Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balint Gyuri bacsi

0 bejegyzést írt és 220 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Érzésem szerint ez az a poszt, ahol a posztolónak nincs igaza, de lássuk, mit mond a köz, olvasás után szavazzon: elvárható, hogy a hotel személyzete kilogikázza vagy legalább gyanítsa a…..
Csaba, ne engedd, hogy  a hordóhang appot és az expressz gyors kinyúvadást bemutató mobilod  úgy általában vegye el a kedvedet az okostelefonoktól, mert azok nagyon hasznos jószágok! A Mobilix nevű cég Debrecenben meg jobban tenné, ha  a félrebeszélés és terelés skillek…..
Körülöttem sok ismerős láb viseli ezeket a csini és egészséges lábbeliket, általában boldogan, Tündéék viszont nemigen fognak kísérletezni vele ezek után. Eltekintve a hármas rendszertől, meg attól, hogy jó cipőt választottak-e (bár elvileg ez egy kezdőknek ajánlott…..
Budapesten megszűnik az egyetlen Raoul Wallenbergről elnevezett iskola, a Raoul Wallenberg Szakközépiskola és Szakiskola. Mindez a holokauszt és Wallenberg eltűnésének hetvenedik évfordulóján. Az iskola megszüntetésének okai  prózaiak. Az intézmény, amelyet igen jelentős…..
Sok eszement dologgal találkozik az ember nap mint nap, de amellett nehéz szó nélkül elmenni, amit a minap a GQ netes sorozatában, a Most Expensive Shit címűben bemutattak. Biztosra nem tudjuk mondani, de alighanem a világ legdrágább üveg vizét ismerhettük meg. Kezdjük ott, hogy a…..
Balint Gyuri bacsi 2015.04.14 09:38:39
"Becsapva érezzük magunkat. Becsapott minket az Erzsébet Programon keresztül a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány, és becsapott minket az alapító Magyar Kormány." Kemény szavak egy elkeseredett unokától. Tisztelt Cím!Az alábbiakban a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány…..
Balint Gyuri bacsi 2015.04.02 13:06:29
@gabors: "DE AZ TÉNY hogy másodszor is elegen szavaztak a mostani kormányra"

