Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pollipudlipötty

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A a csaj nyáron kitette a pasi szürét ezzel a dumával: nem akarom az idődet huzni. khöhhh a hapsit kicsit hidegzuhanyként érte de ez van.A kép innensziasztok! no elolvastam it sokmindent. hümmm volt egy két valóban vicces sztori, de volt olyan is amiben magamra ismertem-.-…..
pollipudlipötty 2009.09.07 11:46:48
 Én meg egyszer csókolóztam, mondta a fiú, majd kiakadt. Sziasztok! Én egy érdekes szerelmi történetet szeretnék megosztani, aminek a kezdetében és végében is voltak hasonlóan fura dolgok. De ne fussunk előre. A történet 2007 telén kezdődött. Ekkor én épp utolsó éves…..
 Lássunk rendesen: a levélíró lány a pasija volt szakítós sztorijával roadshwozik, amiben egy harmadik csajt szivatott meg, miután csak meg akarta dugni.Kedves Szakítós!Gondoltam, tavasz alkalmából megmosolyogtatlak titeket egy frappáns, kis történettel :). Nem velem esett meg,…..
Óvatos duhaj lett a Homár vissza-visszatérő sztárteása, Kozsó. Egyfelől elárulja az étlapon, hogy az ő teázójában találhatók a világ legdrágább kannái, másfelől annyira megijed önnön bátorságától, hogy azonnal bumfordi lopásgátlót erősít a hírbe hozott kannákra.…..
pollipudlipötty 2009.04.20 16:52:32
@pollipudlipötty:

Most beszéltük meg, hogy nem vagyok sikeres ember.

vallomás:

undormány, szemétfaschißta, rásszischta nátzi vagyok.

Így jó?

egyébként meg tuti kínaiak lopták meg kozsót
nemzetiség, tudod

te kis látens uszfrn
Avagy néhány perc a FIDESZ elnökének életéből. Szerintem már csak megszokásból hajtogatja a rigmust, a szíve mélyén nagyon jól tudja ő is, hogy az előrehozott választásra nincs semmi esély. Nem tehet hát mást, mint hogy a jövő évi rendesre készül. Fejben, lélekben és…..
pollipudlipötty 2009.04.19 02:16:58
Nyilván mindenki észrevette, hogy valami megváltozott a kommenteknél. Rögtön át is adnám a szót Stökinek, aki a flashjátékos KMK blogon a következőket írta, hiszen nem tudnám jobban összefoglalni: Az indás fejlesztőcsapatnak hála webkettőnullásodunk ezerrel, kéremalássan.…..
pollipudlipötty 2009.04.17 20:06:42
:)
Végre itt a húsvét reggel,Minden legény korán felkel.Vödröt, korsót kútba merít,Leönti a lányok fejit.Szabad-e locsolni? Én HR-es vagyok, jelenleg akasztják a hóhért, mert munkát keresek. Az elmúlt 5 hétben legalább húsz konkrét állásra jelentkeztem, csak és kizárólag…..
Tökéletes minta az OTP-ről, benne van minden, amiért szeretjük őket: telefonos ügyfélszolgálat tehetetlensége és tudatlansága, rugalmatlanság, pofátlanság és a kártyáját visszaszerezni akaró ügyfél lekezelése. Reméljük Sándor válaszát is hamarosan posztolhatjuk. Tisztelt…..
pollipudlipötty 2009.04.01 12:17:35
@Fairy Girl:
Tudod, az a legeslegviccesebb, amikor a "főnök" elmodja a zügyfélnek ugyanazt, amit a prosztó paraszt üygintéző elmondott, és akkor öröm, bodottá'.
Részemről meg a zügyfélnek SÜN. (n+1*100 alkalom után merem ezt kijelenteni)
Mellesleg meg nem az ügyintézők részéről megy a herevere....de persze az öntudatos zügyfél mindnet jobban tud. :))))
pollipudlipötty 2009.04.01 13:05:29
@Fairy Girl:
Gyakorló (nem OTP-s) panaszkezelőként, sajna sokszor szembesülök vele, hogy az ügyfélnek igaza van.
Ha ultracsúnya a dolog, akkor nyilván lecibálunk hozzá illetékes főnököt, de azért ez nem minden vélt és valótlan hasfájásra működik :)

