Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xprovidfilms.

22 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hónapok óta nem volt post, ezért elnézéseteket kérjük. Ahogy elkezdődik a szezon, ismét minden fontos dologról rendszeresen be fogunk számolni nektek.Most viszont hála a vimeo új statisztikai rendeszerének, fincsi infókhoz jutottunk :) 2009:Videóinkat több mint 330.000-szer…..
És akkor jöjjön a nagy bejelntés, tááádááámmm :Megalakultunk, vagyunk, élünk, létezünk, összeszerveződtünk... és társai :)Magyarország legujabb Drift csapatát van szerencsém bemutatni, nevünk:    A csapatot Gondos Tomi , és jomagam, és az 1-1 db Nissan…..
driftgarázs ELvállALTAM 2009.12.31 22:25:00
Immár harmadik éve köszönök el tőletek év végén és azt kell mondjam, ez most a legjobb. Sok szempontból sikeres, nem kevesebből azonban pocsék éve mondhatunk magunkénak 2009 utolsó napján. Itt a margón magyaráznám meg a címet, ugyanis nincs rendben a jobb vállam. Hetek…..
XPROVID Films. BLOG Restart 2009.10.24 15:25:00
Kis időre eltüntünk blogfrissítés tekintetében. Igen komoly időszakon vagyunk túl. Szinte minden hétvégén és legtöbbször hétköznap is folyt a munka házunk táján.A téli időszak egy kicsit -de tényleg csak egy kicsit - lájtosabb lesz. Így marad talán idő beszámolni…..
Nem leszünk hosszúak. KOE Round 3. -  Spain, Aragon Motorland. (http://www.aragonmotorland.com) Durva napon vagyunk túl. Egész nap utaztunk és holnap is ez lesz a program. A szállással tulajdonképpen átba....tak. Azért mártóztunk egyet a földköziben.Komoly helyeken…..
xprovidfilms. 2009.09.09 20:07:47
@Tom:
Sziasztok!

DE, fogjuk hamarosan. :)
Kicsit felhalmozódtak a munkák.
Viszont lesz miről írni :)
xprovidfilms. 2009.09.09 22:45:25
@Tom:
De, szerintem van. Csak sajnos az idejét nem sikerült felvenni, mert kettőt villant és eltünt. :(
De ha biztosak leszünk benne, h megvan, akkor szólunk az illetékesnek, aki kereste :)
XPROVID Films. BLOG A Románia (HD) 2009.07.01 20:08:00
Készültünk Romániába. De csak később, mert a KOE Drift széria egyik versenye ott lesz megrendezve. Beelőzött a szatmárnémeti Drag verseny. BESZARÁS. Csupa nagy betüvel.Hihetetlen profi szervezés. Ebben nagy szerepe volt a DRAGRACING.HU-nak. (Mi is az ő jóvoltukból jutottunk…..
xprovidfilms. 2009.07.06 22:23:40
@Görgő:
ASTAR vagyok. Én szoktam posztolni, meg reagálni. De olvassuk mindannyian. :)

Nem tudom, hogy mi lehet akkor a gond, egy igazi erőműved van.
Folyamatosan keresem a neten azóta is megoldást, de nehéz sajnos nagyon. :(
Egy nagyon jó barátunknál is ez a gond. :(
Egyből jelzek, ha találtam valamit, ok?
Van neked fent valami codec megapakk?
xprovidfilms. 2009.07.06 22:25:59
@attilaboot:
Igazán nincs mit!!
Óriási hely ez a Románia is. Visszavágyunk nagyon. Hihetetlen volt, hogy a kinti rendezőség minden kérésünkre ugrott, bármit kértünk.
És megható volt, hogy kikérték a véleményünket még ott a helyszínen.
Nagyon szimpatikus volt az egész, na. :)
xprovidfilms. 2009.07.07 22:06:59
@Tom:
Szerintem akkor minden európai gépen szaggatnia kellene.
Az mindenképpen ajánlatos, hogy várjátok meg, hogy teljesen letöltse a vidit.
Az egy nagyon kicsit tud segíteni.

