Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sánta Kántor

136 bejegyzést írt és 579 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
         A körúton belül van még egy körút. Nagyonkiskörút. A nagyonkiskörúton belüli értelmiségiek álltak a színpadon, az Iwiw-alapítóval, aki szeretne még egyet dobni, miután sajnos többször kimaradt, a "magyar állampolgár"-ral, akit azért már láttak a Parlament…..
Sánta Kántor 2015.01.04 09:14:36
@ATCG: Ti miről beszéltek tulajdonképpen, gyármekejim? Cseh Tamás szövegírója, Bereményi Géza ott csücsül F. György MMA-jában, és köszöni, jól van, vagy legalábbis nem érzi szükségét, hogy nyilvánosan megszólaljon. A, jelen időket boncolgató nagy művéről sem hallottam vala, de szóljatok, ha lemaradtam valamiről.
Átható csatornaszagot és halk ima hangját hordja a szél a Lendvay utca felől. Mintha egy elfekvő osztályon az ágytálcsere szabotálásával sztrájkolnának a nővérek, nyitott ablakokkal enyhítve a mindent átható szagot,  és a fekvőbetegek imádkoznának a túlélésért. Pedig…..
Sánta Kántor 2012.11.09 18:35:11
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: már megadtam kettőt is, tessék utalni.
Sánta Kántor 2012.11.09 18:39:29
@a szív fészkei: Széchenyi-díjas dalnok, aki elszabadított medencénkben egy feltartózthatatlan feldolgozás-áradatot, ohh, ha megszámolnánk a sok remek átiratot, az Úr is elfáradna, ahogy nézné.
Sánta Kántor 2012.11.09 18:52:05
Orbán Viktor az Új Ember című, katolikus hetilapnak adott húsvéti interjújában azt mondta, Magyarország jelenlegi vezetésének (vagyis saját) értelmezésében az európai tendenciák, melyek a nemzeti gondolkodásmód és szuverenitás helyett inkább a nemzetköziség, a nemzetek…..
Nincs irgalom Ünnepi dalcsokor 2011.02.14 13:38:00
Szent (Otthonbanszületett) Valentin napját ünnepeljük ma mély áhítatban. Bátorkodom remegő kézzel híveink felé nyújtani eme Istennek Szentszéknek is tetsző szelermetes szerzeményeket: Screamin Jay Hawkins autodidakta prédikátor határozott vallomása és visszautasíthatatlan…..
Frissítjük polgártársaink számára nélkülözhetetlen külföldi híreinket: az olasz média-, sport- és ingatlancézár, egyben miniszterelnök Silvio Berlusconi minden eddiginél továbbment a korlátlan hatalomgyakorlás tekintetében, és a kora délutáni órák során örökre…..
Az Úr jámbor szolgája ezúttal bebizonyítja, hogy nem csupán a filozófia és a kortárs irodalom terén rendelkezik elképesztő műveltséggel, hanem a képzőművészetek esztétikájának autodidakta mestere is. Konkrét példával világítom meg értelmezési nézeteim helyességét, hogy…..
Sánta Kántor 2011.01.14 14:50:38
@Kettészakad a pálya középen jön fel a víz: az Úr jámbor szolgájának mindenki a gyármeke, így az Úr jámbor szolgája ferde szemmel nézi az efféle civódást.
Örvendek viszont, hogy megrendíthetetlen alapokon nyugvó esztétikai tanaim mások előtt is kitágították az értelmezés horizontját, hála a Magasságosnak, aki a saját hasonlatosságára engemet is megteremtett.
Egyes amerikaiak bigott prüdériája nem ismer határokat, ezt eddig is tudtuk, egy-egy kivillanó mellbimbó vagy oldalról látható mell miatt akartak már keresztre feszíteni nem egy sorozatot vagy magazint, de a Maxim nevű férfimagazin (kb. CKM szint) legutóbbi címlapja miatt…..
Nagy napra virradtunk, Kedves Olvasó. Éppen 13,6 millárd évvel ezelőtt kezdett hirtelenjében tágulni az a végtelen sűrűségű és végtelen téridő-görbülettel rendelkező gravitációs szingularitás, vagyis ősatom, amely akkoriban még egymaga alkotta a Világegyetemet. A jeles…..
Sánta Kántor 2011.01.05 11:45:53
@Rodeo36: említettük, hogy a misebor mindent megold.
A félelem,a reszketés és az ügyvédek viszont rossz tanácsadók, gyármekem.
@Levéltáros: addig mindannyiunk érdekében imádkozni fogok, hogy ne essen.
Sánta Kántor 2011.01.07 12:57:37
@Rodeo36: dehogy édes, gyármekem, tessék ellenőrizni:
www.palotaborhaz.hu/termlist/view.php?thid=19
Egyébként nyilván sötét fény lesz.
Sánta Kántor 2011.01.12 12:51:05
@Rodeo36: a pápa útjai kifürkészhetetlenek. Csak bele ne sétáljon szegény abba a nullába.
Nemcsak az angolul értő kiskorúak, hanem a felnőttek köznyugalmának megzavarására is alkalmas, a rendvédelmi hatóság tagjainak meggyilkolására bujtogató kultúrszenny, melyet nem átallottak külföldön is terjeszteni! A magam és a Nincs irgalom minden jóérzésű olvasójának…..