OTP
Én dolgoztam a zotépé telefonos ügyfélszolgálatán kemény fél évig, és ennek ismeretében merem kijelenteni, hogy az ottani ügyintézők szakmai tudásban messze túlhaladják a fiókosokat. Ha valaki a fiókból a callcentereseket fikázza, hát sok oka lehet, de leinkább az, hogy a fiókos face-to-face szembesül az ügyféllel, és max evvel próbálja lepattintani, mert az mindig mindenkit megnyugtat és boldoggá tesz, hogy ja, a másik volt a hülye, nem én......
A Majdnem Bepalizott munkakereső blogot csinált, hogy megossza a kételyeit a nagyvilággal. A Homár segíteni szeretne neki ebben, no meg figyelmeztetni azokat, akiket megfogott a cég valamelyik hirdetése vagy ügynöke: előbb jól gondolják végig. Nem állítjuk persze, hogy a Relax Island…..
pollipudlipötty 2009.03.25 08:15:46
@feltáró:
remélem nincsenek kapcsolatban az Axával...de holnap utánajárok
végre megszabadultunk a Bnettől, a francnak hiányzik mégegy ilyen lehúzós-átbaszós brigád...
mellesleg meg az Axának van saját függő ügynöke, lehet, hogy rosszul láttam, de mintha függő és nem többes ügynökként lenne regisztrálva (?)
hogyisvanez?
Sok férfi panaszkodik arra, hogy 180 cm alatt igazából nincs esélyük a lányoknál, s a 170 cm alattiak pedig a reménytelen kategóriába tartoznak. A jelenség nem korlátozódik le kizárólag a netes társkeresőkre - a való életben sem jön össze nekik annyi kaland, mint magasabb…..
masszázsblog Ahhülye buzi!!! 2008.10.20 16:53:00
Előrebocsátom, hogy semmi bajom a homoszexuálisokkal, amíg nem lesz kötelező, vagy nem csinál velem valamelyik undorító dolgokat.Felőlem mindenki azzal él szexuális életet akivel akar, ha jólesik, akkor akár egy tízliteres demizsonnal is, csak nekem ne kelljen tudnom róla. Persze…..
Az adóhivatal érdekes módon egyirányúsította ügyfélszolgálati kommunikációját. Ha nekik van bármi problémájuk akkor vigyázzba kell állni, ha a t. adófizető szeretné vissza a pénzét, iwiwen is előbb lesz meg az illetékes, mint az irodában: Ma már ezt az emailt irtam…..
pollipudlipötty 2008.09.27 16:41:23
Pontokba szedett magyarázatokkal ellátott levelet kaptunk egy olvasónktól, akit megszivatott a Dagály Strandfürdő cseppet sem felhasználóbarát belépődíj-rendszere. Van téli, meg nyári pénztár és számtalan féle konstrukció, amin a Homár így elsőre nem igazodott ki, de hát mi…..
Semmi pánik, a legutóbbinál rövidebb és átláthatóbb Dagályos poszt következik, de a lényeg most is ugyanaz: vagy maguk a pénztárosok sem tudják követni a sokféle belépő rendszerét, ezért aztán össze-vissza adják el azokat, vagy csak kihasználják, hogy a vendégek nem értik,…..
Ferencnek sikerült magát belehajszolnia egy olyan féléves konstrukcióba a Raiffeisennél, ami 250 ezer forintból kamatok után csinál 241 ezret:Vessetek meg érte, de van egy kis megtakarított pénzem, amit engedelmeskedve az agyamba pumpált reklámoknak, elvittem a Raiffaisen bankhoz, hogy…..
Elképesztő, de aki ma reggel jegyet váltott a Sportuszodába, az egyik medencébe sem mehetett be, mert az úszómesterek elzavarták azzal, hogy mindegyik foglalt. A közfelháborodás hatására aztán megnyitottak 3 sávot, ahol át lehetett élni, milyen lehet Pekingben pillangózni. A Homár…..
A következő hír hallatán aztán már tényleg nem lehet mást tenni, mint artikulálatlanul üvölteni, hogy: faszkorbács, faszkorbács, faszkorbács! Hiller István a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkereszt fokozatát adta Dévényi Tibornak augusztus 20-a alkalmából. Indoklás…..
Érti valaki, hogy miért kell minden magyar mulatós-sztárnak valamilyen hülye köntös, amibe belebújhat? Mért éppen Postás a Józsi és miért pont Harmonikás Márió? Nem baj, minket sem érdekel a válasz. Inkább vegyük szemügyre Robertót, akinek végre sikerült egyesítenie ezt a…..
Subba Olvasói levél, és Malacka 2007.02.12 16:15:00
Rengeteg levelet kapunk, de ez igazán földhöz vágott. "Baszus ti emberek csak azért  b***tatjátok a Tokio Hotelt és a No thanxet mert ők sikeresek ti meg a szarba se vagytok!!! Na ennyit rólatok kis irigyek. Igen azok vagytok csak IRIGYkedésből csináljátok ezt. Ez a szánalmas…..
Subba Barkács hip-hop 2007.02.07 19:03:00
Azt mindenki tudja, hogy az interneten bármit szabad, és egy kis keresgéléssel szinte bármi fellelhető. Gyűjtöttünk hát egy szép kis csokorra valót a kispályás hip-hop különféle értelmezéséről.Lakossági hip-hop, megfejthetetlen kiejtéssel. Amikor a zene annyira…..
Van annak valami bája, ahogy 12 éves kislányok magukból kivetkőzve ordítanak és káromkodnak. Ha jól értjük, itt valami olyasmiről volt szó, hogy néhány vicces srác Tokio Hotelnek öltözve kiment egy fanklub-találkozóra a Hősök terére, és alaposan…..