A youtube-os HD (NEM HQ!!) anyagokkal hogy álltok? Azok is szaggatnak?
WRC Face to Face Valamit valamiért 2009.07.06 12:19:00
WRC2009 / RALLY POLAND / Második nap Annak ellenére, hogy az első napi program már kora délután véget ért (14h59'-kor rajtolt el az utolsó szakasz), ez még nem jelentette azt, hogy a mi munkánk is ezzel egy időben befejeződött. Miután Loeb autóját és néhány arcot elcsíptünk a…..
xprovidfilms. 2009.07.06 22:55:49
Kezdünk összeszokni a szettel. Persze fényévekre vagyunk attól, hogy ismerjük, de megpróbáljuk a maximumot kihozni mindig. Ennyit a technikáról. Kellemes nap elé néztünk, az ország keleti felén. Napsütés egész végig, gyönyörű felhők, ami HD-ben igen jól visszaköszön. A…..
xprovidfilms. 2009.06.24 20:59:41
@attilaboot:
Pár nap már csak ;)
 Namost az van, hogy nem vagyunk magunkhoztérve. De teljesen nem. Régóta álmodozunk a HD-ről, és most úgynézki, hogy sokszor belekóstolhatunk. Történt ugyanis, hogy megkeresett minket egy motorsport szerelmes aki ismerte az anyagainkat és felajánlotta segítségét. Ez a…..
 Remegve vártam, hogy beüljek egy 10 másodperces autóba. Szerencsére Zolit nem kellett kétszer kérni, cserébe azért felajánlottunk egy POV(Point of view) onboard-ot. :) A kiskunlacházi ragacsos pályán élhettem át ezt, ami azért a durva rajtot nagyban segítette. Isszonyatot…..
Nem először jártunk a Rábaringen. Gyorsulást viszont először rögzítettünk az "aszfaltdzsungel"-ben. Nagyon feelinges pálya. És talán a legjobb benne, hogy a nézők egy szinttel feljebbről figyelhetik a ellenfelek (és nagyon jó látni, hogy nem ellenségek)…..
xprovidfilms. 2009.05.26 18:26:29
 Elkészült a szett, csekkoljátok. Most nincs hozzá blabla :)   ..
A tegnapi napon nagyjából fel lehetett mérni az erőviszonyokat. A Magyarok még mindig erősen az élvonalban vannak, pedig voltak kemény gépek. (pl. 680 LE R34 Égvonal)Kerényi Ádám első helye nem volt meglepetés, ellenben Laky és Niki a TOP8-as búcsúja annál inkább. (Laky technikai…..
XPROVID Films. BLOG KOE Projekt 2009.05.09 19:36:00
Üdvözlet Szerbiából!Kis csapatunk megszállta Kragujevac városát, ugyanis Mike a KING OF EUROPE sorozat atyja felkért minket, hogy kísérjük végig az állomásokat, mint a rendezvények hivatalos filmesei.Erre nem tudtunk nemet mondani. Egyeztetések sora után, most itt is vagyunk, és…..
A kezdetek még 2007-re nyúlnak vissza, mikor DONDRIFT és ASTAR78 megismerkedtek. A közös rajongás a motorsportokért valamint az ezek megörökítéséért, hamar közös mederbe terelte őket.  A meder neve: XPROVID Films.A 2008-as Tuning Show volt az első anyag ami ezen név alatt…..
xprovidfilms. 2009.04.25 22:02:55
@jaguar7: Meg.

Azért lehet neked uncsi a dolog, mert valószínüleg nem vagy autóőrült :)
Nemrég kezdtük egyébként, mindig lesz hova fejlődnünk.
Keressük még magunkat.

Szeretjük a monoton zenéket. Elgondolkodtat, szabadságot ad, kevésbé lesz klisé.

Statívval is dolgozunk, de nem mindig adja a lehetőség.

Ilyen rövid anyagokat csinálunk inkább, hiszen főleg internetre dolgozunk, ott meg 20-30 perces, vagy hosszabb anyagokat senki nem néz.
Egyébként köszönjük ;)
xprovidfilms. 2009.04.27 01:10:38
@jaguar7:
lassított felvétel közben azért érdekes lenne hanggal a cucc :) Alá lehetett volna csalnunk egy másik kamera hangját, mert szinte mindig minimum kettővel dolgozunk. De a lassítás szerintem pont az a momentum, amikor a zene sokkal jobban kihozza a lényegét, persze ahhoz jó helyre kell tenni.
Élvezkedünk/élvezkedtünk a Slow motionnal, nézd ezt el nekünk ;)

Nagyon sokmindent kell még a vágás oldaláról tanulnunk. Egyikünk se képzett TV-s szakember, de talán jobb is, hogy nem volt ránk senki "rossz" behatással.