Nincs irgalom "Az első munkanap" 2010.12.28 09:35:00
Gyármekejim, arra kérlek most benneteket, hogy szánjatok némi időt egy méltatlanul mellőzött kortárs szerzőre. Nem lehet mindig a vallási irodalom puha köntösébe bújnunk: olykor szembe kell nézni eme siralomvölgy kegyetlenségével, időről  időre meg kell…..
Gyármekejim! Vajon mivel foglalkozik a fotográfián látható úr? Bármixerként dolgozó skinhead-hippi? A renitens vendégeket már puszta megjelenésével is elűző kidobó valamelyik terézvárosi lokálban? A Jobbik vagy az LMP bukott képviselőjelöltje? Nem. Ő egy…..
Ezúttal egyetlen videóklip helyett ötöt ajánlok nektek, az én 5 kedvenc horror klipemet. Kezdem egy klasszikussal. Nincs olyan ember szerintem, aki ne látta volna. Ráadásul aktuális is, Michael Jackson kultikus Thriller-je. Lehet nevezni rövidfilmnek, videóklipnek, elvileg volt is vita,…..
Nincs irgalom Filozófiai kvíz 2009.10.25 20:01:00
Gyármekejim! Folytatódik ismeretterjesztő missziónk: színes, bohókás játékkal teszteljük olvasóink filozófiai műveltségét. A kérdéseket nehézségi sorrendben tárjuk elétek.Hogyan evett Nietzsche Frigyes?szívószállala saját bajszát ettesehogy, a táplálkozás csak a…..
bodoky Mi jövünk, ők mennek 2009.08.28 02:01:00
A kormányzati hatalom közeledtét ünnepelte a Fidesz a Polgárok Házában. A  régi harcostársak hűségesküt tettek Orbánnak, és elvárásokat is megfogalmaztak számára. >>> Az eredeti verziót itt lehet olvasni >>> Ez jelent meg belőle az…..
Gyármekejim!Kérdem én: vajon mit művel épp a fotón látható fehérszemély? Négylevelű lóheréket keres? Netán pockokat ijeszteget? Esetleg ősi Jedi-szertartást végez? Nem. Hát akkor mit?  ..
Sánta Kántor 2009.03.10 16:41:07
@szíborg: akarsz róla beszélni, gyármekem?
Reunionból sosem volt hiány a mocskos rock'n'roll szakmában. Azt már megszoktuk, hogy minden évben van legalább két-három "egykori nagy", "kultikus státuszú" vagy az "akárhányas évek meghatározó" zenekara, amely hirtelen rádöbben, hogy jó lenne…..
Sánta Kántor 2009.03.04 18:56:42
@bakfitty: Pixies, bizony, a látogatásuk meg egy új album az kifejezetten üdvös lenne, bár ha Fekete Ferkó idedugná a tokáját, már azzal is elégedett lennék.
A mai gyönyörű napon egy huszonöt éves lány webnaplójáról lesz szó. Rengeteg huszonöt éves lány vezet blogot, de ez a lány olyan különleges, átlagosnak semmiképpen nem mondható tartalommal töltötte meg a naplóját, hogy nem bírjuk csak úgy kikerülni. Leírjuk, vagy akartok…..
Subba Fésülködős drog 2009.02.19 21:44:00
Mi a jó édes élet történt a drogokkal? Már nem elég Mentos-szal ütni, bele kellett kavarni egy aranyhörcsög mosakodóhormonjait? A videóban szereplő hadonászó fiatalt nem merjük nevezni a hülye tánc kategóriában, mert a fiatalemberrel csúnyán kitoltak. Egyébként igazi…..
Vannak olyan dalok, melyek, ha előkerülnek egy buliban (legyen az kisvárosi diszkó, házibuli, lakodalom, vagy csak rádióból jövő háttérzene) , szemeim vérben forognak, már-már farkasemberré változom, de mindenképpen kimegyek a tánctérről. Persze az aktuális társaságból /…..
 Véletlenül sem szeretném alulsúlyozni az esztendő még előttünk álló lehetőségeit, de nagyon-nagyon gyanús, hogy 2009 legszürreálisabb éjszakája volt a tegnapi Budapesten. A Merlin Kamionosok és kurvák című farsangi bulijának beharangozója már alapjáraton „az…..
Sánta Kántor 2009.02.22 04:04:26
@is: végre egy tájékozott konzervatív. Kamionosok és kurvák? Papok és kurvák azok bezony, gyármekejim, illetve buzik és kurvák az csak eggyel modernebb változatban. A kamionos verzió pedig pusztán ócska anglo-amerikiai kultúrmoslék.
"unalom és rezignáció és apátia és ataraxia és engedni és engedni, anélkül, hogy a dolog komoly áldozatba kerülne, lassan lemorzsolódni, semmi él, semmi konfliktus, félig letagadva, inkognitó, álarcban elbolondítva, fáradtan, álmosan, mindig tekintettel lenni, az egész…..
Politika és B-kategóriás celebek közös szereplése ritkán sül el jól, ezért is húztuk fel szemöldökünket az alábbi sajtóközlemény láttán."Tisztelt Szerkesztő!Szeretettel meghívjuk  Újbuda Önkormányzatának Testületi ülésre.Molnár Gyula Újbuda polgármesterének…..
Az SZDSZ hivatalosan nem kezdte meg a júniusi EP-választási kampányát, hanem ez csak toleranciakampány. Whatever. 20 évnyi felelős politizálás után képesek voltak bedobni ezt a plakátot, ami szerint a szabad vessző demokraták szerint a füvezés nem a rendőrségre, hanem max az…..