En ebben nem vagyok nagybetusen biztos. Valoszinu kibetus sem. Akarom latni a szavazatokat. Erted ugye?
Michal Kollbek szerintünk nem normális, ezt muszáj rögtön az elején leszögezni. Ugyanis aki képes arra, amit ez a lengyel fiatalember véghezvitt, az egyrészt zseni, másrészt valószínűleg súlyos adrenalinfüggőségben szenved. A sedonai híres-hírhedt White Line egy olyan…..
"Kiszámolták, hogy visszajár 24.000 Ft, amit elutaltak, de ekkor nem nézi a rendszer, hogy van-e befizetetlen számla." - ehhez nem nagyon lehet mit hozzáfűzni. Tisztelt Homár, Szétvet az ideg. A Főtáv visszaküld postán 24 000 Ft-ot, majd átad behajtásra egy 10.000 Ft-os számlát…..
Balint Gyuri bacsi 2015.03.13 20:52:45
@igi1: hulye vagy, bazdmeg.
A Torkos Csütörtök mozgalomnak köszönhetően immár 10. alkalommal ehette tegnap degeszre magát olcsóbban a nép. A jubileumi akcióban részt vevő éttermek közül idén a sormási István Fogadónak sikerült a leggyorsabban bekerülnie a Homár torkos_csütörtök tagje alá, akik…..
Vásároltam, visszavittem. Megpróbáltam, megpróbáltam, megpróbáltam. Bementem. Átvettem, visszavittem. Megpróbáltam. Bementem. Átvettem. Visszavittem. Átvettem. Visszavittem. Most is ott van. Az Ország Boltjában.  Tisztelt Tékozló Homár! Levelemmel azért kerestem meg Önöket,…..
Ma Magyarországon egyetlenegy olyan világos sör van, amit az öt nagyüzem egyike állít elő, nem licenc alapján főzött külföldi brandként, hanem saját márkaként, és ne lenne benne kukoricagríz: a Soproni 1895. Minden másban, a Kőbányaitól a Szalonon, a Rákóczin, a Borsodin és…..
"Ha Ön vagy Hozzátartozója moz­gásában valamilyen oknál fogva akadályoztat­va van, de szeretne szakszerű módon, jól képzett szakemberek se­­­­­gítségével eljutni kórházba, rendelő­ intézetbe, ro­­­­ko­­nához, külföldre vagy bármilyen más helyszín­re, akkor…..
A sztoriban sokszor felbukkanó SEO kifejezés Search Engine Optimizationt, vagyis keresőoptimalizálást jelent. Ez egy igen praktikus marketingterület. Azzal foglalkozik, hogy jól megmondja, hogyan lehet egy cég honlapját a gugli találati lista első oldalára, azon belül is minél…..
Kellemetlen, amikor a Vörösmarty térről érkező turisták előbb látják meg a konkurenciát, mint a becsalogatásukra kitalált exkluzív létesítményt. A Váci utcában másfél éve nyitott Icebar Budapestnek nem annyira tetszett, hogy egy évvel később alig pár száz méterrel odébb…..
A rendőrség már csütörtökön kivette a részét az áldozatok mentéséből. Lászlóék Facebookon terjedő kalandja során a mostanában sztenderd bírsággal találkoztak miután a hóviharban felborultak autójukkal. A tegnapi nap termése... Sok más autós társammal együtt a tegnapi…..
Balint Gyuri bacsi 2013.03.16 13:13:03
Van ebben az egész csúcsmodern, „két kattintás a tudás” világunkban valami ijesztő, valami - a szó eredeti értelmében - embertelen. Nem a felületesség, nem az uniformizálás, nem a személytelenség – valami sokkal hátborzongatóbb. Nem tartozom azok közé, akik a Facebook…..
Balint Gyuri bacsi 2013.03.11 08:09:47
@NIL7: Remek hozzaszolas, csipetnyi jozan esz.
Nemzeti sport van alakulóban. ahogy az egyre idegesebb devizahitelesek immár bíróságon szabadulnának az egyre növekvő törlesztőrészletektől. Az AXA áll a legrosszabbul, ellenük ugyanis hétfőn megkezdődött az első csoportos per, amit nemsokára 6 újabb követ.  Elindult az…..
Naiv ügyfél a 0 m3 fogyasztása után fizetheti a szennyvízelszállítási alapdíjat, amit Debrecen önkormányzata épp tavaly decemberben emelt meg. Ennél lényegesebben rosszul járnak, akiktől ténylegesen szippantanak, annak a tarifája szintén triplázódott,…..
Balint Gyuri bacsi 2013.02.21 20:04:53
@fghjk: Faj. Miert lenne termeszetes az "alapdij" nevu tetel? Ha fogyasztok fizetek ha nem akkor nem. Nalam alapbol kiveri a biztositekot amikor engem fosztogatni akarnak.
Balint Gyuri bacsi 2013.02.22 00:56:07
@uraaam: Egy muanyag vezetek amit az utca lakossaga fektetett le es temetett be s.k. vagy megbizott cegeken keresztul a sajat koltsegen, 200 evig nem bomlik le. Milyen karbantartasrol beszelunk?
Ha van is az boven belefer a 800+ ft-os vizdijba.

A masik kerdesem: Hogyan van az, hogy en megepitem es megse az enyem hanem a vizmue. Aztan a privatizaciokor (de finoman mondjak a lopast) meg a szueze lesz.
Nem kene a lakosok fele valami hasznalati dijat fizetni? A csovezeteket a lakossag rakta le a kis kacsojaval.
Megannyi kinzo kerdes.
Ertemerem?
A napokban volt ugye a sztori, hogy a Vatera nem veszi le a hamis termékeket. A felhasználókat viszont egy idő után törli, és az összes vásárlójuknak emailt küld, hogy ne fizessenek és küldjék el a rendőrségi feljelentésük számát. De hogy mi alapján, azt nem lehet tudni. Naiv…..
Balint Gyuri bacsi 2013.02.11 18:46:34
Naiv ügyfél először Magyarországra látogató francia barátaival indult a kalandos pesti éjszakába, ahol az első helyen fennakadtak a beléptetésnél. Indiai származású ismerősüket ugyanis nem engedték be a Limit Bárba, és meg is mondták, hogy a "színe miatt": A múlt…..