Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr poljakov

29 bejegyzést írt és 170 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, mikor kiderült, hogy a Nemzeti Konzultáció kitöltésével az ember egyenesen az orosz titkosszolgálatokkal konzultál, próbálok jóindulatú lenni...
dr poljakov 2017.04.09 13:56:41
A jó hír, hogy egy ideje már repülhetünk a Star Wars tematikájára épülő repülőgépekkel, még jobb, hogy rögtön hárommal is. A dolog apró hátulütője, hogy mindezért elég messze kell utazni...
Hujber Ferenc újabb ámokot futott a Mokkában, viszont a ma reggeliről már világosan kiderült, hogy csak egy szopatás az egész, összefüggéstelenül beszélt mindenről, ami eszébe jutott, vallás, Orbán a magyarok királya, a fehér király, a fekete király, mittudomén, aztán jött egy vízió is, Eurovízió,…..
dr poljakov 2017.03.14 16:52:38
@borivója: Hát nem is tettél hozzá semmit.
Két hete technikai zűrről tájékoztatta felhasználóit fb-oldalán a Mailbox. A kommentek alapján a nép meglepő türelemmel fogadta a hírt, ahogy azt is inkább reménykedve, mint kiborulva, hogy csak egy hét után indult meg, akkor is elég döcögősen a levélforgalom, pl. a régiek levelekhez nem lehetett…..
dr poljakov 2016.11.22 11:21:30
@Dikusz: A Dekatlont TH-val írják. Vágod? Mint a MargiTHíd.
A belga Crelan Bank bejelentette, hogy áldozatául esett egy online csalásnak, és így több mint 70 millió eurót vesztettek. A De Standaard szerint az elkövetők a CEO (ügyvezető igazgató) csalás néven futó átverést alkalmazták, amely egyébként „Kompromittált üzleti e-mail”…..
Az egyik mai Híradóban a szilveszteri, kölni erőszakos eseményekről igyekezett még egy bőrt lehúzni a köztévé, csak éppen a fenti videóval elég nagy lukra futottak. (A teljes anyag itt látható, screenshotoljuk is, hátha belenyúlnak.) A videó valóban megrázó képsorokat mutat, csak éppen nem…..
Érdekes előadásokat hallgattam meg a minap álláskeresés témában. Az előadók mind profi HR-szakemberek voltak. Az első ilyeneket mondott: "...ez afféle mass social broadcast, hogy szabadon fogalmazzak...", meg "...a LinkedIn lehet egy job dating site..." és "...a karrierépítő blog…..
A balliberális kormányzás legrosszabb szakaszait idézi a Fidesz-kormány szétesettsége. Az Orbán Viktor által cinikusan felerősített Rogán-Lázár küzdelem sem a Fidesznek nem jó, sem az országnak. Valójában Orbán Viktornak is rossz, de őt a kormányzás unalmas, de felelős…..
Az utóbbi tíz évben elég sokat jártam a Szent György-hegyen ahhoz, hogy a hellyel kapcsolatban kialakuljon bennem egy mélabús szomorúság. Amennyire vonzó és gyönyörű a hegy, és amennyire kiemelkedő terroirnak tűnnek a tanúhegy oldalán függeszkedő dűlők, annyira nem volt itt…..
dr poljakov 2015.09.24 00:03:58
@benczei: A marketing a szép borokat is megilleti. Szerintem idővel ez a filozófia is teret fog nyerni, teret kell nyernie. Nagy kár volna nem megismertetni a birtok borait olyanokkal, akik ritkán, vagy egyáltalán nem járnak a Balaton környékén.
dr poljakov 2015.09.28 16:58:54
@akov: Mert nem a színe az érdekes első sorban, hanem az íze, az illata. Ugye. Húsz éve kóstolok, semmit nem mond nekem az, hogy "piros bogyós", max. annyit, hogy borsznobság van. Édes? Édeskés? Épp csak hogy? Ribizlisen savanykás, vagy köszmétésen? Szóval legyél csak nyugodtan részletekbe menő. Ha az aszúban van kapor illat (mert hát ilyen is van ám!), írd csak bele a teszt leírásába. Ha citrusos, azt is írd bele. Ha sárgabarackos, azt se hallgasd el. Ha a rozé epres, hadd tudjuk meg. Ha ribizlis, pláne. Lesz időnk elolvasni. Ha pedig nem akarod érteni, amit írok és írtam, az sem baj. Nekem ez is infó.
dr poljakov 2015.09.29 18:24:41
A Google Apps megszünteti az ISP partner csomagját, minden hasonló szolgáltatást igénybe vevő szolgáltató díját az egekbe emelte. Úgy látom, a Postafiók.hu feladta, kihirdette, hogy mindenki szedheti a pótyerkáját és kereshet új email szolgáltatót. Kíváncsi volnék a Google…..
dr poljakov 2015.04.10 18:18:15
Egy év próbaidő próbára bocsátás. Tessék ezt ízlelgetni egy kicsit, nem szarkupac, lehet. Egy év próbaidőt  próbára bocsátást kapott Puzsér Róbert, mert azt mondta Hajdú Péterre, hogy egy szarkupac. Azt is mondta rá, hogy klinikai pszichopata és takonygerincű antihős, de…..
dr poljakov 2015.04.04 23:45:14
@kismalacka: Baszki, a leszarkupacozni ige eddig nem nagyon volt a Google-ben. Mától lesz.
