Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koronás Udvari Chinpoko Mester

21 bejegyzést írt és 310 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár tippje szerint a történelmileg kialakult zacskóméreten lusták változtatni, miközben az adók hatására csökkent a töltőmennyiség. Vagy véletlen baleset. Sanyi szerint mindenesetre törvényileg kellene tiltani az ilyet: Tékozlok én is, most pl. családi tévézést, chips…..
Koronás Udvari Chinpoko Mester 2014.01.17 08:42:46
@ghck: teljesen egyetértek :D

Amugy az idióta fasztarisznya posztolo nem tudja, hogy a NITROGÉN tartósitja a chipset? Es ha tele lenne a zacskó akkor izesitett krumplilisztet vennél mire kibontod, mert kibaszottuk összevissza törne?

-RÁ VAN IRVA HOGY 70 GRAMM.
-MELLÉ KI VAN TÉVE A KILONKÉNTI ÁRA.
-MEGEMELED, GYENGÉDEN(!) MEGRÁZOD, érzed mennyi van benne.

Idióta faszparaszt.

EZ POSZT?!

ne legyunk már amerika.
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
Koronás Udvari Chinpoko Mester 2014.01.14 12:03:38
@sixx: miért törlődött a hozzászólásom? semmi rágár nem volt benne
Koronás Udvari Chinpoko Mester 2014.01.14 12:05:39
@Wagem: még annyit tettem hozzá, hogy ha buta a nép, akkor jobban beveszik a reklámot is;csak törlődött a kommentem valahogy
Koronás Udvari Chinpoko Mester 2014.01.14 12:07:06
@sixx: bocsanat, melo mellett alttabbal irkalok, megvan minden, csak tul sok komment jött ezt töröld meg az előzőt! én kérek elnézést
Az Átlátszó összeszámolta, hogy hány forintot nyert el a tendereken a Közgép 2013-ban. 432 000 000 000 forintot dobta ki a számláló a végén, ezzel az anim giffel szeretnénk gratulálni a pártalanul eredményes évhez!432 milliárd ft / 365  nap1,18 milliárd ft / nap49,31…..
Koronás Udvari Chinpoko Mester 2014.01.08 14:17:03
Kerényi Imre - nem túlzás nagy szavakat használni - de az Év Levelét kiküldte legalább száz jobboldali értelmiséginek, újságírónak, politikusnak, de egyikük sem gondolt arra, hogy ennek hírértéke lenne, és a nyilvánosságra tartozna, hogy állami pénzen valami elképesztő…..
Pávafiúk, figyelem! Íme az újévi raklapos hidegtál a cicalányoknak, hogy száradjon rátok a tojáskarikás medvehagyma, szalámival együtt. Mária országában amúgy se nagyon divat ez a kaja-origamival történű páváskodás, de az, hogy a rituális gasztróöngyilkosság…..
2012. októberében Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter kiállt, és az X+1-ik csomagjában bejelentette, hogy - minden kasszát be kell kötni online a NAV-hoz- ennek a határideje 2013. január 1.- és ebből 2013-ra 100 milliárd plusz adóbevételt várnakErre mindenki, aki…..
Koronás Udvari Chinpoko Mester 2013.11.21 10:54:08
@tucano: Van egy kasszaszervizes Ismerősöm, előre szivinfarktust kapott kétszer, meg rákot minden szervébe, mert amikor anno a trafikok nyiltak, akkor sem aludt egy hétig.

értsd hajnali kettokor veszi at szekesfehervaron az uj kasszat, és reggelre be kell kötni nyiregyhazan.
Vastagbőr Dráma a Városházán 2013.11.14 11:51:00
Nem csak bent, a budapesti Városházán zajlik a dráma, de már kint az utcán is:"Szentkirályi Alexandra panaszkodott, hogy az A3-assal nem fér be a bejáraton az LMP sajtótájékoztatója miatt." - írja az Index.Milyen érzés lehet, képzeljétek csak el ... felkelsz, összeszeded magad a…..
A Csillag születik amerikai felmenője, az America's Got Talent (ennek brit testvérét nyerte meg az Attraction nevű magyar árnyékszínház, ugye) idei évadának legmeglepőbb meghallgatása a tévében zseniális felvezetést kapott, hiszen az égvilágon SEMMI nem utalt arra, hogy a…..
Koronás Udvari Chinpoko Mester 2013.06.27 21:14:38
@klarky: Klarky drága, ahogy többen megfogalmazták velem karöltve: Olyan dolgokról magyarázol, amihez lövésed sincs. És én mindenkit lehülyézek, aki megérdemli. Te hülye. Mellesleg ha valaha is lettél volna "metalklubban", tudnád hogy békesség, szabadság, és testvériség uralkodik, mert önszantunkbol összeütögetjuk magunkat hangos ordibalos zenére, aztan meghivjuk egymast sörre és ujjongunk hogy milyen jó volt. satöbbi. Ez ilyen rocker-cardio, vágod.

