Regisztráció Blogot indítok
Adatok
phon vacano

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A hosszú csend után 2008.12.10 06:30:00
Speech after long silence; it is right… Yeats Van-e fasisztaveszély? Igen, van. Önmagában ma a szélsőjobb gyenge, az egyetlen kérdés, hogy bekerülhet-e a parlamentbe. Ha ez megtörténne, akkor is valószínűtlen, hogy koalícióra lépne vele a Fidesz. (A többi parlamenti…..
phon vacano 2008.12.11 22:15:08
"Tóta W. Árpád · w.blog.hu 2008.12.10. 17:38:40
hogy mi a megoldás?..."

Romantikus idealizmus ez Árpád, látszik, hogy nem éltél cigányok környezetében.

Megvan az a szituáció amikor 20+ fős cigánycsapat egymás szavába vágja hazudja le az égről a csillagokat?
A Kossuth rádió mai híre szerint egy soroksári fiatal mérnök névrokona miatt került őrizetbe nemzetközi körözés miatt, szexuális kizsákmányolás és emberkereskedelem vádjával, s a fényképe még a rendőrség honlapjára is felkerült, ahol a sikeres elfogását…..
w Legyünk inkább barátok 2008.04.02 06:00:00
Kilencedike után tizedike jött, és tizenegyedike. Aztán harmincegyedike lett, és hipp-hopp megszűnt a kormánykoalíció.Mi folyik itt? Összeesküvés-elmélet van bőven, és nem is indokolatlanul. Hiszen 2004-ben hasonló dráma játszódott le egy SZDSZ-es miniszter felmentése ürügyén.…..
 A Heti Hetesben politikust aláznak, de nagyon. Fletókát. Hogy ugye kampec. Vége. Alkalmatlan. A Népszavában Debreczeni kesereg és félti az országot, hogy most mi lesz. A kőbalos kolléga mondja: „ezekre nem fogok szavazni 2010-ben, jöjjön inkább e Fidesz”.  Hát…..
w Isten is megsegít 2008.03.17 08:00:00
Szuperforró téma lett a szolidaritás. Állítólag nyerésben is van, meg abból lesz a jövő nagyobb kenyere. Tekintsük meg ezért közelebbről, mi is volna ez. Odáig rendben, hogy az embernek megesik a szíve a nála szerencsétlenebbeken; a hóvirágos nénitől akkor is vesz hóvirágot,…..
(Nem érdekel a politika!)Szeretem a moi építészetet, a még álló házakat szemlélve.Az elvétve elém ugró bauhaus és a tömény klasszicizmus nem a világom, de a neogótikus és szecessziós, akár dekadens öncélú ötletelgetés vagy szakmai átgondoltság és kerativitás…..
A Homár sem érti, miért imádják eltitkolni az ingatlanosok, hol vannak a meghirdetett lakásaik, de a trend tartja magát. Sylvie egy különösen paranoiás ügynökséggel futott össze a minap: Forr az agyam, de nem elsősorban a kánikulától. Néhány perccel ezelőtt fejeztem be egy igen…..
w Túl a barátságon 2007.06.15 06:00:00
Gyurcsány Ferenc egyszer azt mondta, hogy neki a politikában nincsenek barátai. Az egy munka, ahol alkalmasság és teljesítmény dönt, nem pedig a személyes szimpátia. Hűsítő ez a hidegfejűség. De akkor kicsodája neki Szilvásy György?Az épp távozó kancelláriaminiszterből - eh,…..
w Burzsoá proletárok 2007.06.01 19:42:00
"Ez egy plebejus érzelmű nemzedék volt. Még akkor is, hogyha a plebejus szó alatt a patrícius hajlamúak mindig valami bezárt lábszagú művetlen dolgot szoktak érteni."Na figyelj, plebi. Felőlem lambadázhatsz még akármeddig ezzel a szar plebejus szöveggel. De volna itt egy…..
phon vacano 2007.06.03 18:07:18
phon vacano 2007.06.03 18:47:57
@Trunks86:

Haló! Elmagyarázom neked.

