Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr.editor

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem fér a fejünkbe, miért ül valaki magassarkú cipőben egy Lamborghini volánja mögé, de hát nem is vagyunk szerb Playboy-modellek, mint Soraja Vučelić, aki pontosan ezt tette. Érdekes végeredménnyel…..
Tisztelt Őszinte Ingatlanos! "Vételi szándéknyilatkozatot kötöttünk egy lakásra, az aláírásakor a vételi ár 2%-t foglalóként átadtam a megbízott ingatlanosnak. A dokumentumba bekerült, hogy a lakáson végrehajtás van bejegyezve, melynek összege az ingatlanos által közölt és…..
Az ingatlanközvetítők létjogosultságát sokan kétségbe vonják, pedig számos előny származhat abból, ha eladóként, vagy lakáskeresőként igénybe veszed a segítségüket. Hatalmas a verseny, ezért az ingatlanosok is sokkal jobbak és képzettebbek, mint régen. Ha a megfelelő személyt választod, akkor az…..
mr.editor 2018.05.23 18:51:53
Aki nem szeretne egy ilyen névjegykártyát, az szóljon most, vagy hallgasson mindörökre! ..
mr.editor 2012.04.07 08:38:07
@attila7575: Sajnos, igen.
mr.editor 2012.04.07 14:24:24
@kerdesek05: volt "szerencsém" hozzá, komolytalan alak.
Boldog új évet kívánok mindenkinek! Én is szeretném megosztani történetemet okulás képen másoknak azért,hogy ha külföldön vállalnak munkát akkor azt jól gondolják meg milyen messze mennek. 13.000 kilométerre mentem dolgozni,bajba kerültem 24 társammal együtt. Bajba…..
Belsőség Terjeszkedik a birodalom 2011.12.16 14:38:00
Régi ismerősünk, Csonti - a magyar nepperek Gárdonyi Gézája -, úgy látszik megelégelte az egy helyben pörgést. Az olcsón venni/olcsón adni-elv úgy látszik, működik. Olyannyira, hogy gyorsnaszádként száguldó gazdaságunk és válságunk minden negatívuma ellenére is új…..
Tamás bélszint rendelt az oktogoni Friday's-ben, de a második kísérletet is visszaküldette, annyira ehetetlen állaga volt. Ennek ellenére egy rövid veszekedés és rendőrséggel fenyegetőzés után kifizettették vele, amit nem fogyasztott el:Körülbelül két héttel ezelőtt, egy…..
Belsőség Mitől döglik a légy? 2011.01.23 14:40:00
Naná, hogy egy pöpec tuningladától. Nem, ne ijedjenek meg, nem egy újabb, sokezer karakteres Lada-poszt következik, csupán egy apró, kellemes emlékeztető arra, hogy idén is lesz nyár és jó idő. Igaz, ezekhez a képekhez kicsit messze kellett utaznia Törköly László olvasónknak, a…..
Lehet, hogy Rii nem örül a véleményemnek, de a káromkodós részt leszámítva én is kitöltettem volna a kék-sárgát ilyen esetben, mert lehetnek kívülről nem látható sérülések is az autón, aminek a javítását különben az életben be nem hajtom a károkozón. Meg a…..
Pár hete otthagytam átvizsgálásra az Ignisemet a szakszervizben, hát még aznap meg akarta venni egy ügyfél. Gyula, a szervizvezető szerint használt WagonR+-ból és Ignisből bármennyit el tudnának adni, Suzuki-vonalon ezeket keresi most a nép. Na, lássuk akkor, mennyire felel meg egy…..
mr.editor 2010.09.18 10:23:59
@pickapu: Megbízhatóságát és olcsó fenntartási költségét nem vontam kétségbe, nyilván ezért fut belőlük sok. Koncz úr ezek szerint mazochista vagy kizárólag a megbízhatóságra tervezte az utat, ha nem gördített ki a garázsból egy másik verdát.
mr.editor 2010.09.18 15:40:23
@Rocko-: ezt a hozzászólásomat valszeg nem olvastad:"Koncz úr ezek szerint mazochista vagy kizárólag a megbízhatóságra tervezte az utat, ha nem gördített ki a garázsból egy másik verdát."

"az ignis munkagép. valszeg én is valami kis igénytelen gyöszt tartanék napiautónak, nem a többit rongálnám."