Nade hogy témánál maradjunk, nyilván nincs pedagógiai szakkönyvben sátánimádat, meg belezés oktatás. Ellenben gyermekkorom meséi is tobzódtak az ilyenekben, mint például élve felfalás, hasfelvágás, gyomor kövekkel televarrása, fulladásos halál; és még eddig csak a piroska és a farkasról beszéltem. Vagy a hozomány reményében láb megfaragása, részegen elhagyott üvegcipőbe préselése. (hamupipőke)
Nekrofilia (halott kiralylany csokolgatása)
Bestialitás (Szépség és a szörnyeteg, békákkal smárolás, hableányokkal kavarás).
Az lyen hagyományőrző animálpornókról mint a fehérlófia, ne is beszéljünk. Plussz az emberevő óriások, vérengző sárkányok nyakazása, belezése.. És még mindig csak a legismertebb mesékről van szó.

Ezek után neked nem tetszik, hogy kiabálva énekel a kislány???

Te mekkora hipokrita fasz vagy?
Koronás Udvari Chinpoko Mester 2013.06.28 15:45:47
@5perc: az okosak a videoban azt mondták screem-o. a screem-o az a metalfajta, amit még az amerikaiak is el tudnak jatszani.

Amugy engem megfogott MÉG mielott elkezdett enekelni, remek dallam.

@klarky: Azert javasols orvosi kezelést mert lehülyézteleek? :) Nyugtató, egy sör, meg némi szex terápiát javaslok kendnek. Akkor hátha nem fájna mindened.

Lehulyéznek? Javasold kórházba. Nem tetszik a muzsika? Küldenéd rá a szocialis munkasokat. Van olyan probléma az életedben amit magadtól is megoldasz?
Koronás Udvari Chinpoko Mester 2013.06.28 15:47:44
@w_tilos: És vica versa... amikor byalexhez irnak be a metalosok hogy "fujdebuzi", akkor ugyanez megy visszafelé.
Welcome to the internet.
TComment Akik mögött soha! 2013.06.26 12:13:03
Van egy toplistám, akiknek még a közeléből is menekülök. Lehet, hogy ez a hosszú élet titka? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Koronás Udvari Chinpoko Mester 2013.06.27 10:33:29
a Fogalmatlan majom.

kanyarban sem képes tartani a sávot, életveszély.
Vagy amikor anyuci az ML merciben nyomkodja az iphone-t és csuszik át a sávomba, rám. ilyenkor egyszerre fék/duda.

@Peetee: Két fajta sofőr van, a "Baromállat", aki gyorsabban megy mint én, és a "Balfasz", aki lassabban.

