Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vacsa1

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az indonéz Nyaru Menteng rehabilitációs központban borneói orángutánokat nevelnek és kezelnek. A fajfenntartásért küzdő Borneo Orangutan Survival Foundation munkatársai arra készítik fel az újszülötteket, hogy később a vadonban minden szükséges tudásuk meglegyen. Ötven…..
"Szeretettel küldöm be a táncoló egérkéimről készült képeket. Ez a fajta egérke nem nő nagyra, mint az a képeken is látszik. Nagyon játékos, kíváncsi, szelíd és kedves egérkék. Rengeteg cukiságra kpesek. A kölykök szeretnek kézben aludni, ezt a képek is…..
vacsa1 2010.05.11 16:19:38
S.B. munkába menet az utolsó pillanatban érte el a váci vonatot a Nyugatiban, így már nem volt ideje jegyet venni. Mivel nála volt a pár napja lejárt bérlete, és amúgy is már történt vele ilyen, nyugodtan felszállt, hogy a kalauztól vegyen jegyet. Hát nem ez lett a vége, hanem az,…..
Ma Katinak is lett egy saját kutyája, aki Málna lett :)Málnát holnap elvisszük orvoshoz, hogy kiderüljön mennyi idős lehet, milyen egészségi állapotban van és hasonlók. Szegénykének elég hányatott sora volt, úgyhogy nagyon remélem itt végre jó sora lesz és igazi otthonra…..
"Mik vannak" című rovatunkban egy Anna Zsanett által forwardolt levelet közlünk, kéjes örömmel. Olvasónk barátnője cipőboltban dolgozik, és nem bírta tovább, megírt pár szolid esetet arról, hogy milyenek vagyunk mi, vásárlók egy eladó szemével. Nyitásnak rögtön…..
vacsa1 2009.11.23 18:38:11
@kispista2: Ezt írtad:
"mit mondjunk az olyan ribancokról, akik ilyen szarokat áruló boltban dolgoznak."

Hát én cipőboltban dolgozom. Engem is leribancoztál. Érted?????
vacsa1 2009.11.23 18:56:14
@adequate courier: Nem mondtam hogy jogilag ez a helyes kifejezés. S szintén nem írtam hogy teljes körű felvilágosítás következik a témában, így csak egy satöbbivel jeleztem hogy van más mód is. Igen, csere vagy pénzvisszafizetés. Most marha okos voltál. Mindamellett piszkosul ellenszenves.
vacsa1 2009.11.23 19:07:39
@adequate courier: Jólvan. Nyugodj meg.
Biztos igazad van. Ismersz. Lebuktam.

Levásárlás: Visszavesszük a cipőt. A cipő eredeti értékét levonjuk a helyette választott másik cipő értékéből. Ha ugyanolyan értékben választott akkor csak egy új blokkot kap, ha drágábbat akkor fizeti a különbözetet, ha olcsóbbat, akkor mi fizetjük vissza a különbözetet.

Csere: Visszavesszük a cipőt. A cipő eredeti értékét levonjuk a helyette választott másik cipő értékéből. Ha ugyanolyan értékben választott akkor csak egy új blokkot kap, ha drágábbat akkor fizeti a különbözetet, ha olcsóbbat, akkor mi fizetjük vissza a különbözetet.

Most akkor hol verem át a vevőt??
"A mellékelt képen cuki Puppy kutyánk látható, amint ártatlanságát bizonygatja a képen szintén látható gödör keletkezésével kapcsolatosan" - írta nekünk Vacsa...
vacsa1 2009.11.13 17:39:07
@Sem Mihály: te vagy a dög drága, nem a kutyám. A beaglenek pedig gyönyörű, éneklő hangja van.
vacsa1 2009.11.13 20:36:02
@Lynu: "Az hihetetlen, hogy már a Cukira is rászabadultak a hülyék!"

Sajnos úgy néz ki ez a helyzet:((
Kora reggel nem tudott olvasónk tízezressel fizetni, mert a monori pénztárosnak nem volt váltópénze. De nem ez volt a legnagyobb probléma, hanem az a náci házinénis hozzáállás, amivel elhajtotta a pénztáros a fornettishez... Igaz nagyforgalmú állomásnál azért illene…..
vacsa1 2009.09.28 14:21:56
@sütöde: Igazad van. Szégyellem magam.
vacsa1 2009.09.28 14:23:19
@Mike36: Kártyával fizetni????
Ez olyan távoli, még álmodni sem merek róla;)
comment:com Kés/alatt: január 6. 2008.12.31 14:15:00
Ehhez nem kell kommentár...