhogy érdemes lesz felfújható…..
Közgazdász Vagyok A Betétekről 2008.10.16 12:42:00
Ez a post most Maris nénikről, Józsi bácsikról, Péterekről és Pálokról is szól. Meg a világválság Magyarországi vonatkozásáról is.   Mi is az a betét? - így szólna az első kérdés, ha a marsról jöttünk volna. Mindenki tudja, hogy mi az a betét: „Hát, odaadom…..
Törzskocsma A magyar válság 2008.10.16 08:30:00
Ez se lesz rövid, de hát nem is kicsit kell elmondani. Olyan TIT/szájbarágó jellegű lesz a poszt, aktuális neveket véletlenül se írok. Ezt a játékot hárman játsszák (meg egy negyedik) Ha komámasszony, hol az olló játékot játszunk, akkor egy országban három szereplőnél van…..