Vagy az eredeti listához, a tiéd mintájára az "Agressziv Tanácsadó", avagy a "rendőrbíró".
Hasonló a tiedhez, csak a belső vezérlése azt hiteti el vele, hogy rajta kivul mindenki a "fogalmatlan majom" kategória. Ő mindenkinek felhivja a figyelmét a hibáira, hol dudálással, hol villogással, hol mutogatással.
Vastagbőr KSH-jelentés képekben 2013.04.24 09:01:00
Most, hogy Semjén Zsolt egy képviselői kérdésre adott válaszából megtudhattuk, hogy a "Magyarország jobban teljesít" című kormánypropaganda (melyet az I.M.G. Inter Media Group Kft. végez a vele korábban megkötött nettó 550 milliós keretszerződésen belül) bruttó 231,5 millió…..
Koronás Udvari Chinpoko Mester 2013.04.24 09:59:12
@==T==: Az ember mindenevő, ha figyeltél volna általánosban környezetismeret órán te gyökér. Gumós zápfog. Mindenevő. Kell a hús (is). Egészségügyileg indokolt. a kő vegánok hálistennek kipusztulnak negyven évesen szívelégtelenségben, mert a szója kurvára nem fedezi amit kell.
Nemhiába Pécs a blog kedvenc városa, ismét sikerült előrukkolniuk valami érdekessel. Páva Zsolt előterjesztése alapján adót vetnének ki a távhőről leváló lakosokra, melyet 5 évig kellene fizetni "a más hőellátás igénybevétele és a távhőszolgáltatás igénybe vétele…..
Koronás Udvari Chinpoko Mester 2013.04.16 12:31:31
@no-night: pontosan erre gondolok. megbüntetik, aki nem akar a helyi allami kurvadrága céggel fűttetni.
Vastagbőr Elfogadhatatlan 2012.12.12 11:21:00
Bár mostanában Szíjjártó Péter már csak a külgazdasági kapcsolatok építésével foglalkozik, amellett persze, hogy lezárt utakat ad át, régebben mint a Fidesz szóvivője tolmácsolta pártja álláspontját. Ilyen és ehhez hasonló fideszesen idézetekkel már bőven el vagyunk…..
Koronás Udvari Chinpoko Mester 2012.12.12 11:36:47
Tavaly szinte ugyanekkor szintén a KDNP családról alkotott véleményéről írtunk. Most megint muszáj. Tegnap, mikor a parlament megszavazta Matolcsy csomagját és az új választási törvényt, a törpepárt benyújtott egy, a frakció valamennyi tagja által aláírt módosítót az…..
Koronás Udvari Chinpoko Mester 2012.11.13 10:29:32
@Vidéki: "Aki az élettársi kapcsolatot választja, azért teszi, mert nem kívánja magára nézve érvényesíteni a házasság és a család belső jogi rendjét, "

csak annyi logikai buktatóra mutatnék rá az érvelésedben, te gyökér, hogy ha akarná se választhatná két lány vagy két fiú a házasságot.
2010.február 18-án írtunk arról, hogy 2009. december 25-ig sem sikerült megoldani az arzénos ivóvíz problémáját Magyarországon, és több százezer ember ilyen vizet iszik, ezzel főz. Akkor még MSZP-kormány volt, azóta jött a Fidesz. A probléma azonban szinte változatlan…..
Koronás Udvari Chinpoko Mester 2012.10.16 09:42:34
@Geza: Csak a regisztrált fidesz szavazók ihatnak a lajtoskocsikból, esetükben ingyenes házhozszállítást is el lehet képzelni.
A Mérték Médiaelemző Műhely és a Medián 2012 végzett egy kutatást a magyarok közéleti tájékozódási és médiafogyasztási szokásairól, melyről a Kreatív Online készített egy összefoglalót. Az egyik kérdés arra kereste a választ, hogy a  felsorolt sajtótermékek közül…..
A parlament a hétfői ülésnapon tárgyalta meg az Élet-Érték Alapítvány országos népi kezdeményezését, amelynek az volt a célja, hogy az Országgyűlés tűzze napirendjére a családon belüli erőszak önálló büntetőjogi törvényi tényállássá minősítését. Az…..
Koronás Udvari Chinpoko Mester 2012.09.13 11:33:46
@CyberPunK: Ott a pont!

Nem hiszem el hogy nem lehet jozan paraszti ésszel belátni mi a családon belüli erőszak.. És nem csak férfiak követik el.

a feministák meg tudvalevőleg ugy probaljak megoldani a "nemek közti konfliktust" hogy az egyiknek a problémáira koncentrálnak...
Koronás Udvari Chinpoko Mester 2012.09.13 12:01:40
@CyranodeBergerac: Azon mit nem lehet érteni, hogy definiálni kellene a családot?
Ha négyen albérletben lakunk haverok es utjuk egymast az az?

Ha papir nelkul összeköltözök barátnőmmel és ütöm, az mitől "családon belüli"?
Főleg ha nem is vagyunk bejelentve tartózkodási helyre egybe, akkor miert lenne "családon belüli"? Mert majd at mondja a birosagon, hogy ez "csaladon beluli" mert mi egy helyen lakunk es elettarsak vagyunk, bar egyikunk zalaegerszegi a masikunk mateszalkai?