Ez egy ember blogja. Azt ír ide amit gondol, egészen addig, amíg nem sérti a tárhelyszolgáltató/Ptk./Btk/tudomisén ki által felállított szabályokat. Ilyen esetben a tárhelyszolgáltató leveheti az egész blogot továbbá polgári peres úton érvényesítheti igazát az akit ez zavar. Ez eddig világos.

Idejössz és olvasgatod a blogot. Nem tetszik, sértőnek találod. Beposztolod pár erősen dehonesztáló kifejezés mellett azon véleményed, hogy emberek, írjunk az Indexnek, zárják be W blogját. Nem ám intelligensen kérsz, de nem ám. Kérni nem tudsz, nem baj, sokan nem tudnak. De udvarias lenni, azt sem. Képzeld bele magad ebbe a helyzetbe: beszélgetnek páran egy asztalnál téged zavaró dolgokról, egy körúti kávéházban. Odamégy hozzájuk és így nyitsz? Nem, mert azonnal a padlón fogsz feküdni, kezeid oldalsó pingvintartásban. De ez az Internet, itt mindent lehet, nem igaz?

Beszéljünk a vitáról. A vita érvek használatával zajlik, a magyarok közt sincs ez másképp. Te egyetlen érvet sem hoztál, hanem mindjárt szervezkedni kezdtél, ez volt az első postod. Nem gond, de akkor utána ne hivatkozz a vitára, fogadd el, hogy amilyen a mosdó olyan a törülköző.

Fórumok, blogok. Annakidején valami hülyeség kapcsán felhívtam a hírtv poltopikjában a figyelmet egy sztem ellentmondásos kijelentésre. Azonnal komcsi, komancs, balos, zsidő, ballibsi stb. jelzőket kaptam, amikre nem válaszoltam, hanem elmentem onnan. Ők ezt szeretik, csinálják, elférünk. Ha ezt szemtől szembe mondják nekem, akkor lehet, hogy combon rúgok valakit, de ez az Internet, így nem csináltam belőle problémát.

Érted most már melyik órákról hiányoztál?


w Post spot: Kezdődik 2007.04.19 22:20:10
A reklámblokknak hamarosan kicsöngettek. Szirszart már nem fog megnézni senki, a szirszart habosító senkik álla felkopik. A jó spotból pedig post lesz a blogokon...
w Egy ország hülyék nélkül 2007.04.18 05:30:00
Választójogi reformra semmi kilátás nincsen éppen. Hiszen még a nyomorult, mocskos, lényegéből fakadóan korrupt pártfinanszírozásuknak sem hajlandóak nekiesni ezek, hanem inkább úgy tesznek, mintha nem volna mindegyiküknek az arcán egy nagy pacsni szar. Hahó, de igen, látjuk! Na…..
w Szerenád az ORTT-hez 2007.04.12 06:00:00
Betelt a háromdecis pohár. Most már muszáj médiatörvényezni és ORTT-zni. Egy. Mostantól híradót kell adnia a Spektrumnak, meg a Filmmúzeumnak is. Mert a médiatörvény kimondja, az ORTT döntött, bla-bla-bla. Nem érdekel senkit, hogy a törvény rossz (az), vagy a hatóság hibája.…..
w Parancsolat Nr. 8. 2007.04.10 03:30:00
Hogy miért nem érdemes olyan közönségesen manipulálni, mint az eggyel alább megénekelt Hír TV-műsor tette, arra remek példa ugyanaz az adás. A Célpont ugyanis két riportból áll, amiből az egyik volt a szcientológiás, a másik pedig a Hankook-földekkel foglalkozott. Ugye, most…..
w Helyreigazítás 2007.04.06 05:39:00
Üzent a Buta Fiú, nyilván megrettenve a haraszti zörgéstől, hogy őt holmi tévésre cserélné a párt. Most pedálozni kell. Intelme gyorsan, nyersen ért: ők bizony beperelik az Indexet, amiért úgy kommentáltuk Orbán Viktor Tápióbicskei Beszédét, miszerint „Orbán…..
w Emberarcú hüllő 2007.04.02 06:00:00
Az SZDSZ elnöke Kóka János, a végeredmény nem okozott meglepetést, legfeljebb a szoros verseny. A legitimáció ahhoz kevés, hogy Kóka azt tegyen a párttal, amit akar. De bizonyára megpróbálja. Hogy mit, arról már írtam: a Magyar Kapitalista Párt létrehozását. Kell, kell, kell…..
A Népszabadság szerint pánikreakciónak tartja a tiltott pornófelvételekről tartott hétfői parlamenti szavazás eredményét az egyetlen nemmel voksoló képviselő, Gusztos Péter. Az Országgyűlés 332 igen szavazattal, ellenzéki támogatással fogadta el a büntető törvénykönyv azon…..
phon vacano 2007.04.02 08:40:00
@kisködmön:

