Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nmthdmart

29 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Zenebutik: Necro 2009.03.03 08:07:00
Annyi hazai lo-fi gagyi rappel büntettünk benneteket eddig (ráadásul még vár rátok MC Marissa bemutatása), hogy most jutalmul kaptok egy igazgyöngyöt, mégpedig a végtelenül szimpatikus Necro: Who's Ya Daddy klipjének fromájában. A video minden egyes másodperce remek, a zene és…..
          Szivtelen     Fura üveg fal, szoroz világot.    bele pillantok s kettő lett tüstént.   Minden mit látok!     Replikált énem, de nem én    néz vissza rám s bántja…..
Repedt ajkamon.Fázva reszkető, gyilkosok álma. Végetlen csak égető, sav ömlik kupámba. Mert megállva ellőtted,mozdultlanra fagyok, végtelen hevemben tán nem is én vagyok. könnyem zápora,keltemre ered kérdezve:hát igaz? nem vagyok veled?   Gülledő…..
Nem teljes mértékben értek egyet  Dickens úral tán inkább a Szakadt nadrágos mosdatlan kábszeres tinik és önönnáltal művészetté avanzsált hányadékai iránti mélységes megvetésem és gyülöletem jeléül Másoltam be írását.Ám mindenképpen érdekes és főként bátor…..
Sokat hallotunk sportolokról akik megbuktak az olimpiákon doppingvizsgálaton.Elitéllendő és jogosan diszkvalifikálandó az aki "csalással" növeli meg "erejét" így nyerve hamis aranyat...Sokat hallotunk művészekről akik különböző "csalásokat"…..
A galambok turbékolnak, a pávák mutogatják tollaikat, a zsiráfok szoros követést alkalmaznak a párjuk figyelmének felkeltése érdekében. A flört univerzális jelenség, és egészséges is – állítják a kutatók. Flörtölés közben hevesebbet dobog a szív, felgyorsul a…..
 Bencze Imre: Édes, Ékes Apanyelvünk (Sinkovits Imre előadásában, 1987, III Humorfesztivál) Lőrincze Lajosnak és Grétsy Lászlónak Kezdjük tán a "jó" szóval, tárgy esetben "jót", ámde "tó"-ból "tavat" lesz, nem pediglen…..
Igazából hónapok óta egy izgalmas kérdés van a referenciális olvasatoktól elidegenült hazai irodalmi életben, hogy ki az a Spiegelmann Laura, (blogja itt) a titokzatos blogger, aki a Magvető kiadónál megjelent első kötetével megérkezett az irodalmi életbe. A berobbanás egy elég…..
HÓFEHÉRKEIgen, ez csak vers: lim-lom, szép szemét,Játék, melyet a halk gyermek, a VágyFaragcsál, s olykor lustán félbehágy,S merengni húnyja álmatag szemét.Most ezt faragta: kis szonett, setétSzavakból ácsolt bús ébenfa-ágy.S ráfekteti gyengéden gyenge, lágySzerelmem holt,…..
Ma útjára indul  egy  A  pszihológia  és pszihológia  mai alapjaival  foglalkozó  sorozat  mely témakört ki is indíthatna más mint  a pszihoanalízis  szülűattya ként  emlegetett ...(Sigmund Freud)…..
 Egy szintén kommentárt nem igénylő idézet (esetleg könyvajánló gyanánt.) Többek között rájössz majd, hogy nem te vagy az első, akit megzavar, megrémít és undorral tölt el az emberek viselkedése. Semmi esetre sem vagy egyedül a listán, ez izgalmas és serkentő…..
A művészet a nyelv mely lehetőséget ad nekünk arra, hogy olyan dolgokat irhassunk le/érzékeltethessünk melyekre puszta szavakkal képtelenek lennénk...Érdekes,hogy az ember legnagyobb természetes gyönyörforrását kevesen szedték rímbe/versbe....Nem...valószínűleg ezen művek vagy…..
(Örkény egyperces novellái közűl)   Hetven deka volt a napi fejadag.Reggel hatkor osztották a kenyeret. Reggelente minden barakkból nyolc-tíz ember fölkelt, kihúzta maga alól a lepedőt, és elindult a pékség felé. Majdnem egy kilométert kellett gyalogolni, mert a pékség a…..
  Az vagy csak mit látni vélsz, Azt látod csak ami vagy...                                     …..
Tágasra feszítem a segglyukadat, És könyökig benyomom az alkaromat:Kutatok benne, hogy találok-e valamit, De nem érzek mást, csak sok szar-galacsint!Teljesen szétbasz minket az izgalom: Tömöm a ribancot, és nagyon kell finganom.Nagyokat eresztek és spriccel az ondó, Nem vagyok…..
nmthdmart 2008.09.29 13:22:47
Moszkvában az ipari létesítményeket kitelepítették, új kukákat vezettek be, amelyekhez nehéz hozzáférni, és számtalan bódé jelent meg, ahol mindenféle ételeket kínálnak.Az ebek (becslések szerint mintegy 30 ezer tengeti az életét Moszkva utcáin) az életben maradásuk…..
-Mester?te sosem vagy komoly? hogy lehet ez?Azt állitod életünkben sosem szabad komynak lennünk?-De fiam! Egyszer az életben!Mikor elhatározod, nem leszel komoly!..
Túl sokat postolok lopva...de a mai munka nap különösen szerencsés számomra.Sorra akadok érdkesebbnél érdekesebb oldalakra,írásokra.( külön ajánlom az ezután következő két olvasatot).mindenképpen érdemes megfogadni a következő tanácsot hisz megannyian küzködünk ezzel a…..
Megmondom őszintén...kifogást,magyarázatot akratam adni arra, hogyan kapcsolóhat a sexualitás témaköre a blog fejlécéhez de aztán a mellettem fekvő shakespeare regényre pillantva rájöttem semmi nemű magyarázkodásra nem szorulok.:) Mit mond a férfi? - Az a baj a nőkkel -…..
Világos, hogy a szexuális vonzerő, vagy tetszés a természetben nem öncélú dolog, s nem úgy áll a dolog, hogy nem azért vonzó, mert szép, hanem azért vonzó és szép, mert rendelkezik a sikeres szaporodáshoz szükséges kellékekkel. Ha azonban összevetjük a középkor festményein…..
  -Kábán várja álmát Anna rongyos pokrocára leheveredve.   A szoba füstől mocskos sarkában, paplanát szorítja az árva.Rémképektől heves vízió taszít torz grimaszt arcára.   -Felriadva, percről percre pihenné a bűnt ki magából.   De amint…..
 SzívtelenMilyen fura üveg fal!?belepillantok és szorozza a világot.csak patinás réz kerete van egyedül.Benne minden mint itt mind mind ugyanaz.Mi ez választó fal...? jó és rossz között?és ha igen ki a rossz én vagy ö a túl oldalt?Ö tán még butábban néz vissza rám...ó…..
csatolmány és némi magyarázat az elöző…..
  A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Megyaszón. A szerencsi rendőrkapitányságra érkezett bejelentés, hogy a megyaszói óvodában ismeretlen elkövetők elvitték azott dolgozók pénztárcáit a benne lévő értékkel együtt Az alapos adatgyűjtés után vált nyilvánvalóvá, hogy…..