Vagy ha albérletben a baratnomet üti lakótársam az családon belüli?

seggfej.

ha odaköltözik anyukához az uj pasija es üti anyuka régről ottmaradt gyerekeit az csaladon beluli? ha nem lakik ott csak neha ott alszik, de akkor veri a gyerekeket, az családon belüli?

korlátolt barom.
Koronás Udvari Chinpoko Mester 2012.09.13 14:33:22
@CyranodeBergerac: Az interneten senki sem látja hogy 11 éves kis segg vagyok, Ugyhogy bekaphatod ;)

Nem szoktam erőszakos cselekmények _áldozata_ lenni, mindig én veszem el a jáccón a többi srác uzsiját (de csaladon belul soha!)
Pengeváltás az MSZP zugló szervezetésnek honlapján, hát hogy ábrándozhat így a kétharmadról az MSZP, milyen váltópárt az ilyen, ahol még a honlapszerkesztésért sem fizetnek? :-) Mint zugló lakos, fel vagyok zaklatva, hiszen a Papcsák Ferencék újévi ajándék formájában…..
A köztársasági elnök lapunknak is eljuttatta üzenetét, amiben reagál a plágium-vádra.  ..
Koronás Udvari Chinpoko Mester 2012.01.12 15:03:28
:)
Vastagbőr Karácsony a Blahán 2011.12.27 10:31:00
A karácsony sajtófotója: A Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége és szegényélelmezési programja, az Ételt az Életért december 24-26 között kiemelt karácsonyi ételosztást tartott a Blaha Lujza téren. Az Ételt az Életért a Food For Life Global, a világ egyik…..
Koronás Udvari Chinpoko Mester 2011.12.27 10:52:05
Megkezdődött a Hagyó-féle bűnszervezet büntetőperének iratismertetése, így gyorsan meg is kezdődött a szivárogtatás. Minden napra jut egy-egy igazi fincsi szkennelt anyag, nagyon szépen köszönjük, csak így tovább! A 45 ezer oldalnyi nyomozati anyagból kiszivárgott 0,00001% is…..
Koronás Udvari Chinpoko Mester 2011.10.21 13:01:26
Vastagbőr Jók a számok, Gyuri! 2011.10.06 09:01:00
Lassan beérik az elmúlt másfél év alaposan átgondolt és az utolsó lépésig kisakkozott gazdaságpolitikája, a gyümölcs kezd végre zamatosodni, szépen jönnek a számok, jönnek az eredmények, nő a jólét és továbbra sincs adóemelés. -Hanyas vagy, Gyuri? -Harmincas! 30% az…..
Koronás Udvari Chinpoko Mester 2011.10.06 09:43:28
@Gunther: ez azert van mert a Hajós egy mocskosbolsevik lázító! ki kéne TEKerni a nyakát :D
Koronás Udvari Chinpoko Mester 2011.10.06 09:49:52
@Hispan07: rosszul latod. a tegnapi szar nem lesz illatosabb, de a mai szar lehet sokkal büdösebb
Vastagbőr Igyunk egészségesen! 2011.10.04 14:35:00
Szegény Pista bá nagyot fog nézni, mikor a disznótelepre menet-jövet bedobott kétdekásáért dupla annyit kell fizetnie a kisboltban, de talán vigasztalja majd a tudat, hogy a főnöke észre sem fogja venni a whisky árának emelését.Pláne annak hogy fog örülni a jómunkásember, hogy…..
Koronás Udvari Chinpoko Mester 2011.10.04 23:37:21
@zero: igazabol ja. nem is vettem chipset miota 300 folott van, de felviragzott a sós pufi ű(kuki, ki hogyy ismeri) kereskedelme. csipszadoval is 60 forint aa drgább fajta :D
Gubcsi Lajos, a Fidesz-éra eddigi legviccesebb figurája egy szép hosszú bejegyzéssel búcsúzott a lemondása kapcsán. Napsugaras emlékeztető 15 hónapról barátaimnak! És még nagyobb áldást osztott rám, amikor kineveztek a HM Zrínyi Kft. ügyvezetőjének 2010. június végén. A…..
Koronás Udvari Chinpoko Mester 2011.09.30 12:29:35
@Seduxen: De azért kiadóknak volt az ügyvezetője. Ennyi erővel én is lehetnék Főorvos
Gratulálni szeretnék ismét az okos, körültekintő és forradalmi kormányunknak. "Az Európai Bizottság arra kérte Magyarországot, hogy törölje el a távközlési szolgáltatók árbevételen alapuló különadó-fizetési kötelezettségét, melyet 2010 októberében vezetett be.…..
Az 1980-as Mercedes Benz 350 és a 90-es évek bálna Mercije, a Mercedes W-140 után megérkezett az igazi csemege a jövő szobafestőinek, kőműves-fővállalkozóinak és lomtalanítóinak. A Mercedes F-700 páratlan szépséggel, lenyűgöző technikával megáldott autó, amihez 2031-ben…..
Koronás Udvari Chinpoko Mester 2011.09.22 21:58:32
@lacip: Mercis lacinak elevenjébe vágtatok :)