Regisztráció Blogot indítok
Adatok
méripé

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még csak pár hete járják Manhattan utcáit, máris ők a legismertebb lángossütők a magyar sajtóban. Furgonjuktól letérdelt a kinti ÁNTSZ, de a rendőrökkel nekik sem könnyű. A Lángos Truck ötletgazdájával beszélgettünk. Zsolt született vendéglátós. Egyik kezével…..
méripé 2014.05.17 12:29:10
@Pensive: te aztán jó társaság lehet a buliban :)
Gusztustalan történet következik, de jó lecke, hogy a Google tényleg jóbarátunk, leendő párkapcsolatunk nevét mindig üssük be a keresőmezőbe, hogy megtudjuk, milyen munkákat vállal és mennyi pénzért.Ez a sztori nem is igazán szakítás, de annak is felfogható.Pár napja…..
  Már megint fotelból figyelem a híreket, s mindez viszontlátható a képernyő felületén.Szemcsés tükröm mögött épp arról beszélnek, hogy nem hivatalos források szerint D. Tábornok Úr rég elindult, csak épp megbotlott az Örökkétartó Békéhez vezető rögös úton,…..
méripé 2007.09.06 15:52:06
Hölgyek, urak, ismerkedjetek meg az ígéretes, haloszobatitkok.hu nevű amatőr és európai értelemben vett vidéki pornóoldallal. Figyelem, a posztban szereplő linkek a nyugalom megzavarására alkalmas aloldalakra mutatnak. Roxana úgy érezte, hogy meg kell mutatnia magát nektek.…..
Mindenkinek van kedvenc irodalmi műfaja. Van, aki a verseket szereti, van, aki a családregényeket, és aztán ott van a Subba egészen különleges ízlése. A mi kedvenceink ugyanis a gyerekeknek szóló, feltűnően ostoba felnőttek által írt, oktató-nevelő szándékú tanmesék.Ezeken…..
Subba Lick and Kiss and Suck 2007.07.09 20:18:36
Múlt héten még azt hittük, hogy a vicces szexuális felvilágosítsás a brazil televíziózás sajátja, viszont közben kiderült, hogy megy ez Amerikában. Ott még viccesebb az egész! Kedves, nyugdíjas nénivel magyaráztatni el az orális szex szakmai trükkjeit olyan evidens…..
Subba Subba Szív iWiW: Madame iWiW 2007.06.29 14:00:00
Volt egy hét szünet, de most visszatér a Subba méltatlanul legnépszerűbb rovata. - Minden idők legjobb turistafotója: Tihany- Variációk egy témára- iWiW prosti, és egy másik- Az év luzere- Magyarnak lenni nehéz, de nem lehetetlen- Szilveszter- Rendkívül nagy erejű és…..
Subba Egy szélvető alkat 2007.06.21 15:23:00
<-- Ez a férfi itt balra Fegyverneki Szabó AndrásEz meg az ő második verseskötete -->Bolond nyuggert már mindenki látott, de Fegyverneki (illetve F.) Szabó úr fejlövése szórakoztatóbb a buszokon normális fiatalokat vegzáló rémeknél. Ő ugyanis verseket ír több…..
méripé 2007.06.21 18:52:51
méripé 2007.06.21 19:26:32
bugris · bugris.blog.hu 2007.06.21. 19:09:59
Köszi! Csak hasonlókat tudok róla mondani, mint a Galamb :)
Egész egyszeruen jó érzés tudni, hogy a tudomány ma már ott tart, hogy olyan képlékeny és megfoghatatlan dolgokat is pontosan körül tud írni és osztályozni, mint a szar. A Bristol Stool Scale (magyarul nagyjából Bristol Székletteszt) az orvosok eszköze pácienseik salakjának…..
Subba Akkor még emberi formákkal 2007.06.06 14:42:00
Imádjuk az internetet! Micsoda sztorikat lehet rajta találni. Mit szóltok például ehhez? Egy modern, romantikus leány megvalósult álmát írja le. Olyan meseszerű, és elképesztő, hogy mindegy is, hogy igaz-e. Gabe Dávid a herceg a fehér lovon, Magilla Gorillát…..
méripé 2007.06.06 16:58:51
Subba Péniszköpeny 2007.06.05 16:17:00
Ma a PVC imádókkal foglalkozunk. Képzeljétek, hiába, hogy olyan kicsi szubkultúra ez, mégis van Magyarországon is, aki ellátja az igényeiket. A Turbo sexshop kínálata meglepően széles, találtunk latex férfi alsót dildóval, ami nagyon kényelmes lehet, már csak az…..
Subba Három gyors közbevetés 2007.06.05 19:17:00
- Ugye ez minden idők legjobb magyar céges honlapja? Herékkel üdvözölni igazi instant klasszikus!- Szerintünk a transzvesztiták tök jó fejek, és mindig nevetünk is a produkciókon. Azt viszont elvárnánk, hogy jobban odafigyeljenek a külsejükre. Mint az igazi nők!- Ugye mindenki…..
