Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MaciGabi

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség A gyerekhalál nem vicc 2011.07.29 17:21:00
Kicsit talán kemény volt az ajánló, de menti a dolgot, hogy még sokkal durvább, amikor valaki a saját gyereke sírja előtt áll, úgy, hogy ő okozta a gyerek halálát.Mert mind a mai napig látni a városban gyerekülésben ülő, de abba nem bekötött csemetét, robogó autó hátsó…..
MaciGabi 2011.08.04 22:47:47
@Rocko-: Hát igen... Ugy látom más is beteg :)
Volt egy cikk amiben Csikós felesége vezet egy Mercit és mellette ül egy ilyen - vagy ez - maci.
Lévén hogy maci fan vagyok és van itthon vagy 17000 medvém, köztük ilyen is, nagyon megmaradt a kép bennem.
MaciGabi 2011.08.04 22:55:14
@Rocko-: Na jó nem annyi. De kb. 120 van
Robogó Ne gyújts rá! 2011.06.02 09:51:00
Valamikor a cucializmusban – főleg mi, vidékiek – nem nagyon tudtuk, mi az a robogó. Még a motor és a segédmotor közötti különbség sem volt tiszta, csak azt sikerült tizenegynéhány évesen felfogni, hogy 14 éves korban meg lehet szerezni a segédmotor jogsit, amivel lehet…..
Minden bizonnyal nem friss a videó, böngészés közben akadtunk rá a leghasználtabb videómegosztón. Miután kiderült, hogy idehaza készült (talán a Rábaringen?) máris érdekes volt. Aztán végignéztük, tényleg idehaza készült és szemmel láthatóan nem egészen úgy sikerült,…..
Belsőség Emberek vagyunk még 2011.04.20 17:41:00
Bizonyára észrevették, hogy az idei OT Expóra kitalált Japán-téma keretein belül kisebbfajta gyűjtést szerveztünk. A Yakimo-kisteher-árudán állt egy tájékoztató táblácska, mellette pedig egy ládikó, ebben gyűjtöttük az adományokat. A jó ügy támogatásáért cserébe…..
Robogó Kész a Vespa! 2011.04.17 08:15:00
Tibi bejáratós Vespája szét lett kapva, hogy az újszerű állapot visszaállítódjék, másrészt megszűnjön az áldatlan helyzet, hogy egy olasz jármű nem piros, hanem zöld - amely szerintem nagyon jó szín egy békának és a Vespa sem mutat vele rosszul, de van amikor az ember…..
Az elmúlt hétvége alapjában véve a tespedés jegyében telt, de azért sikerült egyet kirándulni is, a veresegyházi medvemenhelyre. Bár az idő elég szeles volt, sok látogató volt, és a mackók is egész élénkek voltak. Kivéve persze azokat, akik (igen, akik:) az egyik…..
A motorozás iránti vágy pusztító dolog. Belülről mar, a torkot szorítja, az elmét megzavarja. Csikósnak van igaza, ha új találmány lenne, biztos, hogy betiltanák – az addiktológusok, a közlekedésbiztonsági szervezetek és a nőmozgalmak együtt tennék lehetetlenné a…..
Úgy adódott, hogy ügyes-bajos dolgaim intézéséhez (erről jövő vasárnap olvashatnak) szűkebb pátriámba, palócföldre, azaz Gömörbe kellett látogatnom. Aki szülőhelyétől messze él, az tudja, hogy ilyenkor az ember mindig egyfajta megnyugvást érez és örül, hogy viszontlátja…..
Kaptam egy bírósági idézést Pécsre. Számíthattam volna rá, hiszen megadtam a rendőrnek az adataimat, és nálam közelebbről aztán senki se látta a balesetet, de mindez már másfél éve, 2009 májusában történt, úgyhogy szépen elfeledkeztem róla. Kérdeztem ügyvédemet,…..
Ez a jelenet annyira szörnyű és félelmetes, hogy csak fekete-fehérben készülhetett el! Az érdekesség: Lee van Cleef későbbi western sztár ezúttal hős tudósként égeti ki az uborkaszörny szemét. Gyengébb idegzetűeknek nem ajánlom:)   ..
Nyolcvanas évek vége, még berlini fal leomlása előtt. Lakótelepi panel-romantika, a házak közötti kitaposott, poros részen, ahol annyit fociztunk csak a por kavarog. Szombat kora este van, Marek barátomék ebédlőjében ülünk az első emeleti lakásban vagy négyen-öten.…..