Erre azt mondanám: munkagéppel, napiautóval nem szokás nyaralni menni. De szíve joga, megtette.
Csak fura egy "autósújságírótól" hogy Ignissel megy nyaralni.
Felháborítónak tartom a fiatal HR-esek viselkedését, ahogy a tapasztaltabb korosztályt lépten-nyomon lekezelik. Pedig hol van az ő tudásuk és tapasztalatuk! Az álláshirdetések zöme már nem is köntörfalaz, a szövegezésben egyértelműen értésünkre adják, hogy csak fiatalok…..
mr.editor 2010.09.18 09:40:06
@kisa: Nem nevezném csúsztatásnak, szerintem 9 munkahelyet nem érdemes felsorolni, pláne ha nem mindegyik szakmába vágó, úgyse olvassák el. Ha elhagyom az első hármat, már csak a HR-esen múlik, hogy alapból feltételezi-e a teljes szakmai karrier leírását, vagy sem. Jelzem, hogy nem huszonéves vagyok, hanem 41.
Ha megkérdezik, nyilván megmondom a koromat, eddig nem tették.
15 évet valóban nem érdemes kivenni a CV-ből, ha ennyi ideig voltál az első munkahelyeden akkor már úgyis leírtak, mindenképpen negatív a jelenleg uralkodó szemlélet alapján, sajnos.
mr.editor 2010.09.18 10:15:15
@dalmata76: 15 évet el lehet tölteni egy munkahelyen úgyis, hogy ugyanazt csinálod végig ugyanabban a munkakörben és úgyis, hogy folyamatosan feljebb lépsz, esetleg új területeket is felfedezel.
Nyilván a kettő nem ugyanaz, de az első esetben semmilyen ambíciót, motivációt nem feltételeznek benned, csak egy besavanyodott, kényelmes, változni képtelen, megszokások rabját.
Így értettem.
Szakítás élőben! Viszont majdnemhogy korrekt módon, ilyen is van. Borfesztiválon se ismerkedjetek! (Egyébként Smittpál is járt a rendezvényen) Kedves Szakítósok!Címet nem adok, rátok bízom. A szakítás pár perce történt.A sztori röviden:2010 nyara. Ismerkedési felület-…..
  Pedig van, amivel ki lehet kergetni a világból az építőmérnököt. Például azzal a turisták és újságírók által előszeretettel feltett kérdéssel, hogy összedőlhet-e a híd? Persze megkérdezzük ezt mi is. A mérnök olyan elszántsággal válaszol, mintha csak…..
Az is hibát követ el, aki megszokásból közlekedik, hiszen bármikor módosulhat a forgalmi rend, akár egy építkezés miatt is, vagy épp megfordíthatnak egyirányú utcákat. Ha meg valaki nem ismeri a környéket, ahol autót vezet, ott különösen szükség van a fokozott figyelemre és…..
Kedves Blog! Az eset ma történt, pár órája. Pár napon belül várható a szülés. A szakorvos határozott utasítására (sima rendelésre járunk a kórházba, nem fizetős magánrendelésre) bementünk CTG vizsgálatra (baba szívhang, meg egyebeket mutat, azt hiszem) ugyanabba a…..
Éveken át egymást érték a botrányok az autómentő-szakmában, úrvezetők durva lehúzásáról, tettlegességig fajuló konkurenciaharcról, balesetes kocsikról pénzért jelentő rendőrökről szóltak a hírek. Vélemények az azonos című írásunkról...
mr.editor 2010.05.24 09:58:42
@grakmaso: pár elgépelést leszámítva egész jó weboldalat rittyentettél össze.
Fejben nyilván sokan lejátszották, hogy megkapják a kiállítás élőben épülő tuning verdáját – Stump Andris szerint egész tisztességes, folyamatos pörgés volt az ajándék V-ös Golf körül a három nap alatt. Tehát bőven voltak olyanok, akik gondolatban a mesterekkel…..
A mérnökember mindig szeret valamit képletekbe foglalni, pontosan definiálni. Talán ezért is van, hogy mindig értetlenül áll, amikor a ráció felett átveszi az emóció az irányítást. Vannak dolgok, amik a belsőből jönnek, nem befolyásolhatók. Ezeket valaki vagy érti, és nem…..