Van még a Csabáról sok jó felvétel, de ez nem a Ssaba anyaga, és nem 10-20 perc, amibe beleférhetett volna több róla. Szerintem lesz neki saját anyaga ;)
Mellesleg a Csabával indult itthon ez a sport. Olyan rutinja van, mint senki másnak itthon. És én úgy tudom, ő sehol sem hirdeti, hogy Stuntridingolna. Ő megmaradt Streetfighternek. Meg azért megnézném, hogy azzal a HD vékettővel melyik Stuntoló játszik el olyan könnyedséggel, és mennyi idő után :)

DVD hamarosan kapható lesz a drifter.hu-n, mely az egész drift évadot tartalmazza. És teljes egészében a mi munkánk.

Köszi a véleményeket. Építő jellegű lehet:)
 Újítottunk. Magunknak. Najó, nem teljesen. Nektek. Nekik. (A versenyzőnek). Nem volt nehéz, mert elég kevés eszközt vetettünk be eddig, pedig a paletta nagyon széles. Ha elkezdesz lassítgatni, nehéz abbahagyni. Nem is hagytuk abba. :D Meg még ittvan az eddigi legnagyobb kihívás:…..
Az utolsó bejegyzésben közölt dátum ugyan meghiúsult, 1 hét késéssel, végül azért csak felüvöltött a motor a MegaSquirttel :). Nem tudnám elég hosszasan ragozni, hogy mindezt mekkora sz@patás sorozat előzte meg, de végül megoldottuk. Az elmúlt két hétben gyakorlatilag a…..
 A két véglet találkozása. Az egyik képi formában borzolja a látóidegeket, a másik hanghullámok útján ütögetni óvatosan a dobhártyát.  Merész párosítás. De legalább kicsit bővítve lett a felhasznált zenék stílusaáradata. Aki ismeri Pucit, biztosan nem Bach-ra…..
Brutál méregzsák. Valahogy így jellemeznénk a vasat. És köszönjük meg Kőváry úrnak, hogy ránk gondolt. És Takács úrnak is, hogy elismerően nyilatkozott az elkészült anyag után. :) Őszintén elmondhatjuk, nem számítottunk rá, hogy ennyire kemény ez a gép. És amit a Bútor…..
Szeretjük amikor nincs megkötve a kezünk. És mégjobban szeretjük, ha ez a megfelelő hangulattal párosulhat. Jól éreztük magunkat. Mondhatni otthonosan.Napsütés, hengerek, turbók, szlikkek, nitrók és a három mindenre elszánt motorsport-filmes mániákus.Ja, igen. És az…..
Sokat nem kell hozzáfűznünk asszem...   Drift Training in Hungary 2009. - XPROVID Films. from xprovidfilms on Vimeo...
xprovidfilms. 2009.03.17 15:58:03
@Görgő:
Ez volt a célja :D

Mehet erre is, arra is :)
Él mind a kettő :)
XPROVID Films. BLOG Mancsatlakozás 2009.02.09 21:58:00
Akár a cím kétértelműségéből is kiderülhet, hogy új taggal bővült elszánt filmes teamünk.A 32. hegyiverseny előestéjén, az ezrelékek közbenjárásával az mphoto.hu kiváló autóscsajosdriftesfilmes műértőjével sikerült egy olyan barátságra szert tenni, hogy nem volt…..
A King of Europe sorozat atyja, Mike Procureur megkeresett minket, hogy csináljunk neki egy kis "bestof" anyagot a 2008-as KOE drift idényről. A klippet a Magyar Drift Szövetség (http://www.drifter.hu) , valamint a saját nyersanyaginkból raktuk össze. Szerencsére a Szerbiai…..
xprovidfilms. 2009.02.09 21:39:04
@hachiroku:
Köszi Z! :)
remélem idén is tiiiiittásig tolod :)
mi meg megörökítjük :)
Üdv
Megpróbáltuk megint a driver stílusához igazítani az anyagát. :) Jóvanna, hát nem a legfrissebb a vidi, de azért oda**sz :) Csak felkészülésképpen az alábbi képkockákhoz: 4XX LE / 7XX Nm / KegyetlenKamionTurbo / Durva Hangorkán / Igazi Nemnormális Drifter (természetesen jó…..
xprovidfilms. 2009.02.09 21:37:06
@Görgő:

Köszönjük!
Próbálkozunk :D