Vagyis igazából nem én futamodtam meg a Dolomitoktól, hanem a Yamaha. Tavaly lejárt róla a vizsga, a Kawa Z750-esen viszont tavaly nem volt, és most lett, azt használtam hát, gondoltam, a Yam pihen majd idén. Mivel a nagyszülők két napnál tovább már elég nehezen tudják kordában…..
MaciGabi 2010.08.14 18:45:24
Belsőség Az isten nyila 2010.07.28 03:00:00
 Úgy 5000 felett már közel olyan tempóban gyorsulunk, mint a speedmotorok és egyszerre azon kapjuk magunkat, hogy egy kicsit tulajdonképpen már félünk...Mai cikkünk blogposztja...
Ha segíteni szeretnél bármilyen módon, kattints ide! Hamarosan útnak indulunk, folytatás itt! [2010. június 7., 9:32] Elképzelhető, hogy az adományok átvevőit csak nehezen, vagy csak munkaidő után fogjátok elérni, mert aki nem tudott szabadságot kivenni, annak muszáj dolgoznia. Én…..
MaciGabi 2010.06.04 16:24:01
MaciGabi 2010.06.04 16:25:06
Egy, a Napnál majdnem százszor nagyobb csillag szabadult el a fenti képen látható Tarantula nebulában. A 30 Dor #016 kódjelű óriás 400 ezer kilométeres óránkénti sebességgel száguld el születési helyétől, ahonnan feltehetően néhány hasonlóan nagy testvére lökhette ki.A…..
MaciGabi 2010.05.19 17:03:20
@immortalis:
Igazad lehet, most, hogy így végiggondolom a dalszöveget...

"Egy f..szában csöpnyi vééér,
Nem lesz sose túl keméény."
Az utóbbi fél évben alaposan megváltoztak az autózási szokásaim, szeptember óta nagyjából ötször annyit ülök a volánnál, mint korábban. Az öreg Volvo egyelőre derekasan szolgál, annak ellenére, hogy az idén töltötte a 16-ot, és üzemanyagon, meg olajon kívül nemigen kapott…..
„Hozzábilincselt a bukóablakhoz, mire én lekevertem neki egy nyaklevest” – A főszereplő csaj túl sok lehetőséget ad egy szemmel láthatóan műanyag pasinak, akivel három tartalmas hetet töltött el. Már a kapcsolat elején rossz jelek mutatkoznak, kezdve az…..
Kedves Olvasóink! Közeli barátunk, az alkatrész-cikkszámok Esőembere és kiapadhatatlan ellátónk, Prokee írt nekünk egy szomorú levelet. Van benne minden: friss jogsi, Apa autója, baleset, szívfájdalom és egy Swift, amit szeretnek. Tanulság? Még tán az is. Olvassák csak...…..
 Megint itt az ideje, hogy vegyek valami vackot kétszázért. Épp ki se hevertük a Subarus bukót - ott 800 ezerbe került az autó eladása - amit egyébként az új tulajdonos totálkárra tört azóta. Ő köszöni jól van. Így néz ki, tessék, ha ilyet akarnak csinálni, a sztrádán…..
MaciGabi 2009.10.18 14:13:15
Motorra ültem és világgámentem. Családnak egy ígéret, egy óra múlva itt vagyok. Hát nem! Ez nem jött össze. Utána otthon kikaptam, jogos volt! (Van két kicsi lányom, akik nagyon féltenek így már érthető ugye.) De hogy miért nem értem haza? Olvassátok, elmesélem.…..
MaciGabi 2009.09.14 18:58:01
Belsőség Új Totalcar születik 2009.07.25 17:44:00
Drága Olvasónk! Nagy nap a mai, mert hosszú veszekedések, tervezés, meetingek, zrikálás és kihullott hajszálak árán elmondhatjuk, itt az új Totalcar. A bal felső pixeltől a jobb alsóig mindent kicseréltünk, megújulásunk célja nem kizárólag a szebb külső - tehát nem egyszerű…..
A képeken látható Hyundai Tucson vezetője nem szerencsés – mondhatnánk. Ám az igazság az, hogy a magyar autófinanszírozás rendszere olyan, hogy finoman szólva nehéz belőle jól kiszállni, ha történik valami az autóval. A szituáció ismert: a kocsi értéke, a kár…..