Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alto63

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Cím ! Egy biztos munkahelyet hagytam ott komoly referenciával, egy német-magyar vegyesvállalat szakmai kihívásokat támasztó projektvezetői pozíciójáért. A krach már a 3. héten beütött. Mint a logisztikai szakterületért egyetemlegesen felelős vezető, leparancsoltam a…..
alto63 2010.10.10 14:41:45
@órarugógerincű felpattanó: Szerintem a nem létező "unszimpatikus" szó helyett szerencsésebb lenne az egyébként gyönyörű magyar kifejezést az "ellenszenvest" használni, vagy ha ragaszkodsz a göröghöz akkor helyesen az "antipatikust". Bocsánat a nyelvőrködésért, de az unszimpatikus szó használata valamiért egyre terjed, pedig pont annyira helytelen mintha az "undemokratikus" kifejezést használnánk az "antidemokratikus" helyett.
  A norvég zongorista Bugge Wesseltoft új szóló albuma a Jazzland Record gondozásában jelent meg 2009-ben Playing címmel. Bugge karrierje elején neves skandináv jazz zenészek zenekarában bontogatta szárnyait, játszott Jan Garbarekkel, Terje Rypdallal, Arild Andersennel. A 90-es…..
A svéd zongorista Esbjorn Svensson triójának poszthumusz albuma az ACT MUSIC gondozásában jelent meg 2008-ban Leucocyte címmel. A fiatal zongorista 2008 júniusában egy tragikus búvár balesetben vesztette életét, az utolsó album közvetlenül a tragédia előtt készült el, és…..
A legendás jazz-fusion-world music gitáros John McLaughlin legújabb albuma az Abstract Logix gondozásában jelent meg 2008-ban Floating Point címmel.   A lemezt stúdió munkái Indiában készültek, a közreműködők többsége tradicionális indiai muzsikus, az új generáció…..
A norvég trombitás-zeneszerző-producer  Nils Petter Molvær legújabb albuma a Sula Records gondozásában jelent meg 2008-ban Re-Vision címmel. Nils Petter Molvær sajátos, a modern jazz mellett ambient, break beat, elektronikus avantgárd, trip-hop, folk, pop, és rock elemekből…..