Pár hete azt hittük, hogy ennyit tudott a heti iWiW-válogatás, kész-passz. Aztán eltölt az ember egy kis időt a sok beküldött, agyfárasztó adatlappal, és rájön, hogy ez az ország annál is többet tud, mint amennyit eddig sejtett. Gyorsan klikkeljetek, ismerősökre is!- Minden…..
Subba A magyar zene alatt 2007.05.29 14:02:00
Sokfelől várja az ember a felhőtlen szórakoztatást, de speciel az Oktatási és Kulturális Minisztérium a lehető legritkkábban jut eszünke, ha jól akarjuk magunkat érezni. Most viszont egy fergetegesen jó mulatságba szaladtunk bele, amikor rátaláltunk a Program a Nemzeti Kortárs…..
Először is elnézést szeretnénk kérni minden Kedves Olvasónktól, de az a helyzet, hogy viszonylag lassan jutnak el hozzánk a szentesi kisiskolások csínytevéseiről szóló hírek. Szóval még január 11-én bombariadó volt a Koszta József Általános Iskolában. A menetrend a…..
A csodálatos magyar versmondó tradíciókkal már egyszer foglalkoztunk, de ennek a szockó maradvány-művészetnek mindig felbukkannak újabb gyöngyszemei. És különös módon a leggyakrabban lemészárolt műalkotás szegény Petőfi szegény Nemzeti dala. Mert az olyan beleélős. Itt a…..
Micsoda ötlet egy Magyarország formájú asztalka? Van tárgy, ami ennél feleslegesebb? Akinek ilyen egyáltalán eszébe jut, annak tuti nem Csonkamagyarország kell a nappalijába. ..
Subba Subba szív iWiW: A piton 2007.05.10 14:24:00
            - Legszánalmasabb idióták gyűjtőhelye- A lányok nagyon megörülnek ha meglátják!- A metroszexuális külsejére és környezetére igényes intelligens HETEROSZEXUÁLIS FÉRFI- Minden Magyar Klubja- Szilas- Mi az Anyu,…..
Subba Érettségiző nemzedék 2. 2007.05.07 18:17:33
Nos, nos, nos. Az a helyzet, hogy nem csak Kalocsán születnek kínos érettségi tablók. A budapesti Budai Nagy Antal gimnázium 12.d osztályát az MSN-kultőra érintette meg annyira, hogy ennek szentelték ezt a közös emléket. Rendkívül kínos lenne, ha nem mentené meg az ügyet Hudák…..
Subba Hét videója: Villarep 2007.05.04 11:19:00
Valahol a kommentek között találtuk ezt a remek videót. Azok a régi szép idők! Nem látni már ennyi pojácát egyik adásban sem. Vajon eljutott már bármelyik résztvevő arra a szintre, hogy cikinek találja? Nagy kedvencünk Leslie, a fürdőszobából.  ..
Nagyon ritka az, amikor a pár perces hírnevet szerzett emberek hajlandóak beletörődni abba, hogy a negyedóra letelt. Valójában éppen ez a legirritálóbb bennük. Valóvilág Katka például a mai napig esküvőkön haknizik, bár biztos van ennél durvább is. Mi…..
Szolgálati közlemény: elkezdtük megunni ezeket a majmokat az iWiW-en, úgyhogy senki ne lepődjön meg, ha ezentúl nem lesz minden pénteken gyűjtés. De most még van.- A magyar Angelina Jolie. - Mrs.Christina bin Laden.- Akinek ijesztő feje és mellei vannak, az még viccesebben néz ki,…..
Subba Subba SZÍV iWiW - Censured 2007.04.12 21:11:00
Igen, minket is zavar, hogy amikor itt rámászunk valakire, napokon belül törli az adatlapját, vagy legalább leszedi a legtréfásabb képeket. Szóval akkor gyorsan, gyorsan, tessék kattintani!- Fater és Anyuci party előtt - Nade Dana! - Diagyűjtemény…..
Subba Random kínzó kérdés 2007.04.02 18:21:00
Rég volt már ilyen, és ez is csak férfiakhoz most szólni.Egy közös használatú vécében vagy, ahol x számű piszoár van, és ezek közül éppen x-1 foglalt. A kabinok mind foglaltak, tehát nincs más lehetőség, oda kell állnod az egyetlen szabad helyre. Amikor elfoglalod a…..
Az utóbbi néhány napban valami szörnyűség történt a magyar popiparban. Napfolt lehetett talán, vagy valami gömbvillám. Egyébként sem szoktak a srácok és a lányok - meg persze a sajtósaik! - csúcsformában lenni, de az, hogy kötésig kelljen gázolnunk a fosban postaládánk…..