Hát, íme az első igazi harci cselekmény a semleges internet elleni harc mezején, vagy mi. Nem örülök ennek, nagyon nem, mert a következmények messzire vihetnek, olyan irányba, ami egyrészt megdrágítja az internetet, másrészt teljesen felforgathatja a jelenlegi erőviszonyokat…..
dr poljakov 2015.04.03 12:00:21
@Konrad: Ez nagyon nagy tévedés. A weboldalakat ingyen éred el, mivel a tartalomszolgáltatóknak nem fizetsz az előfizetési díjadból egy garast sem. A hozzáférésért fizetsz egy köztes szolgáltatónak, akiknek nem volt elég 20 év, hogy rájöjjenek arra, miszerint ha kihullik mögülük a tartalom, akkor mi a francért is fognak majd pénzt elkérni "internetszolgáltatás" címen.
Gigantikus poszt, vérlázító részekkel, amik így összességében különösen ronda hosszú árnyékot vetnek.  Az meg, hogy a vizsgáztató az oktatóval karöltve pénz kérjen a tuti eredményért fújj, de gáz! Nekem is bedobta ezt az első oktatóm annak idején, meg is buktam azon…..
„Az azonos időben történő bombarobbantások Berlinben, Hamburgban és Frankfurtban, valamint Párizsban, Brüsszelben Amszterdamban, Barcelonában, Milánóban, Rómában, Londonban és Manchesterben eddig is jelezték a dzsihád jelenlétét. Muszlim szélsőségesek kinyilvánították, hogy…..
dr poljakov 2015.01.08 11:00:27
Az elmúlt pár évben két markáns trend figyelhető meg a marketing tervezési folyamatokban. Mindkettő alapvetően változtatja meg a hozzáállásunkat, és mindkettő igényli a folyamatos fejlődést is. Az első trend az automatizálás. A real time biding megoldások, a konverzió…..
Filmrajongókként gyakran panaszkodunk, hogy manapság egyre kevesebb eredetiség lelhető fel a filmekben. Legtöbbször a klisék halmozására negatívumként tekintünk, de bizonyos filmekben olyan jól idomulnak a cselekményhez, hogy egyáltalán nem zavaróak. Tulajdonképpen az is…..
dr poljakov 2014.07.18 23:46:04
Onlinemarketing blog Azért! 2013.12.08 23:04:22
Ha és amennyiben de egyébként ráadásul, viszont amúgy máshogy mégis újra. És egyébként soha de mégis talán néha, ha már. Egyébként most már, viszont akár! Mégis, mégis, de... Ahogy nem, nem, soha végül. Bennem amikor, hogy mégse és valóban. Nahát! Sőt! Ráadásul! 360…..
dr poljakov 2013.12.08 23:33:12
A vasárnapi párbajdöntésdráma főszereplője nem a kieső Szabó Ádám volt, hanem mentora, Tóth Gabi. Amint a kamera rásvenkelt, mindenképpen csinálnia kellett valamit, mi meg köszöntük szépen, és animgifekbe öntöttük a prodáksönt, jól.  Minden akkor kezdődött, amikor…..
dr poljakov 2013.12.02 14:43:21
@Visionstar: A Forma-1 az királyi tévé. De én azt se nézek. Van egy haverom. Annak tévéje sincs. Lehet, adok el neki márkát.
György fia Kristóf azt szeretné megtudni a kéményseprőktől, hogy még hány napig kell elzárt kutyákkal várni rájuk, mert lassan azért kezdenek éhesek lenni: Tisztelt Kéményseprők, Tegnapra, 2013.11.26-ra 11-15 óra között ígérték magukat. Feltüntetett házszámmal,…..
Hogy kategóriákba soroljunk bizonyos személyeket talán elhamarkodott döntésnek bizonyul, viszont a vészjelek sokszor olyan személyiségre utalnak, amely összeférhetetlen azon férfiak nézőpontjával, akik tartós kapcsolatra vágynak. Fotó: Photl.com Az alábbiakban…..
    A magyar futballválogatott által Amszterdamban elszenvedett 8-1-es vereség után napvilágra kerülő kommentekben, megszólalásokban és nyilatkozatokban a keserűség és a düh helyett talán nem is olyan meglepő módon a „na ugye megmondtam” kétes elégtétele, a…..
Naiv ügyfél reggelente azzal bosszantja magát, hogy bemegy a K&H-ba pénzt felvenni, ami szinte sosem sikerül, mert még alszik a rendszer. Viszont délután 3 után sem az igazi, mert akkor meg már az országos központi pénztár zár be: Az elmúlt héten többször jártam egy…..
dr poljakov 2013.09.11 21:01:01
@00000000-0000-0000-0000-000000000001: Az igekötőket nem mindig írjuk egybe az igével. Te se írtad egybe, hogy "hiszemel". :P
Kurt Vonnegut műveinek jó étvággyal fogyasztásán kívül valószínűleg egyáltalán semmi közös nincs bennem meg Deutsch Tomiban. Ezért - bár a maga idején egyáltalán nem díjaztam Fodor Gábor Liberális Párjának megalakulását -Twitter-Facebook Tomival ellentétben nem vetemedtem…..