Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BAndus (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég sokan lájkolják a csütörtöki Esti showdert, amiben Mónika és az ő utolsó show-ja volt, a youtube-os teljes verziót például már 24 ezren látták. A Bagi-Nacsa-Badár paródia elég jól sikerült, annak ellenére, hogy nem erre számítottam azután, hogy a Blikk szerint Mónika…..
Gulyásdemokrácia A Jobbik-érzés 2010.05.15 12:56:00
Néztem tegnap a Jobbik-frakciót, és gondolkoztam, mit is érzek. Hülye helyzet volt ez, hogy egyáltalán tisztázni kellett, de nagyon nem olyan érzés volt, mint amire számítottam. Viszont tudtam, hogy valahol, valamikor ugyanezt már éreztem, és annak semmi köze nem volt a…..
Lassan hajnalodott, de végre eljött a reggel. És világosban sosem oly ijesztőek az éjszaka árnyai...A kép innenKedves Blogolvasók,Bálinttal egy Bálint-napi buliban találkoztam, egy társaságban, amelyhez ő is, én is csak lazán kapcsolódtunk. Csöndes, szelíd fiúnak tűnt, olyan…..
A hétvégére nem szakítás, csak a kérdések maradnak.A kép innenSziasztok kedves Mindenki!Rendhagyó módon és komolyan segítségeteket szeretném kérni a történetemmel vagy inkább történeteimmel kapcsolatban, mivel úgy érzem, hogy a magánéletemben valami kezd nagyon rossz felé…..
BAndus (törölt) 2009.09.12 08:31:59
Szerintem ez teljesen normális vagy az alapján, amit leírtál. Annyi a különbség közted és a "megállapodottak" között, hogy ők meghoztak egy döntést, hogy mostantól egy pár. Nyilván a szerelem nem éghet örökkön örökké úgy, ahogy az elején, de egy lecsendesült mély szeretet kiszámíthatóbb és biztonságosabb is egy hosszútávú kapcsolatban. Nem tudom, hogy a lélekben, vagy a hormonokban hiszel, viszont mindkettőhöz tudok adni kapaszkodót Neked. Ha a lélekben, akkor képzeld el, hogy milyen nőt szeretnél és engedd, hogy megtaláljátok egymást. Ha az anyagban, akkor megérted, hogy mi is múlik el az első évek után az alábbi idézetből (a teljes cikk, ami valóban egyben nagyon jó és kitér a hormonokon kívül a lelki és filozófiai kérdések megtárgyalására is, itt van www.nlcafe.hu/soma/20090128/milyen_a_valodi_szerelem_-_soma_mamagesa_valaszol/): "A szerelem pedig egy jól kitalált és kémiailag tisztán le is vezethető folyamat. Statisztikák, kutatások tömkelege bizonyítja, hogy mi az a 4 fő hormon, ami ez alatt a rövid időszak (átlag 2 év) alatt elönti az agyat. Ezek közül az egyik legfontosabb a fenil-etil-amin (PEA), amely egy természetes amfetaminszármazék, és hatásai nagyon hasonlítanak a könnyű drogokéra. A másik a dopamin, amely szintén jelentős szerepet játszik a párválasztásban. Az oxitocin nevű hormon szintén a kötődés kialakításában fontos. A szülés közben a méhizmok összehúzódását is ez váltja ki, és szerepet kap abban is, hogy anya és gyermeke között az első pillanattól erős kapcsolat alakuljon ki. Ez a hormon szeretkezés közben is felszabadul mindkét nemben. A noradrenalin mennyisége is emelkedik a szerelmesek agyában, ami adrenalin képződéséhez vezet. Ezek az anyagok természetesen más tevékenységek által is felszabadulhatnak, és aki tudatosabb, az pontosan tudja, mi mindent „rendezzen be” az életébe, ha úgy érzi, az ezek által nyújtott élményekre, érzésekre mindenképpen szüksége van. A szerotonin szintje viszont csökken a szerelmesek agyában. Ez a változás figyelhető meg a depresszióban és a kényszerbetegségekben szenvedőknél is. Gondoljunk csak arra a jelenségre, amikor a szerelmes egyfolytában imádata tárgyán „szkreccsel”, hasonlóan, mint a fent említett betegségeknél, kórosan rátapadva egy témára, gondolatra."
Este dizsi a kollégium ebédlőjében. Néhány lámpa villog, Modern Talking. Nem megyek le, mert sznob vagyok, csak Queen a zene.A kép innenSziasztok Szakítósok, 22 évvel ezelőtti történet… 14 éves voltam. Ő, Jusztina (álnév) 13. (Ne röhögjetek) Tanulmányi…..
-Helló apám, minden okés? -Simaliba. Szigetre mentek idén is? -Á, idén már nem. Nagyon gagyi lett szerintem, és elszednek egy rakat pénzt, rablás, ami ott folyik. Sok bóvliárus, Töki Pompos, vizezett fesztiválsör ötszázért, ebben én már nem veszek részt. Nem ennek indult a…..
Ki gépen száll alája, annak térkép e táj - egész konkrétran metrótérkép. Ahhoz, hogy jobban megismerjünk egy helyet, a saját kezünkbe kell vennünk a közlekedésünket. Van-e erre jobb módszer, mint a bringázás?Mivel már három hete tekerek legalább napi 1 órát, és mivel már…..
Pontosabban a Vogue Hommes International 2009-es tavaszi/nyári kiadásának címlapján. Szerintem nagyon színvonalasra sikerültek a képek és a cikk is nagyon jó lett.  Legalább egy tizest simán letagadhatna, a most 44 éves Keanu. Szerintem.Szerintetek?A Vogue Hommes International…..
BAndus (törölt) 2009.07.03 00:04:53
Ő egy magányos farkas(ember) típus, aki nem tud vagy inkább nem akar tartós kapcsolatban élni. Nem vezet sok jóhoz ha összezárunk egy kapcsolatfüggőt egy örök agglegénnyel.A kép innenSzervusztok!Úgy érzem, nekem is meg kell írnom a magam történetét. Valójában azért, mert…..
Valljuk be őszintén egyedül lenni nem jó. De olyan emberrel lenni sem, akit nem szeretünk tiszta szívünkből. A kép innen Sokat gondolkodtam kiírjam-e magamból ezt  a történetet. 2001-ben kezdődött.... Már régóta rosszul éreztem magam a házasságomban de végre…..
 Pedig milyen harmonikusnak indult a kapcsolat, ugye. Kedves Párok, Pártalanok! Évek óta rendkívül harmonikusnak idnuló kapcsolatban élek. Azóta a kezdeti összhangnak nyoma sincs, két neveletlen külyök tapossa két lábbal, üvölti szét teli torokból egykor volt nyugalmam…..
Mivel szorgalmasan olvassátok a blogot, ezért megérdemlitek, hogy megkapjátok a világ legjobb szakítós sztoriját, amiben kicsi farkú dj-barátunk ostromolja a lányt, aki összejön a testvérrel, meg újra, meg mégse, meg újra a testvérrel. Csupa idézni való mondat a Balatontól 430…..