Azért ez nem ilyen egyszerű.Pár dologra reflektálnék. Én Svájcban mozogtam sokat, onnan hoznék példát. Svájcban nincsenek coffeeshopok, hanfshopok/headshopok vannak, ott tudsz vásárolni magadni füvet, kis zacskóban, amire rá van írva, hogy NEM SZÍVHATOD EL. Párnát tömhetsz vele, fürdővízbe rakhatod, illatosítóként használhatod stb. Nyilván senki nem ezért veszi, de ez a szabály.

1. Drogturizmus. Létezett Svájcban is, gondolom Hollandiában is jelen van. A svájciak pár éve ezt úgy oldották meg, hogy korlátozták a külföldiek számára a vásárlást. Nem vehetsz csak pár grammot egy bizonyos időszakon belül (1 hét) ugyanazon boltban. Ezt be is tartják a boltosok révén a jövőjük múlik rajta. Kijátszani ezt úgy tudod, hogy körbeutazod az országot hanfshopokat keresve főleg nagyvárosokban. Csak szabályozás kérdése és egyébként rossz érv, mert milyen dolog az, hogy más országok állampolgárai/törvényei miatt nem tudjuk az elképzeléseinket megvalósítani itthon?

2. Maffia. A maffiának az az érdeke, hogy NE legyen legális a fű, így lehet magasan tartani az árakat. Ma M.o.-on kb 2.5k-3k HUF-ba kerül 0.7-0.8 gramm fű (amit 1 grammként árulnak, de minden kéz lecsíp belőle, azért ennyi). Svájcban egy 10 grammos csomag 50 CHF, ami 800-900 HUF/gramm. Ismétlem, SVÁJCBAN.

3. A legális fűvásárlás lehetővé teszi a dealerekkel való kapcsolat lazulását a csak fűfogyasztók számára. A legtöbb ember beérné a fűvel, de a dealereken keresztül találkozni fog az ekivel és a szpíddel, amely szerek viszont tényleg nagyon veszélyesek és károsak. A kokain más, abból mindig lesz a piacon, lévén a felsőbb körök cucca, mondhatni 'kötelező' egy bizonyos tagságban. A heroin pedig személyes balsors, kb. olyan mintha a vonat alá feküdnél csak lassabb, ezt azért már tudják itthon is sokan, ezért csak a legnyomorultabbak mennek bele/veszik/használják. Namost egy magyar fiatal mindezzel találkozik is a dealerek kapcsán, ha fűért megy. Hogy értsd a logikát, 50 eki tabletta kb. annyi helyett foglal mint 10-15 gramm fű és nagyobb a haszon is rajta. Egy dealer sem szeret puttonnyal járni...

4. Növekedett/ nem növekedett?

www.cedro-uva.org/stats/national.97.html

w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..
w Szerény javaslat 2007.02.27 08:00:00
Mint tudjuk, a világ legnyomorultabb helye Közép-Afrika. Nincs mit enni, sőt inni se, viszont nagyon süt a nap, rengeteg igen fájdalmas betegség terjed, és nemhogy kórház, de fájdalomcsillapító sincs. Vannak viszont lovas és terepjárós milíciák, amelyek – államrend híján…..
phon vacano 2007.02.27 21:12:31
w Ismeri a Szandi Mandit? 2007.02.19 14:13:00
Szeretném azt hinni, hogy Pilhál György viccel a mai glosszájában, de ha így van, akkor az eddig megszokott göcsörtös-bumburnyák stílustól merőben eltérően, faarcúan, angol módra teszi.A Magyar Nemzet nagy becsben tartott zászlóshajója ugyanis azon élcelődik Kiss Péter angol…..